Puchar Ekstraklasy 2008/09
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kompromitacja i jescze raz kompromitacja szkoda tylko zawodników, bo dawali z siebie tyle na ile było ich stać i zostawili sporo zdrowia. Nie wiem kto jest winny Urbańczyk czy Pietrzak, ale tak jak to już pisaliśmy nad tym klubem ku*** chyba wisi jakieś fatum. Na 100 newsów jeden dobry.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2009, o 13:56 przez wojt, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zostawcie Pietrzaka w spokoju, od tego jest kierownik drużyny który siedzi na ławce aby takich spraw regulaminowych pilnować. Trener nie jest od tego aby na bieżaco studiowac zmieniajace się przepisy (kartki, zmiany, urpawnienia, karencje) w trzech rodzajach rozgrywek w jakiech gra pierwsza druzyna + przepisy dotyczące ME bo za nią ponoć tez odpowiada.
Pietrzak wygroł mecz na bosiku, a kierownik druzyny go przegroł w kwitach.
Tak to jest jak bierze się gości z IV ligowych klubów za psi pieniądz do powaznych spraw.
Za awans do półfinału Ruch dostałby 120 tys, jak odpadniemy przez ten walkower to co najmniej połowa tej kwoty powinien zrócić klubowi ten nieudacznik.
Znając życie klub odbije sie ta strata na kibicach na jakichś identyfikatorach-bis lub innych haraczach.
Pietrzak wygroł mecz na bosiku, a kierownik druzyny go przegroł w kwitach.
Tak to jest jak bierze się gości z IV ligowych klubów za psi pieniądz do powaznych spraw.
Za awans do półfinału Ruch dostałby 120 tys, jak odpadniemy przez ten walkower to co najmniej połowa tej kwoty powinien zrócić klubowi ten nieudacznik.
Znając życie klub odbije sie ta strata na kibicach na jakichś identyfikatorach-bis lub innych haraczach.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2009, o 14:38 przez gerhat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jasne ze wszystkim zotwiemy tego imbecyla łysego w spokoju ... mom go już dojś ... pokozoł wczoraj jakim je trynerym ... Kicaj groł wczorej i jak zagroł ale z Odrą na kij są lepsi ... z kożdym sie wadzi tyn gupek ... mom nadzieja że czyto te forum bo już mie chyto ... a jak by nie wprowadzioł Szczypiora w 90+5 byłoby ok .. a tak je jedne wielkie g... 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak Pietrzak mo byc winny to także winny jest Szczypior, po co wyłaził na zmiana, powinien znać tak samo przezpisy jak trener - wywalis obiu, akierownikowi druzyny dac premia !!!
Postrzeganie Pietrzaka i Sobstyl w tym klubie przypomina mi postrzeganie Balcerowicza przez Leppera "Balcerowicz musi odejść" . Nigdy nie byłem zwolennikiem ani tego ekonomisty, jak równiez nie podoba mi się wiele rzeczy za które jest odpowiedzialny Pietrzak czy Sobstyl, ale myslcie trocha bo nie odróżniocie się od buraka Andrzeja.
A co do Zająca moje zdanie jest takie, że trener wie co robi, juz żeście zapomnieli jak Kicaj człapoł w końcówce jesieni, bo nie mioł już formy ani siły. Moze teraz jak zaczał później bedzie w formie na finiszu i to się nom bedzie bardziej opłaciło. A wyraz twarzy Zająca najmniej mie obchodzi. Poza tym jakby w Bytomiu groł Kicaj to Grzyb kisiłby się na obronie. Oczywiście zaroz przeczytom że Kicaj może jeszcze grać w ataku, zgoda, może tysz grac na stoprze a w drugij połowie stoc w bramie !!!
Postrzeganie Pietrzaka i Sobstyl w tym klubie przypomina mi postrzeganie Balcerowicza przez Leppera "Balcerowicz musi odejść" . Nigdy nie byłem zwolennikiem ani tego ekonomisty, jak równiez nie podoba mi się wiele rzeczy za które jest odpowiedzialny Pietrzak czy Sobstyl, ale myslcie trocha bo nie odróżniocie się od buraka Andrzeja.
A co do Zająca moje zdanie jest takie, że trener wie co robi, juz żeście zapomnieli jak Kicaj człapoł w końcówce jesieni, bo nie mioł już formy ani siły. Moze teraz jak zaczał później bedzie w formie na finiszu i to się nom bedzie bardziej opłaciło. A wyraz twarzy Zająca najmniej mie obchodzi. Poza tym jakby w Bytomiu groł Kicaj to Grzyb kisiłby się na obronie. Oczywiście zaroz przeczytom że Kicaj może jeszcze grać w ataku, zgoda, może tysz grac na stoprze a w drugij połowie stoc w bramie !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: