Puchar Ekstraklasy 2008/09
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
JESTEM CIEKAWY KTO ZA TO ODPOWIE W NASZYM KLUBIE!!!!!! PUCHAR EKSTRAKLASY NIE JEST JAKIMŚ WAŻNYM TROFEUM ALE MOŻNA ZAROBIĆ GRAJĄC W TYCH ROZGRYWKACH TROCHĘ KASY KTÓREJ W KLUBIE BRAKUJE!!!!!!! BRAWO DLA NASZEGO ZARZĄDU ZA ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW!!!!! I ZA ZMARNOWANIE KASY JUŻ O ZAUFANIU KIBICÓW NIE MÓWIĄC !!!!!! NASI PSEUDO DZIAŁACZE NA CZELE Z KRÓLEWNĄ KASIEŃKĄ RAUS!!!!!!!!! SZKODA TEŻ GRY NAWET DOBREJ NASZYCH PIŁKARZY W TYM MECZU!!!!!! 

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wkur…wia mnie takie lekceważenie swoich obowiązków. Co to jest za profesjonalizm, gdy nie zna się zasad i regulaminów? Ale jeszcze bardziej wkur… mnie to zwalanie na innych. Na PZPN, Polsat i Solorza, sędziów i na jakiś układ co nas nie lubi. Gówno prawda, gdyby zrobili 3 zmiany, a nie 4, to by było 1:2 a nie walkower. I tyle. Nie szukajmy winy tam, gdzie jej nie ma, bo jesteśmy śmieszni. Co to jakieś kompleksy macie? Trzeba grać i wygrywać, a nie biadolić i szukać winnych.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Jakby nie patrzeć to kara jest nieadekwatna do popełnionego czynu. Przecież zmiana była w doliczonym czasie gry i w żaden sposób nie wpłynęła na końcowy wynik.
W poniedziałek Śląsk w ramach gry fair play powinien na początku mecz "dać się" strzelić 3 bramki i dopiero potem zacząc grać normalnie.
Oczywiście to nie nastąpi, bo nie liczy się wynik na boisku...
W poniedziałek Śląsk w ramach gry fair play powinien na początku mecz "dać się" strzelić 3 bramki i dopiero potem zacząc grać normalnie.

Oczywiście to nie nastąpi, bo nie liczy się wynik na boisku...

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
NIe wiem czy aby nie oznacza to końca tej potyczki.
Teoretycznie rzecz biorąc można powiedzieć, że gdyby nie uchybienie Śląsk by wygrał i więcej niż 3-0. Wydaje mi się, że taki przepis jest, choćby dlatego, żeby drużyna po zwycięstwie 4:0 nie oddawała drugiego meczu walkowerem.
Jak ktoś jest bardziej ogarnięty w przepisach, to proszę o informację
Teoretycznie rzecz biorąc można powiedzieć, że gdyby nie uchybienie Śląsk by wygrał i więcej niż 3-0. Wydaje mi się, że taki przepis jest, choćby dlatego, żeby drużyna po zwycięstwie 4:0 nie oddawała drugiego meczu walkowerem.
Jak ktoś jest bardziej ogarnięty w przepisach, to proszę o informację
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
haha co wiadomo? grajki sa po to co by grac w kozdym szpilu na maksa a trener i reszta co by pilnowac zaplecza; pietrzak co szpil pokazuje jak mu bardzo zalezy na wynikach i pracy; z normalnej roboty juz dawno wyleciol by z hukiem pajac jeden; klaskejcie dalij zarzadowi bydziecie miec super bezpieczny pusty stadion, sklepik z proporczykiem wielkich derbow i a-klasowo druzyna 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nic nie musi sędzia techniczny nie iwem skąd macie taki wymóg. Sędzia techniczny ma obowiązek zresztą podobnie jak główny odpowiedzieć na pytanie osoby do tego upoważnionej. Gdyby go ktoś zapytał czy możemy zmieniać bo już trzech weszło wczasie gry i on by potaknął, była to by podstawa do obwinienia tym faktem sędziego, natomiast jeżeli nic takiego nie miało miejsca to wini sa tylko po nazej stronie, w większości klubów za to jest odpowiedzialny kierownik drużyny, czy tak jest u nas. Jedno jest pewne taki wynik ciągnie za sobą wymierne straty, już nie bede gdybać, że nie mamy szans na finał i na całą pule, ale kasa z przejścia kolejnej rundy jest właściwie zaprzepaszczona.buli19R20 pisze:niby ja a nie do konca !!!!!!!! bo sedzia techniczny musi o takich sprawach informowac a ze komus to je na renka to swoja droga .PS trener kierownik do zwolnienia
kaj jest napisane ze walkower to 3-0
Dla mnie wyjście jest ino jedno.
I tak napominająć w tym temacie. Smutne jest to, że ci co wykonywali swoje obowiązku w tym klubie bardzo dobrze (Drabik, Barteczko ) czy dobrze (Radolski) odchodzą z tego klubu i zastępowani są przez co by nie pwoeidzieć ale ludzi słabszych jeżeli chodzi o swoje profesje.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2009, o 18:21 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt: