Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 11 kwiecień 15:30
-
- Kontakt:
klimek nos wyprowadzil z jednego kryzysu a wprowadzo w drugi. to co moga wywnioskowac z waszych opisow to jedyn wielki skandal pod wzglyndym organizacyjnym i sportowm. szkoda godac zarzad wy***rdalac bo nic niy daje.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Pilkarze nie graja, bo pewnie nie maja hajsu... Dlaczego dzisiaj byl taki mlyn z wejsciem? Dlaczego nie wpuszczamy gosci? Bo nie ma kasy na ochrone! A zacytuje naszego Bossa, ktory podobno stwierdzil, ze "jak trzeba bedzie to sie postawi betoniarke w sektorze gosci "
P.S. Jest fajnie!

P.S. Jest fajnie!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z tym Brzyskim i Grodzickim to chyba trochę przesadziłaś. Wg mnie to są filary obecnej drużyny. Natomiast to co pokazali dziś Pulkowski, Nowacki i Zając to jest jakieś nieporozumienieDorcia pisze: Brzyski, Jakubowski, Ecik, Grodzicki, Jezierski, Adamski, Fabusz to nie są wg mnie chopy na Ekstraklase. Nie dziwi mnie że gdzie indziej ich nie chcieli.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
pilkarskie dno moim zdaniem zaprezentowali dzis przede wszystkim Nowacki i Pulkowski...
zespol ogolnie rzecz biorac lepiej nie wypadl,ale ci dwaj Panowie to porazka
zdziwilo mnie zachowanie Grzyba z tym ucieknieciem do szatni...zwykle w takich chwilach to on najdluzej zostawal na murawie...nie wiem czy byl az tak wsciekly czy moze w druzynie jest jakis konflikt...
zespol ogolnie rzecz biorac lepiej nie wypadl,ale ci dwaj Panowie to porazka

zdziwilo mnie zachowanie Grzyba z tym ucieknieciem do szatni...zwykle w takich chwilach to on najdluzej zostawal na murawie...nie wiem czy byl az tak wsciekly czy moze w druzynie jest jakis konflikt...

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jo wom powiem ze napisanie maila do sobstylki po takim szpilu odstresowywuje i to porządnie.
co do meczu z jagą, to niy miyjcie nadzieji, z taką grą to franek se iny poprawi sytuacja strzelecko i pojadymy do dom z 4 bramkami w plecy.
jedyny plus dzisiejszego dnia to kibice, kiere pokozali charakter. w jednosci siła, wyszli i pomogli reszcie.
a i jeszcze jedno, ta kostka brukowo to nom specjalnie odstawili?? bo trocha tego lotało...
co do meczu z jagą, to niy miyjcie nadzieji, z taką grą to franek se iny poprawi sytuacja strzelecko i pojadymy do dom z 4 bramkami w plecy.
jedyny plus dzisiejszego dnia to kibice, kiere pokozali charakter. w jednosci siła, wyszli i pomogli reszcie.
a i jeszcze jedno, ta kostka brukowo to nom specjalnie odstawili?? bo trocha tego lotało...

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a myślisz że ona go przeczyta? Jak z nią zawodnicy ostatni raz w STYCZNIU rozmawiali. Patrząc na tabelę jest "fajnie" i tym się chyba pani Sobstylówna nie -owa panowie młynowiWielki jo pisze:jo wom powiem ze napisanie maila do sobstylki po takim szpilu odstresowywuje i to porządnie.

Gdyby mecz był na Cichej to by Polonii tak łatwo nie poszło. Po cholerę tą trawę już teraz ściągnięto???? Szło zagrać U SIEBIE, klupnąć Polonii i mieć niemal pewny byt ligowy.
A tak to wielki zgniły zajączek wyszedł, chociaż w Sosnowcu i okolicach to chyba coś pokroju gwiazdora na zajączka chodzi.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- wolfik
- Kontakt:
Ciężej zrymowaćElmer pisze: pani Sobstylówna nie -owa panowie młynowikieruje.

Na plus bramka Grzybka w setnym meczu brawo, cała reszta żenada...
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Grzybek setny mecz miał z Cracoviąwolfik pisze:Na plus bramka Grzybka w setnym meczu brawo, cała reszta żenada...

Elmer pisze:Jak z nią zawodnicy ostatni raz w STYCZNIU rozmawiali.

Mom nadzieja, ze to pierwsze... Choc za duzo tego wszystkiego ostatnio i wcale bych nie zdziwil, jakby atmosfera w szatni byla gesta...Kris KLZ pisze:zdziwilo mnie zachowanie Grzyba z tym ucieknieciem do szatni...zwykle w takich chwilach to on najdluzej zostawal na murawie...nie wiem czy byl az tak wsciekly czy moze w druzynie jest jakis konflikt...