RUCH Chorzów : Cracovia Kraków

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#151 Post autor: fRyta » 5 kwie 2009, o 13:13

Widzew :)
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Awatar użytkownika
tom piekaRy
Kontakt:

#152 Post autor: tom piekaRy » 5 kwie 2009, o 14:28

szpil niybył najgorszy, wkur... sie jak tyn c*el dudzic :wsciekly: kopnol Pedrijica, gorole som zadziorne, niych tera przijadom na rewanz do nos :hyhy: boli ich to ze momy dobRego ToRmana, juz cekom z niycierpliwościa na sobota, pozdRo
Obrazek

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#153 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 5 kwie 2009, o 15:00

Zobaczcie co robi sędzie. Widzi ze Matko dostał z buta i wogole nie zwraca na to uwagi. Najwidoczniej czekal az Matko wstanie i odda Dudzicowi.

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... icki_.html

19aRtuR20
Kontakt:

#154 Post autor: 19aRtuR20 » 5 kwie 2009, o 15:14

19_kRzysiek_20 pisze:Zobaczcie co robi sędzie. Widzi ze Matko dostał z buta i wogole nie zwraca na to uwagi. Najwidoczniej czekal az Matko wstanie i odda Dudzicowi.

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... icki_.html
oglondom to kilka razy, i dwa razy jest kontakt z Cracovia... roz atakowany Grodzicki przez tupalskigo... potem go tam odsuwo Slusarski chytajac za kark...

widac przy 75:18 jak ta ciula podlazi do Grodzickiego i tupalskigo... i chyba tam jakies slowa poszly......

zauwazcie kiedy Dudzic wystawio noga... Matko mo juz bal w rekach a ten dopiero zaczyno... ciekawie czy porusza to w wartki bali dzisiej..... ciekawe...

i paczcie co sie dzieje... zamiast ten gnoj dostac kartka to i grac w 10 to my tak momy...

oni mieliby jednego mni z przodku, a my mogli przejsc do 4-3-3 z takim Grzybkiem zapierdalajacym na prawym skrzydle schodzac az do 3-4-3...
jednak po tym co bylo w tym meczu to nie ma co godac bo nie zasluzylimy na zwyciestw a gdybac to kazdy moze...

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#155 Post autor: Rzecznik Prasowy » 5 kwie 2009, o 16:55

Witam serdecznie :)

Co do wczorajszego meczu, ja również pragnąłem trzech punktów, ale jak widziałem, to, co się dzieje na boisku, to punkt okazał się być cenny.
Po pierwsze, brawa dla Ryśka Kołodziejczyka, że decyzja, jaką podjął, była idealna. Rozmawiałem z nim przed meczem i przyznał mi, że Matko znów jest w znakomitej formie i jego szanse na grę są bardzo duże. Dla mnie był to numer jeden wczorajszego spotkania! Jeżeli chodzi o pracę sędziego to pomińmy ten temat, bo to niepierwsze i pewnie nie ostatnie takie zachowanie, gdzie krzywdzi się NASZĄ drużynę.
Szacunek dla Ruchu, że grając w dziewiątkę potrafił skutecznie odeprzeć ataki Cracovii. :)
Teraz jedziemy z Polonią.
Pozdrawiam
MG

jugador
Kontakt:

#156 Post autor: jugador » 5 kwie 2009, o 16:59

Czy mamy przyjemnosc z rzecznikiem Ruchu Chorzow we wlasnej osobie ?
Jezeli tak to witamy i mam nadzieje , ze glos kibicow bedzie teraz bardziej slyszany.
Razem mozna zdzialac WIELE.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#157 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 5 kwie 2009, o 17:17

jugador pisze:Czy mamy przyjemnosc z rzecznikiem Ruchu Chorzow we wlasnej osobie ?
Jezeli tak to witamy i mam nadzieje , ze glos kibicow bedzie teraz bardziej slyszany.
Pan rzecznik już dał o osobie znać dosc wczesniej tutaj na forum w innym dziale. Ale powiem szczerze ze jestem bardzo zaskoczony zeby osoba , która była pracownikiem klubu była az tak blisko z nami ( kibicami) dupny + dla Pana :)

marek79
Kontakt:

#158 Post autor: marek79 » 5 kwie 2009, o 18:02

19_kRzysiek_20 pisze:
jugador pisze:Czy mamy przyjemnosc z rzecznikiem Ruchu Chorzow we wlasnej osobie ?
Pan rzecznik już dał o osobie znać dosc wczesniej tutaj na forum w innym dziale. Ale powiem szczerze ze jestem bardzo zaskoczony zeby osoba , która była pracownikiem klubu była az tak blisko z nami ( kibicami) dupny + dla Pana :)
o ile to rzeczywiscie jest Rzecznik naszego klubu a nie jakis niedowartosciowany małolat co bedzie wymyslal rozne historie

COBRA

#159 Post autor: COBRA » 5 kwie 2009, o 19:58

marek79 pisze:
19_kRzysiek_20 pisze:
o ile to rzeczywiscie jest Rzecznik naszego klubu a nie jakis niedowartosciowany małolat co bedzie wymyslal rozne historie
Rzecznik ktory zaczol sie tutaj udzielac to nasz rzecznik !!!

marek79
Kontakt:

#160 Post autor: marek79 » 5 kwie 2009, o 20:13

COBRA pisze:
marek79 pisze:
19_kRzysiek_20 pisze:
Rzecznik ktory zaczol sie tutaj udzielac to nasz rzecznik !!!
tak więc witam na forum

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#161 Post autor: fRyta » 5 kwie 2009, o 20:58

Rzecznik Prasowy pisze:Witam serdecznie :)

Co do wczorajszego meczu, ja również pragnąłem trzech punktów, ale jak widziałem, to, co się dzieje na boisku, to punkt okazał się być cenny.
Po pierwsze, brawa dla Ryśka Kołodziejczyka, że decyzja, jaką podjął, była idealna. Rozmawiałem z nim przed meczem i przyznał mi, że Matko znów jest w znakomitej formie i jego szanse na grę są bardzo duże. Dla mnie był to numer jeden wczorajszego spotkania! Jeżeli chodzi o pracę sędziego to pomińmy ten temat, bo to niepierwsze i pewnie nie ostatnie takie zachowanie, gdzie krzywdzi się NASZĄ drużynę.
Szacunek dla Ruchu, że grając w dziewiątkę potrafił skutecznie odeprzeć ataki Cracovii. :)
Teraz jedziemy z Polonią.
Pozdrawiam
Teraz jedziemy z Zagłębiem L. :)
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

BLUEMAN

#162 Post autor: BLUEMAN » 5 kwie 2009, o 21:00

Pewnie jak bydzie tu za dużo godoł, to za dugo nie porzecznikuje. Ot tako polityka kadrowo.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#163 Post autor: Mirek » 5 kwie 2009, o 21:00

Obejrzałem kontrowersje w canal+: bramka dla Cracovii prawidlowa ,czerwone kartki dla Ruchu z sufitu, brak czerwonej dla A. Barana, brak kartki dla Bruca Lee sorry Dudzica skandal. i to by było na tyle

Elmer
Kontakt:

#164 Post autor: Elmer » 5 kwie 2009, o 21:02

ale najbardziej ryja drą kibice Cracovii, ich trener i Filipiak :/

[ Dodano: Nie 05 Kwi, 2009 ]
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800, ... razka.html
Mecz przy ul. Kałuży obserwował Jerzy Pilch, pisarz i kibic Cracovii. - Nie rozumiem, jak można mieć zapas 12 minut i nie rozegrać jednej spokojnej akcji, zamiast wrzucać uparcie na tego błazna [Perdijicia - przyp. red.], który wciąż kładł się na boisku
nie wiem czy publiczną obrazę naszego zawodnika można pozostawić bez echa?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

fuhr
Kontakt:

#165 Post autor: fuhr » 5 kwie 2009, o 22:12

oczywiscie

z furiatami sie nie dyskutuje

podobam mi sie Pietrzak jak go zlal :rotfl:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

ODPOWIEDZ