Grają na Śląskim.gerhat pisze:tyn rewanż jest na C6 czy SS?
sorry że pytom, ale jakoś to mi umknęło
Puchar Ekstraklasy 2008/09
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tu jest wszystkoZapraszamy na mecz 1/4 Pucharu Ekstraklasy, który odbędzie się
30 marca 2009 o godzinie 18.00 na Stadionie Śląskim. Rywalem "Niebieskich" będzie zespół Śląska Wrocław.
Miejsca dostępne w sprzedaży:
Górne sektory obwodnicy wschodniej od nr 7 do nr 11
Balkony kryte - pełnią zastępczą rolę Trybuny Górnej
- balkony od nr 4-9
- balkon od nr 11-16
- balkon nr 12 przeznaczony jest tylko dla prasy
Brak biletów na trybunę dolną.
Wejście na Stadion Śląski odbywać się będzie przez bramę nr 7.
Dojście na sektory tylko poprzez pochylnię górną.
Osoby posiadające karnety VIP i Super VIP oraz prasa wchodzą bramą nr 8
i korzystają z parkingu P1 przy hotelu.
Ceny biletów:
Sektory od 7 do 11 – 10 zł.
Balkony kryte od 4 do 16 – 30 zł.
Osoby posiadające karnety nie płacą za wejście na mecz.
Sprzedaż biletów:
Kasy na Stadionie Ruchu Chorzów
29.03.2009 r. - niedziela – kasa nr 10 – od godz. 10.00 do 16.00.
30.03.2009 r. – poniedziałek – kasa nr 10 – od godz. 9.00 do 15.00.
Kasy na Stadionie Śląskim zlokalizowane przy bramie nr 6
30.03.2009 r. – poniedziałek – kasa nr 11 oraz kasa nr 12 – od godz.15.00 do 19.00.

meczu nie mogłem zobaczyć, a szkoda. Jak ktoś go wrzuci to proszę o linki
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie 48 tys. tylko cała nowa trybunaMkF pisze:48tys. biletów do dyspozycji dla nasenemis89 pisze:Grają na Śląskim.gerhat pisze:tyn rewanż jest na C6 czy SS?
sorry że pytom, ale jakoś to mi umknęło
Ostatnio coś Hermanowicz mówił ze dopusci tylko yą nowa trybune i po rozpisce widze ze tak sie stało.... Z jednej strony dobrze bo na takim meczu Z Legią lub Wisłą co nas było ok 9 koła to naprawde mizernie to wygladało...
-
- Kontakt:
tyz na to zwrocil uwaga. Zajac nawet po strzeleniu bramy byl powazny. Moze jest powadzony z druzynom albo cos...dziwno sprawa.Mom nadzieja ze sie u nos dobrze czuje i chce dalej u nos grac chodz Pietrzak mu tego nei ulatwio.stan01 pisze:Ciekawe co trener Niebieskich w czasie przerwy nagadał zawodnikom, ewentualnie w jaki sposób ich "zmotywował" do drugiej połowy. Co do sędzięgo, to wg mnie pozwalał grać. Karny dla Śląska mógł być, ale nie musiał, czerwień dla blondyna ze Śląska, oczywista.
I jeszcze jedno, czy ktos zwrócił uwagę na wejście naszych grajków na 2 połowę, chodzi mi o M. Zająca. Odniosłem wrażenie, że Marcin przy przybijaniu chyba tzw. "piątki" czy cos takiego podszedł do tego bardzo poważnie i tak jak by miał pretensje do wszystkich.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Co do wyniku super, co do gry...porazka. Do mnie wazniejsze by bolo zwyciestwo z Odra niz dzisiejsze, ale coz trza sie cieszyc ze sie udalo. Zajac piyknie!!! ale ino 45 minut, i poczytejce co pedziol po meczu. Miedzy Pietrzakiem a nim cos nie gro, a szkoda bo duzo wnosi do druzyny i mo ta swoja szybkosc. Bramkarz genialnie, czyli chyba czas na zmiana u nos bo Pilarz jaki jest kozdy widzi. Fest mi zal ze Nowaka my sie do szczew pozbyli, bo to jest na prowda dobry bramkarz, niy wiem zasadniczo po co boly te cale kombinacje przy bramkarzu, jak u nos zawsze szwnakuje obrona. Dzisiej Adams nie grol, ale on jest wlasnie taki jak tyn nasz Ruch.. roz gro supppperr mecz jak w Bytomiu a zas potyn sadzi takie kiksy choby w okryngowyj lidze. Niy podobo mi sie jak Pietrzak tych chopow ustawio i jakich wystawio... mogymy kadrowo sie prezyntowac lepi...
Ruch Ruch HKS!
- 19r20
- Kontakt:
rozwala mnie to nieszanowanie kibiców i oddawanie punktów pipepszonym odrom i innym ciulom
wygrana ze śląskiem czy Zagłębiem Lubin nic nie znaczom oprócz pokazania że układy w lidze nadal są
wygrana ze śląskiem czy Zagłębiem Lubin nic nie znaczom oprócz pokazania że układy w lidze nadal są
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jedno co ten szpil i wszystkie wcześniejsze na wiosnę które widziałem pokazuje, to niestety bardzo złe przygotowanie motoryczne i fizyczne zawodników. W każdym meczu gra Ruchu wygląda bardzo poprawnie w pierwszej połowie, a po 50 , 60, minutach drużyna przeciwna zaczyna dominować. Widac gołym okiem że nie brak im ambicji, umiejetności też są zbliżone, natomiast kuleje kondycja i tego neistety tak szybko nie da się zniwelowac i poprawić. Żeby Ruch wygrywał mecze musi niestety byc spełniony warunek, że strzelamy pierwsi bramkę na początku meczu.
-
- Kontakt:
Najgorsze jest to , ze u nas jeden dobry mecz zwiastuje kolejny slabszy.
Nie potrafimy zupelnie utrzymac formy i koncentracji na dluzszy okres czasu.
Nie wiem gdzie tkwi problem.
Pamietacie 3 zwyciestwa z rzedu ? Prehistoria, jeszcze 2 liga .
Jakkolwiek na to nie patrzec Cracovia jest spokojnie do pukniecia na swoim stadionie.
Wydaje mi sie , ze w tej rundzie jestesmy mocniejsi na wyjazdach niz u siebie , to chyba nie jest niestety pozytywne.
Nie potrafimy zupelnie utrzymac formy i koncentracji na dluzszy okres czasu.
Nie wiem gdzie tkwi problem.
Pamietacie 3 zwyciestwa z rzedu ? Prehistoria, jeszcze 2 liga .
Jakkolwiek na to nie patrzec Cracovia jest spokojnie do pukniecia na swoim stadionie.
Wydaje mi sie , ze w tej rundzie jestesmy mocniejsi na wyjazdach niz u siebie , to chyba nie jest niestety pozytywne.
-
- Kontakt:
MECZ POKAZAŁ ŻE RUCH MA POTENCJAŁ!
TRZEBA GO TYLKO WYDOBYĆ (panie Pietrzak)
a tak na poważnie to super Kicaj i reszta też elegancko!
bRawo bRawo bRawo
PS ch** wie czy Ruch się Odrze nie podłożył bo z taką grą rozpierdolił by tych kelnerów
pozdRo
TRZEBA GO TYLKO WYDOBYĆ (panie Pietrzak)
a tak na poważnie to super Kicaj i reszta też elegancko!
bRawo bRawo bRawo
PS ch** wie czy Ruch się Odrze nie podłożył bo z taką grą rozpierdolił by tych kelnerów
pozdRo
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!
- Rafi88
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A widziales mecz na Polonii Bytom? Ruch gniotl do ostatniej minuty...pod koniec grajac juz na luzie i nie forsujac tempa. nie przesadzajciewojt pisze:Jedno co ten szpil i wszystkie wcześniejsze na wiosnę które widziałem pokazuje, to niestety bardzo złe przygotowanie motoryczne i fizyczne zawodników.
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt: