Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 11 kwiecień 15:30
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dobrze prawisz. !! My kibice muszymy coś zrobić. Jakiś transparent przy wieży żeby wszyscy widzieli z trybuny. i zarząd też. Musimy wstrząsnąć tym klubem.
Ps. Jak na meczu z Bełchatowem będzie tak samo to jest to mój ostatni mecz na którym byda w tym roku. Bo nie po to jada ponad 40 km na mecz, jestech godzina przed szpilem w Chorzowie a wchodza na stadion w 19 minucie. Co to k.. mo być? Łaski oni mi nie robią, chyba jo im że chca za bilet zapłacić. Koniec bo jo juz cierpliwości nie mom, Niech sie rodziny robią w ci..ula
Ps. Jak na meczu z Bełchatowem będzie tak samo to jest to mój ostatni mecz na którym byda w tym roku. Bo nie po to jada ponad 40 km na mecz, jestech godzina przed szpilem w Chorzowie a wchodza na stadion w 19 minucie. Co to k.. mo być? Łaski oni mi nie robią, chyba jo im że chca za bilet zapłacić. Koniec bo jo juz cierpliwości nie mom, Niech sie rodziny robią w ci..ula
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to ze wczoraj nie szlo kupic biletu na Śląskim to jest pikus przy tym ze zawsze jak chcymy kupic bilet na Cichej w kasie nr 10 trzeba....KLĘKAĆ na kolana i prosić się o sprzedaż. Za każdym razym każdy tam klęko i dejcie mi jeden, trzy, pięc biletów. To jest chore na kolanach my idymy po bilety a Sobstylówna mo to w du***.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wypada klnąć na Święta więc napisza tak - niedawno Klimek żalił się że nie doceniamy ciężkiej i mozolnej pracy zarządu. Być może tak jest , więc zapraszam Pana Klimka i Panią Sobstyl przed kasy przd meczem. Może wtedy docenią nas i zobaczą ile jeszcze niedocenianej pracy przed nimi aby skończyć z prowizorką i amatorszczyzną.
Wczoraj amatorka została ukarana, dwa koble weszło bez biletów i zaś manko w kasie. I tak powinno być za każdym razem gdy będą oszczędzać na kasjerkach.
A co do meczu, fajno pogoda była ... i tyla w temacie.
ps
rozwaliła mnie wczoraj kasjerka jak kolesiowi po godzinie stania przy okienku nie chciała sprzedać biletu i kazała wyjść z kolejki bo nie miała mu wydać ze 100,-zl. I po co my komuna obalali
Wczoraj amatorka została ukarana, dwa koble weszło bez biletów i zaś manko w kasie. I tak powinno być za każdym razem gdy będą oszczędzać na kasjerkach.
ps
rozwaliła mnie wczoraj kasjerka jak kolesiowi po godzinie stania przy okienku nie chciała sprzedać biletu i kazała wyjść z kolejki bo nie miała mu wydać ze 100,-zl. I po co my komuna obalali

Ostatnio zmieniony 12 kwie 2009, o 14:16 przez gerhat, łącznie zmieniany 3 razy.
- Lutz
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tak downo żech sie sam nie wpisywoł, żech hasła do forum zapomnioł i musiołech się jeszcze roz rejestrować 
Ale to co sie dzioło wczorej przełazi ludzkie pojęcie...
Kuzyna z Niemiec żech na szpil wzioł, pado mi, że ostatni roz boł na Ruchu jakieś 20 lot tymu, pierwszy tekst jaki żech od niegu usłyszoł to czymu niy graja na Cichyj, drugi co to za cyrk z tymi identyfikatorami....
Trzeci tekst juz pod kasami, że to jest niynormalne... No comment...
20 minut czekanio pod bramą 6 żeby wlyź na szpil, w końcu dali my sie siana i poleźli do bramki 7 na pała, może nos wpuszczom...
Na stadionie my byli równo z gwizdkiem wiync mieli my wiecej szczyńścia od tego tłumu co jeszcze w raji po bilety stoł...
Siedli my sie na trybunie, a tu nasze pseudograjki po chwili 0:2 przegrywają...
Kuzyn wkurwiony, jo niy mnij ale siedzymy dalij...
Pietrzaka to jo bez cały szpil na oczy nie widzioł, co innego Kaczmarka, durś przi linii ryczoł na Warszawioków...
Widać komu zależało...
A nasze ciarachy grały gorzij jak bajtle na placu pod blokiem... Bij a leć to do nich za trudno taktyka...
Niy mom pytań...
Darli sie po Duszanie, że Słowaków faworyzuje, że grajom defensywnie a tyn niby "nasz" tryner co już Ruch roz mało do 2 ligi nie spuścił jeszcze gorszy... Mecz z Lechem i wygrano to zasługa Radolsky'ego a nie tego pajaca, to Radolsky przygotowoł drużyna do rundy jesiennej i grali jak grali, ale widmo spadku im w oczy niy zaglądało... A ledwo ta kalyka się wziyła za drużyna to... wola sie niy nerwować... Lepij "Orły" Lipiny grajom w okręgówce...
Panie Rzecznik weź pan coś zrób bo bydzie wojna niedługo, jak tak się dalij bydzie działo...
Cieszcie się, że już wczorej wom stadionu nie zdemolowali za tyn cyrk z 2 kasami...
Nasza "kochana" pani prezes niech lepiej zwija manele razem z resztą zarządu bo to co się dzieje w Ruchu to ich zasługa...
Pan Klimek cały czas na wyjazdach więc obsadził stanowiska osobami, które jak sie okazało nie mają zielonego pojęcia o zarządzaniu klubem, kogo obchodzi, że pani Sobstyl zna się na różnych rzeczach skoro ja jako kibic widziałem ją całe 2 razy... Oba w TV... Raz przy okazji cyrku z licencją a drugi przy okazji wejścia na blueconnect...
Każdy szanujący sie prezes zjawia sie na meczach a nie siedzi u fryzjera...
Któś tam wyżej pisał o wywiadzie z Klimkiem i katorżniczej pracy zarządu...
Panie Klimek weź pan se na wstrzymanie z takimi bredniami, bo co obchodzi kibica co sie dzieje wewnątrz klubu... Mnie obchodzi to co się dzieje na/pod stadionem, a tu niestety zarząd nie dorównuje kibicom....
I informuję, że moim największym błędem był zakup karnetu na ten sezon...
Jako, ze mieszkam na Lipinach więc mam paru kumpli Żaboli...
Jak się dowiedziałem że oni za karnet na jedną runde płacili jak dobrze pamietam 90 pln plus mieli jakąś całkiem dużą zniżkę na koszulkę meczową to mogę tylko pogratulować naszemu zarządowi działań mających na celu przyciągnięcie kibica na stadion...
Nie dosyć że kupując karnet mam cały sezon mam 1 mecz niby darmowy ( nie liczę PE i PP) to już na dzień dobry po karze za deRby jestem w plecy bo stadion zamknęli... Dziękuję za taki karnet...
W przyszłym sezonie kupuję karnet na Janów, tam przynajmniej nie zdzierają z kibiców i chłopaki bardziej ambitnie walczą...
Podsumowując:
Sobstyl RAUS!!!
Zarząd RAUS!!!
Pietrzak RAUS!!!
Na koniec życza wszystkim zdrowych i wesołych Świąt...
Amen...
Ida się napić bo mi się zajś ciśnienie dźwigło...

Ale to co sie dzioło wczorej przełazi ludzkie pojęcie...
Kuzyna z Niemiec żech na szpil wzioł, pado mi, że ostatni roz boł na Ruchu jakieś 20 lot tymu, pierwszy tekst jaki żech od niegu usłyszoł to czymu niy graja na Cichyj, drugi co to za cyrk z tymi identyfikatorami....
Trzeci tekst juz pod kasami, że to jest niynormalne... No comment...
20 minut czekanio pod bramą 6 żeby wlyź na szpil, w końcu dali my sie siana i poleźli do bramki 7 na pała, może nos wpuszczom...
Na stadionie my byli równo z gwizdkiem wiync mieli my wiecej szczyńścia od tego tłumu co jeszcze w raji po bilety stoł...
Siedli my sie na trybunie, a tu nasze pseudograjki po chwili 0:2 przegrywają...
Kuzyn wkurwiony, jo niy mnij ale siedzymy dalij...
Pietrzaka to jo bez cały szpil na oczy nie widzioł, co innego Kaczmarka, durś przi linii ryczoł na Warszawioków...
Widać komu zależało...
A nasze ciarachy grały gorzij jak bajtle na placu pod blokiem... Bij a leć to do nich za trudno taktyka...
Niy mom pytań...
Darli sie po Duszanie, że Słowaków faworyzuje, że grajom defensywnie a tyn niby "nasz" tryner co już Ruch roz mało do 2 ligi nie spuścił jeszcze gorszy... Mecz z Lechem i wygrano to zasługa Radolsky'ego a nie tego pajaca, to Radolsky przygotowoł drużyna do rundy jesiennej i grali jak grali, ale widmo spadku im w oczy niy zaglądało... A ledwo ta kalyka się wziyła za drużyna to... wola sie niy nerwować... Lepij "Orły" Lipiny grajom w okręgówce...
Panie Rzecznik weź pan coś zrób bo bydzie wojna niedługo, jak tak się dalij bydzie działo...
Cieszcie się, że już wczorej wom stadionu nie zdemolowali za tyn cyrk z 2 kasami...
Nasza "kochana" pani prezes niech lepiej zwija manele razem z resztą zarządu bo to co się dzieje w Ruchu to ich zasługa...
Pan Klimek cały czas na wyjazdach więc obsadził stanowiska osobami, które jak sie okazało nie mają zielonego pojęcia o zarządzaniu klubem, kogo obchodzi, że pani Sobstyl zna się na różnych rzeczach skoro ja jako kibic widziałem ją całe 2 razy... Oba w TV... Raz przy okazji cyrku z licencją a drugi przy okazji wejścia na blueconnect...
Każdy szanujący sie prezes zjawia sie na meczach a nie siedzi u fryzjera...
Któś tam wyżej pisał o wywiadzie z Klimkiem i katorżniczej pracy zarządu...
Panie Klimek weź pan se na wstrzymanie z takimi bredniami, bo co obchodzi kibica co sie dzieje wewnątrz klubu... Mnie obchodzi to co się dzieje na/pod stadionem, a tu niestety zarząd nie dorównuje kibicom....
I informuję, że moim największym błędem był zakup karnetu na ten sezon...
Jako, ze mieszkam na Lipinach więc mam paru kumpli Żaboli...
Jak się dowiedziałem że oni za karnet na jedną runde płacili jak dobrze pamietam 90 pln plus mieli jakąś całkiem dużą zniżkę na koszulkę meczową to mogę tylko pogratulować naszemu zarządowi działań mających na celu przyciągnięcie kibica na stadion...
Nie dosyć że kupując karnet mam cały sezon mam 1 mecz niby darmowy ( nie liczę PE i PP) to już na dzień dobry po karze za deRby jestem w plecy bo stadion zamknęli... Dziękuję za taki karnet...
W przyszłym sezonie kupuję karnet na Janów, tam przynajmniej nie zdzierają z kibiców i chłopaki bardziej ambitnie walczą...
Podsumowując:
Sobstyl RAUS!!!
Zarząd RAUS!!!
Pietrzak RAUS!!!
Na koniec życza wszystkim zdrowych i wesołych Świąt...
Amen...
Ida się napić bo mi się zajś ciśnienie dźwigło...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ludzie mocie kupa racji caly zarzad precz woon!!!!!! a na nastympny szpil otwórzcie 1 kasa po***ani to rozpieprzymy caly tyn slaski w miał RUCH TO MY A NIE WY DZiALACZE Z BOżYJ łASKI PS a nowymu rzecznikowi trzeba dac troszka czasu zanim pokoze co potrafi więc troszka za wczasu po nim jedziecie , co do szpilu to niy mom sil sie wypowiadac
-
- Kontakt:
nareszcie hehegerhat pisze:Nie wypada klnąć na Święta więc napisza tak - niedawno Klimek żalił się że nie doceniamy ciężkiej i mozolnej pracy zarządu. Być może tak jest , więc zapraszam Pana Klimka i Panią Sobstyl przed kasy przd meczem. Może wtedy docenią nas i zobaczą ile jeszcze niedocenianej pracy przed nimi aby skończyć z prowizorką i amatorszczyzną.
ps
RUCH Chorzów Polska
-
- Kontakt:
Ja pierdziele, ludzie - nie bądźcie śmieszni!!kattowitz pisze: Jo mu sie nie dziwia, jedyny chop na placu kiery coś chcioł zrobić w tym szpilu a reszta najemników (bo jak ich inaczej nazywać) olało ten klub i nos kibiców. Bo Grzybek do tego klubu przyszedł nie dla kasy ale dla tego że się utożsamia z tym klubem. Reszta to typowi najemnicy za kasa.
Czasy, w których grało się na maxa, bo to był RUCH, dawno minęły. Teraz już nikt nie będzie tyroł za pieniądze, których nie dostaje.
Co to jest: charytatywny występ?! Jest kasa - jest gra, nie ma kasy - nie ma gry!
Grzybek - wyjątek (czyżby? ile ostatnio meczy przespał?), ale on też kiedyś powie: KONIEC.
Piłkarz ma umowę, ma zobowiązania, ma plany, a wszystko oparte o pieniądze - to chyba jasne, nie? Jak nie dostaje wynagrodzenia na czas - zaczynają być problemy.
Powiedziałem: skończyła się era wychowanków i grania dla klubu. Takiemu Zającowi, Balażowi czy innym totalnie ZWISA w jakim klubie on gra. Podejrzewam, że gdyby mu zapłacili 3x tyle co w Ruchu - grałby również w klubie Darzbór Szczecinek.
Podobnie jest z Sobstylową - w du*** mam skąd pochodzi: jeżeli będzie profesjonalnie zarządzać klubem, a Klub będzie przynosić zyski i piąć się w górę - może być i z samej "warszawki" (to, że tak nie jest to inna rzecz...).
Jasne, każdy by chciał, że "R"do czego zobowiązuje - ale tak nie jest.
Niestety dla nas - Niebieskich.

PS nie wiem, czy faktycznie grajki nie dostają kasy - ale sądząc po grze jest to prawdą.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
czyli jest fajnie ...żygać sie chceHarpo pisze:Ja pierdziele, ludzie - nie bądźcie śmieszni!!kattowitz pisze: Jo mu sie nie dziwia, jedyny chop na placu kiery coś chcioł zrobić w tym szpilu a reszta najemników (bo jak ich inaczej nazywać) olało ten klub i nos kibiców. Bo Grzybek do tego klubu przyszedł nie dla kasy ale dla tego że się utożsamia z tym klubem. Reszta to typowi najemnicy za kasa.
Czasy, w których grało się na maxa, bo to był Ruch, dawno minęły. Teraz już nikt nie będzie tyroł za pieniądze, których nie dostaje.
Co to jest: charytatywny występ?! Jest kasa - jest gra, nie ma kasy - nie ma gry!
Grzybek - wyjątek (czyżby? ile ostatnio meczy przespał?), ale on też kiedyś powie: KONIEC.
Piłkarz ma umowę, ma zobowiązania, ma plany, a wszystko oparte o pieniądze - to chyba jasne, nie? Jak nie dostaje wynagrodzenia na czas - zaczynają być problemy.
Powiedziałem: skończyła się era wychowanków i grania dla klubu. Takiemu Zającowi, Balażowi czy innym totalnie ZWISA w jakim klubie on gra. Podejrzewam, że gdyby mu zapłacili 3x tyle co w Ruchu - grałby również w klubie Darzbór Szczecinek.
Podobnie jest z Sobstylową - w du*** mam skąd pochodzi: jeżeli będzie profesjonalnie zarządzać klubem, a Klub będzie przynosić zyski i piąć się w górę - może być i z samej "warszawki" (to, że tak nie jest to inna rzecz...).
Jasne, każdy by chciał, że "R"do czego zobowiązuje - ale tak nie jest.
Niestety dla nas - Niebieskich.![]()
PS nie wiem, czy faktycznie grajki nie dostają kasy - ale sądząc po grze jest to prawdą.
RUCH Chorzów Polska
-
- Kontakt:
jak tak dalij pojdzie idymy na dno, niy widza tukej zodnego swiatelka w tunelu, kożdo cyntra, kożdy wolny nasi chowajom gowy, jest strzał nasi sie odwracajom placami do bali, co to mo byc A- klasa? jo trynuja pilka halowo ale jak ktos sie do mnie zglosi z naszych fusbalerow to go naucza gry 1na 1, 2 na 1 , 1 na 3 i gronia do konca, niy odpuszczom, a ha i jeszcze nie uslyszołech słowa przepraszam od nich, co to gorolice som. i widza cos takiego za kozdy przegrany szpil w doma nie bierom hajcu yno calosc przekazujom na druzyny mlodziezowe Ruchu trampkarzy i juniorow na sprzet i obozy sportowe... czekom teroz na lepsze czasy - adieu