Puchar Ekstraklasy 2008/09
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokładnie wyszło szydło z worka.... I niech dalej kibicom wmawiają ze Zając ma kontuzje..Lukas89 pisze:Coś mi sie wydaje,że Zajac jest skonfliktowany z Pietrzakiem.. patrząc na to co teraz mówił w wywiadzie
i nigdy bym sie nie spodziewał ze z Śląskiem Będziemy prowadzić 2-0 raczej obstawiałem by odwrotnie.
W Tym sładzie widziałbym bym Adamskiego za Kieruzela
Ostatnio zmieniony 25 mar 2009, o 18:57 przez URANIA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- tom piekaRy
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zdecydowanie moge powiedzieć,że bardzo dobry mecz. Zarówno z jednej jak i z drugiej strony,po pierwszej połowie byłem w miare spokojny o wynik dlatego,nawet Nasza gorsza gra w drugiej połowie nie jest dla mnie jakimś większym minusem.. Podsumowując.. Takie mecze mogą, i muszą się podobać kibicom bo to co pokazali zarówno piłkarze Śląska jak i Nasi grali bardzo,bardzo dobrze, Śląsk cały czas atakował,My cały czas broniliśmy.. ale tak jak mówie, emocji było 1920 % i dawno jakiegokolwiek meczu tak dobrze mi sie nie oglądało..
Brawo Niebiescy za wygraną ! Brawo Śląsk i Ruch za niesamowite emocje.. takie mecze chce się oglądać..
Brawo Niebiescy za wygraną ! Brawo Śląsk i Ruch za niesamowite emocje.. takie mecze chce się oglądać..

-
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakby ktoś chciał powiedzieć, że przesadzam, niech sprawdzi tabelę, jaką mamy stratę i ile meczy przegraliśmy nie musząc wcale...
Gdybyśmy taką walką o każdy centymetr boiska prezentowali w każdym meczu walczymy nie o utrzymanie a o MISTRZOSTWO Polski. Tak w tej rundzie zagraliśmy jeszcze tylko z Lechem i najlepsza wtedy drużyna w kraju dostała 2-0
Gdybyśmy taką walką o każdy centymetr boiska prezentowali w każdym meczu walczymy nie o utrzymanie a o MISTRZOSTWO Polski. Tak w tej rundzie zagraliśmy jeszcze tylko z Lechem i najlepsza wtedy drużyna w kraju dostała 2-0
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pierwszej polowy nie widzialem ale podobno baardzo dobra. Druga polowa: poczatek podobala mi sie gra Fabusza (a nie przepadam za nim i jego stylem) Kieruzel w miare ale na koncu gdy juz bylo 2:1 to zaczynala sie robic kopanina. Byle wybic do przodu, juz wszyscy siedzieli jak na szpilkach....
Ogolnie mecz na + chocby z powodu wyniku!!!
Szkoda ze sedzia nie wyciagnal konsekwencji z zachowania tych nowobogackich bufonów - Mila ktory pospacerowal po naszym i Tarasiewicz ktory zajeb** pilke i nie chcial oddac
Ogolnie mecz na + chocby z powodu wyniku!!!
Szkoda ze sedzia nie wyciagnal konsekwencji z zachowania tych nowobogackich bufonów - Mila ktory pospacerowal po naszym i Tarasiewicz ktory zajeb** pilke i nie chcial oddac

[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]
- ch-R
Dla mnie to jest jakoś dupno zagadka chodzi oczywiście o gra Ruchu i o skład. To że Zając mioł jakoś kontuzja to jo w to od początku wcale nie wierzył. I teroz tak , może ktoś powie że szukom jakiś teorji spiskowej ale wydaje mi sie że " przegrywanie w ramach oszczędności " takie coś ino w Ruchu. Jak to sie godo ryba psuje sie od gowy ja ?
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja to nie widzialem niczego specjalnego w naszej grze, poprostu blysk geniuszu Zajaca a druga polowa, gdy Slask wpuscil Gancarczyka i Dudka to raz bylismy pod ich bramka, reszta rozpaczliwe bronienie wyniku. Nie potrafilismy ani przytrzymac pilki, ani jej rozegrac nic, owszem zwyciezcow sie nie sadzi i fajnie ze wygrali, ale staram sie obiektywnie patrzac na to co sie dzialo i nie wyglada to najlepiej. 1 polowa w miare dobra. Emocji bylo duzo ale glownie dlatego ze Slask fajnie gral pilka i szyko.
Troche tez nie wiem jak nasz super treneiro ustawi teraz zespol skoro dwoch prawych pomocnikow mamy w dobrej formie (Grzyb, Zajac) i nie wiem czy nie lepiej bylo wpuscic Zajaca do ataku i sprawdzic jak on tam wyglada, bo sila rzeczy z ktoregos z nich bedzie musial zrezygnowac i posadzic na lawie bo jak Grzyb gral na prawej obronie duzo tracil z swej wartosci.
Troche tez nie wiem jak nasz super treneiro ustawi teraz zespol skoro dwoch prawych pomocnikow mamy w dobrej formie (Grzyb, Zajac) i nie wiem czy nie lepiej bylo wpuscic Zajaca do ataku i sprawdzic jak on tam wyglada, bo sila rzeczy z ktoregos z nich bedzie musial zrezygnowac i posadzic na lawie bo jak Grzyb gral na prawej obronie duzo tracil z swej wartosci.