Puchar Ekstraklasy 2008/09
- Czemps
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
- 19krz20
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja jednak przychylibym sie do decyzji arbitra.Janoszka byl na spalonym i jednak utrudnil interwencje bramkarzowi-tzn.bramkarz byl zasloniety przez Ecika i ten nie mogl kontrolowac lotu pilki.
oo,fuhr napisal to juz;)
A co do tego PE.Szkoda tylko tej kasy,ale nie ma co plakac,tylko trzba skupic sie na powazniejszych sprawach-Liga,oraz PP:)
oo,fuhr napisal to juz;)
A co do tego PE.Szkoda tylko tej kasy,ale nie ma co plakac,tylko trzba skupic sie na powazniejszych sprawach-Liga,oraz PP:)
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Ma ktoś DOKŁADNY AKTUALNY regulamin tego PE i mógłby go tu wrzucić ?
"Nie wykluczone, iż Ruch będzie składał odwołanie od decyzji Komisji Ligi weryfikującej mecz we Wrocławiu jako walkower na niekorzyść "Niebieskich". Jak się dowiedział Nasz kierownik za zmiany odpowiedzialny jest sędzia techniczny. Przeglądniemy wiec dokładnie regulamin rozgrywek o Puchar Ekstraklasy. Jeśli rzeczywiście przepisy będą tak stanowiły, to złożymy odwołanie od walkoweru. A przy takim wyniku, jaki wczoraj padło na Śląskim, to my powinniśmy awansować do półfinału - przekazał Nam wczoraj trener Pietrzak. "
źródło Gazeta Sport
"Nie wykluczone, iż Ruch będzie składał odwołanie od decyzji Komisji Ligi weryfikującej mecz we Wrocławiu jako walkower na niekorzyść "Niebieskich". Jak się dowiedział Nasz kierownik za zmiany odpowiedzialny jest sędzia techniczny. Przeglądniemy wiec dokładnie regulamin rozgrywek o Puchar Ekstraklasy. Jeśli rzeczywiście przepisy będą tak stanowiły, to złożymy odwołanie od walkoweru. A przy takim wyniku, jaki wczoraj padło na Śląskim, to my powinniśmy awansować do półfinału - przekazał Nam wczoraj trener Pietrzak. "
źródło Gazeta Sport
- Lutz
- Kontakt:
Niy co bych sie czepioł , może Ty sie i znosz , niy kwestionuja, ale abo jo je ślepy abo ty o inkszy akcji godosz. Bal sie otar minimalnie o Janoszki może nawet minimalnie zmienioł tor lotu , niy mo zanczynio zresztom - ostatni przy balu był Janoszka kery stoł na metrowym spalonym - szkoda bo tor boł fajny, rzadkość in Polnische BundesligaRudaSlaska7 pisze:kto byl na spalonym ? JANOSZKA >? o ja pi***ole jak on nawet nie brol udzialu w akcji :O nawet nie dotknoł pilki
co za pajac.
albo jo sie nie znom ?

-
- Kontakt:
spokojnie Lutz juz tera widza.
tak to jest jak sie je w goracej wodzie kompanym ;D
http://www.ekstraklasa.org/rozgrywki/regulaminy/
tak to jest jak sie je w goracej wodzie kompanym ;D
http://www.ekstraklasa.org/rozgrywki/regulaminy/
-
- Kontakt:
Trudno było mineło widać że chcieli ale nie umieli albo im sie nie udawało.
Moim zdaniem na plus o ile można to tak nazwać to zaangażowanie Janoszki,Jezierskiego,Babiarza,Nowackiego(choć obalał sie jak zawsze)
Nie rozumie Pietrzaka ! Jak on mógł wystawić Zająca z Grzybem w tym samym czasie po tej samej stronie z Grzybem w obronie i grać jednym napastniekiem! No choć by ch** na ch*** stanoł nie zrozumie tego!
Na balkonie piknik co nie zmienia fakty ze smiechu było kupe! Pinokio myślałem ze jakiegos wała pokaże a on tylko kusi nam posłał , bramkarz śląska też sam sie smiał z "Jaaannnneeeek".
Co do niby wyzywania piłkarzy ja tam nie widziałem nie slyszałem jedynie "ole" można tak odebrać.
A teraz kilka słów do was dupnych kibiców z forum-krzykaczy!
Jak wy śmiecie cokolwiek żądać od zarządu, piłkarzy , trenerów jak potraficie tylko na***rdalać w klawiature a jak was klub potrzebuje to w ch*** go macie w domu na du*** przed TV siedzicie.
A potem wchodzicie na forum i żądacie dymisji zarządu , trenera wymiany całego składu pseudo kopaczy i stadionu na 30 tysiecy!
Wstyd mi za was i mam nadzieje że nie tylko mi !
P.S:
Nie piszcie że pracujecie bo nie tylko wy! Rozumie że każdemu może sie zdarzyć , ale ku*** czemu tak wygląda każdy szpil w PE,PP czy z mało atrakcyjnym rywalem!
Nie rozumiem tego i nie chce tego zrozumieć !
Przychodzicie dla rywala walki o miejsce czy dla Ruchu!?
Moim zdaniem na plus o ile można to tak nazwać to zaangażowanie Janoszki,Jezierskiego,Babiarza,Nowackiego(choć obalał sie jak zawsze)
Nie rozumie Pietrzaka ! Jak on mógł wystawić Zająca z Grzybem w tym samym czasie po tej samej stronie z Grzybem w obronie i grać jednym napastniekiem! No choć by ch** na ch*** stanoł nie zrozumie tego!
Na balkonie piknik co nie zmienia fakty ze smiechu było kupe! Pinokio myślałem ze jakiegos wała pokaże a on tylko kusi nam posłał , bramkarz śląska też sam sie smiał z "Jaaannnneeeek".
Co do niby wyzywania piłkarzy ja tam nie widziałem nie slyszałem jedynie "ole" można tak odebrać.
A teraz kilka słów do was dupnych kibiców z forum-krzykaczy!
Jak wy śmiecie cokolwiek żądać od zarządu, piłkarzy , trenerów jak potraficie tylko na***rdalać w klawiature a jak was klub potrzebuje to w ch*** go macie w domu na du*** przed TV siedzicie.
A potem wchodzicie na forum i żądacie dymisji zarządu , trenera wymiany całego składu pseudo kopaczy i stadionu na 30 tysiecy!
Wstyd mi za was i mam nadzieje że nie tylko mi !
P.S:
Nie piszcie że pracujecie bo nie tylko wy! Rozumie że każdemu może sie zdarzyć , ale ku*** czemu tak wygląda każdy szpil w PE,PP czy z mało atrakcyjnym rywalem!
Nie rozumiem tego i nie chce tego zrozumieć !
Przychodzicie dla rywala walki o miejsce czy dla Ruchu!?
- w19n20c
- Kontakt:
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: