RUCH Chorzów : Cracovia Kraków
- fRyta
- Kontakt:
- tom piekaRy
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zobaczcie co robi sędzie. Widzi ze Matko dostał z buta i wogole nie zwraca na to uwagi. Najwidoczniej czekal az Matko wstanie i odda Dudzicowi.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... icki_.html
-
- Kontakt:
oglondom to kilka razy, i dwa razy jest kontakt z Cracovia... roz atakowany Grodzicki przez tupalskigo... potem go tam odsuwo Slusarski chytajac za kark...19_kRzysiek_20 pisze:Zobaczcie co robi sędzie. Widzi ze Matko dostał z buta i wogole nie zwraca na to uwagi. Najwidoczniej czekal az Matko wstanie i odda Dudzicowi.
widac przy 75:18 jak ta ciula podlazi do Grodzickiego i tupalskigo... i chyba tam jakies slowa poszly......
zauwazcie kiedy Dudzic wystawio noga... Matko mo juz bal w rekach a ten dopiero zaczyno... ciekawie czy porusza to w wartki bali dzisiej..... ciekawe...
i paczcie co sie dzieje... zamiast ten gnoj dostac kartka to i grac w 10 to my tak momy...
oni mieliby jednego mni z przodku, a my mogli przejsc do 4-3-3 z takim Grzybkiem zapierdalajacym na prawym skrzydle schodzac az do 3-4-3...
jednak po tym co bylo w tym meczu to nie ma co godac bo nie zasluzylimy na zwyciestw a gdybac to kazdy moze...
-
- Kontakt:
Witam serdecznie 
Co do wczorajszego meczu, ja również pragnąłem trzech punktów, ale jak widziałem, to, co się dzieje na boisku, to punkt okazał się być cenny.
Po pierwsze, brawa dla Ryśka Kołodziejczyka, że decyzja, jaką podjął, była idealna. Rozmawiałem z nim przed meczem i przyznał mi, że Matko znów jest w znakomitej formie i jego szanse na grę są bardzo duże. Dla mnie był to numer jeden wczorajszego spotkania! Jeżeli chodzi o pracę sędziego to pomińmy ten temat, bo to niepierwsze i pewnie nie ostatnie takie zachowanie, gdzie krzywdzi się NASZĄ drużynę.
Szacunek dla Ruchu, że grając w dziewiątkę potrafił skutecznie odeprzeć ataki Cracovii.
Teraz jedziemy z Polonią.
Pozdrawiam

Co do wczorajszego meczu, ja również pragnąłem trzech punktów, ale jak widziałem, to, co się dzieje na boisku, to punkt okazał się być cenny.
Po pierwsze, brawa dla Ryśka Kołodziejczyka, że decyzja, jaką podjął, była idealna. Rozmawiałem z nim przed meczem i przyznał mi, że Matko znów jest w znakomitej formie i jego szanse na grę są bardzo duże. Dla mnie był to numer jeden wczorajszego spotkania! Jeżeli chodzi o pracę sędziego to pomińmy ten temat, bo to niepierwsze i pewnie nie ostatnie takie zachowanie, gdzie krzywdzi się NASZĄ drużynę.
Szacunek dla Ruchu, że grając w dziewiątkę potrafił skutecznie odeprzeć ataki Cracovii.

Pozdrawiam
MG
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pan rzecznik już dał o osobie znać dosc wczesniej tutaj na forum w innym dziale. Ale powiem szczerze ze jestem bardzo zaskoczony zeby osoba , która była pracownikiem klubu była az tak blisko z nami ( kibicami) dupny + dla Panajugador pisze:Czy mamy przyjemnosc z rzecznikiem Ruchu Chorzow we wlasnej osobie ?
Jezeli tak to witamy i mam nadzieje , ze glos kibicow bedzie teraz bardziej slyszany.
Razem mozna zdzialac WIELE.

-
- Kontakt:
o ile to rzeczywiscie jest Rzecznik naszego klubu a nie jakis niedowartosciowany małolat co bedzie wymyslal rozne historie19_kRzysiek_20 pisze:Pan rzecznik już dał o osobie znać dosc wczesniej tutaj na forum w innym dziale. Ale powiem szczerze ze jestem bardzo zaskoczony zeby osoba , która była pracownikiem klubu była az tak blisko z nami ( kibicami) dupny + dla Panajugador pisze:Czy mamy przyjemnosc z rzecznikiem Ruchu Chorzow we wlasnej osobie ?
Jezeli tak to witamy i mam nadzieje , ze glos kibicow bedzie teraz bardziej slyszany.
-
Rzecznik ktory zaczol sie tutaj udzielac to nasz rzecznik !!!marek79 pisze:o ile to rzeczywiscie jest Rzecznik naszego klubu a nie jakis niedowartosciowany małolat co bedzie wymyslal rozne historie19_kRzysiek_20 pisze:Pan rzecznik już dał o osobie znać dosc wczesniej tutaj na forum w innym dziale. Ale powiem szczerze ze jestem bardzo zaskoczony zeby osoba , która była pracownikiem klubu była az tak blisko z nami ( kibicami) dupny + dla Panajugador pisze:Czy mamy przyjemnosc z rzecznikiem Ruchu Chorzow we wlasnej osobie ?
-
- Kontakt:
tak więc witam na forumCOBRA pisze:Rzecznik ktory zaczol sie tutaj udzielac to nasz rzecznik !!!marek79 pisze:o ile to rzeczywiscie jest Rzecznik naszego klubu a nie jakis niedowartosciowany małolat co bedzie wymyslal rozne historie19_kRzysiek_20 pisze:Pan rzecznik już dał o osobie znać dosc wczesniej tutaj na forum w innym dziale. Ale powiem szczerze ze jestem bardzo zaskoczony zeby osoba , która była pracownikiem klubu była az tak blisko z nami ( kibicami) dupny + dla Panajugador pisze:Czy mamy przyjemnosc z rzecznikiem Ruchu Chorzow we wlasnej osobie ?
- fRyta
- Kontakt:
Teraz jedziemy z Zagłębiem L.Rzecznik Prasowy pisze:Witam serdecznie
Pozdrawiam

Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale najbardziej ryja drą kibice Cracovii, ich trener i Filipiak
[ Dodano: Nie 05 Kwi, 2009 ]
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800, ... razka.html

[ Dodano: Nie 05 Kwi, 2009 ]
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800, ... razka.html
nie wiem czy publiczną obrazę naszego zawodnika można pozostawić bez echa?Mecz przy ul. Kałuży obserwował Jerzy Pilch, pisarz i kibic Cracovii. - Nie rozumiem, jak można mieć zapas 12 minut i nie rozegrać jednej spokojnej akcji, zamiast wrzucać uparcie na tego błazna [Perdijicia - przyp. red.], który wciąż kładł się na boisku
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt: