Puchar Ekstraklasy 2008/09
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kolejny przykład na to ,że w tym klubie jest coraz mniej profesjonalistów.
Może w końcu Klimek się obudzi i rozkurzy to towarzystwo .Choć wątpię bo wydaje mi się ,że on jest przekonany o swojej nieomylności a Sobstyl i Pietrzak to jego milusie pupilki.Zresztą jak się mówi ,że jest się największym kibicem Górnika to o czym ja tu marzę.
Jeśli dostaniemy walkowera i stracimy kilkadziesiąt tysięcy złotych to zwolnienie osoby odpowiedzialnej za złe zmiany powinno być oczywiste. a kto odpowiada za zmiany? Między innymi Pietrzak a może tylko on.
Może w końcu Klimek się obudzi i rozkurzy to towarzystwo .Choć wątpię bo wydaje mi się ,że on jest przekonany o swojej nieomylności a Sobstyl i Pietrzak to jego milusie pupilki.Zresztą jak się mówi ,że jest się największym kibicem Górnika to o czym ja tu marzę.
Jeśli dostaniemy walkowera i stracimy kilkadziesiąt tysięcy złotych to zwolnienie osoby odpowiedzialnej za złe zmiany powinno być oczywiste. a kto odpowiada za zmiany? Między innymi Pietrzak a może tylko on.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Myśleliśmy, że trzy zmiany mozna dokonać w przeciągu jednej połowy a nie całego meczu"
czy tak bedzie wygladalo tlumaczenie? to sie okaze wkrotce
[ Dodano: Czw 26 Mar, 2009 ]
http://www.sportslaski.pl/Niebiescy-cie ... ,info.html
juz nos udupili
tera kurwde czekom na 4-0...
czy tak bedzie wygladalo tlumaczenie? to sie okaze wkrotce

[ Dodano: Czw 26 Mar, 2009 ]
http://www.sportslaski.pl/Niebiescy-cie ... ,info.html
juz nos udupili

tera kurwde czekom na 4-0...
-
- Kontakt:
I hu* mozecie mnei nazywac ciulem, piknikiem itp. ale na mecz w poniedziałek nie ida!!!"Niebiescy" cierpią za zmianę w piątej minucie doliczonego czasu!17:14, 2009-03-26
Ruch ukarany walkowerem. Chorzowianie wygrali w środę ze Śląskiem 2-1, ale wynik meczu Pucharu Ekstraklasy został zweryfikowany, gdyż "Niebiescy" złamali przepis dotyczący zmian.
Decyzję o walkowerze podjęła dzisiaj Komisja Ligi. Cały trud piłkarzy z Cichej poszedł na marne z powodu pechowej czwartej zmiany, którą trener Bogusław Pietrzak przeprowadził w... piątej minucie doliczonego czasu gry. Teoretycznie w Pucharze Ekstraklasy może nastąpić sześć zmian, lecz w takim wypadku aż trzy muszą zostać przeprowadzone w przerwie. Jeśli dochodzi do tylko jednej roszady, to w drugiej odsłonie można dokonać tylko dwóch zmian.
Przeczytaj wyciąg z regulaminu i listę zmian przeprowadzonych przez Ruch >
- Przepis skonstruowano w taki sposób, aby uniknąć sytuacji, że w końcówce meczu drużyna, która prowadzi, przeprowadza powiedzmy pięć roszad i co chwilę przerywa grę - tłumaczy Adrian Skubis, rzecznik prasowy Ekstraklasy S.A.
Winę za niedopatrzenie we Wrocławiu bierze na siebie kierownik zespołu. - To należy do moich obowiązków. Sprawdzałem przepisy. Zmieniły się one w trakcie sezonu, ale nie ma się co tłumaczyć - bije się w pierś Andrzej Urbańczyk, który funkcję tę objął zimą.
- Istotnie doszło do zmiany przepisów. Początkowo można było dokonać w Pucharze Ekstraklasy tylko czterech roszad. Obecny zapis funkcjonuje jednak już od 26 września 2008 roku - dodaje Skubis.
Mecz rewanżowy pomiędzy Ruchem a Śląskiem zaplanowano na najbliższy poniedziałek w Chorzowie.
Chciołem isc pierwszy roz w zyciu na PE, ale hu* takie dziadostwa zarzadu nie mom zamiaru oglądać!! Mail do gorolicy juz poszedł!!!
Taki mój cichy protest!!
Ostatnio zmieniony 26 mar 2009, o 17:33 przez URANIA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
-