Ruch Chorzów - Odra Wodzisław 21.03.2009 godz: 17:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Dorcia
Kontakt:

#181 Post autor: Dorcia » 22 mar 2009, o 13:02

Jeszcze co do spraw finansowych a Zająca to nawet na Cafe Football na Polsacie Sport teraz godali że Zając nie gro bo mo w kontrakcie bardzo drogie "wyjściówki".
Prezes Alianza godoł też że ich kryzys nie dotyczy i bez problemu wyłożyli kupa kasy już teraz na transfery żeby sie pewnie utrzymać.

A my dalej robimy nagonkę na wielkiego zwierza i myśliwy tylko czeka żeby pociągnąć za spust. Czeka i czeka i chyba :zakrecony: sie nie doczeka.

Ktoś przypomniał wywiad Gucia dla którejś z gazet. Gucio mówił że może pomóc jeśli klub się o to zwróci. I pytanie. Zwróci się???

fuhr
Kontakt:

#182 Post autor: fuhr » 22 mar 2009, o 13:13

tylko o jakiej pomocy mowa - bo Gucio raczej rekinem finansiery nie jest

moze mowa o rynku transferowym...
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Lukas89
Kontakt:

#183 Post autor: Lukas89 » 22 mar 2009, o 13:30

pewnie może chodzić o tzw. 'wyszukiwanie talentów' ..ale jak tutaj szukać talentów jak pieniędzy nie ma.
Obrazek

pedro-sbl
Kontakt:

#184 Post autor: pedro-sbl » 22 mar 2009, o 13:33

''A my dalej robimy nagonkę na wielkiego zwierza i myśliwy tylko czeka żeby pociągnąć za spust. Czeka i czeka i chyba :zakrecony: sie nie doczeka.''

ja jo tyz czekom na tego zwierza :D:D smagarowicz to je mega idiot

gregor
Kontakt:

#185 Post autor: gregor » 22 mar 2009, o 14:48

Po ochłonieciu napisza NIE WIDZIOŁECH WIĘKSZEJ PADLINY JAK WCZORAJ :przestraszony: A pierdolenia trenera i zawodnikóe nie idzie słuchać ani czytać
Pietrzak WON z Chorzowa !!!!!

Dodom jeszcze Brzyskiego i jego wolne :rotfl: juniorzy lepiej to rozgrywają no ale cóż trener pozwolił to sie ciulo jak pi*** :szok:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

obseRwator'90
Kontakt:

#186 Post autor: obseRwator'90 » 22 mar 2009, o 16:06

simonsays pisze:jak dla mnie to po ch*** takie mecze w ogole sie zaczynaja??
pilka nozna dla kibicow, a nie ku*** nie umiesz zlapac zlodzieja, ale wiesz ze pochodzi z Rumunii. To zamknij wszyskich Rumunow do wiezienia. po***ani.

o w du*** mam wynik, satystyki itd.dla mnie meczu nie bylo.
Swieta racja

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#187 Post autor: HKSADIK » 22 mar 2009, o 16:29

Lutz pisze:jo sie tam monyj i niy znom, ale sytuacjom Ruchu to jo je zaniepokojony już pora jak niy poranoście lot, a Ty dopiero teroz ?
no ja ogolnie tez jestem zaniepokojony sytuacja w Ruchu juz od dawna-brak sponsora strategicznego co za tym idzie brak kasy,brak transferow w zime,zamiast isc do przodu cofamy sie ostatnio niestety...

Jednak mi chodzilo o sytuacje w tabeli.Do wczoraj to nie wygladalo,az tak bardzo zle-utrzymywalismy jakas tam przyzwoita przewage nad strefa spadkowa,plasowalismy sie spokojnie w srodku tabeli.Tu raz przegralismy,tu udalo sie wygrac z Lechem,Wisła,tu jakis remis.Takim typowym sredniakiem bylismy.

Jednak teraz po tej przerwie zimowej mamy na swoim koncie zaledwie jedno zwyciestwo i TRZY PORAZKI-TYLKO 4 puntky przewagi nad czternasta w tabeli Odrą :zalamany: Slabizna,znaczy...Czekas nas cieka walka o przetrawnie i tym wlasnie jestem zaniepokonony.
Lutz pisze: Zresztom ty wiysz co jo zrobia jak w tym roku niy slecymy, pra ?
wiem,wiem.Mam nadzieje,ze to bedziesz musial zrobic :)

Dorcia
Kontakt:

#188 Post autor: Dorcia » 22 mar 2009, o 16:41

fuhr pisze:tylko o jakiej pomocy mowa - bo Gucio raczej rekinem finansiery nie jest

moze mowa o rynku transferowym...
Nie wiem o jaką pomoc mu chodziło ale wypadało by zapytać bo inaczej to sie zarząd nie dowie o co mu chodzi.

Zresztą kiedyś pamiętam też Piechniczek na łamach Magazynu Niebiescy proponował swoją pomoc (też nie wiem jaką) i też mówił że nikt z klubu do niego się nie zgłasza. (to były czasy 2 ligi)

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#189 Post autor: jalboss » 22 mar 2009, o 16:48

gerhat pisze:nowe froum nowe avatry
W tym twoim avatarze dodaj do ostatniego wyrazu "nie" z przodu i będzie w sam raz na koszulki dla naszych kopaczy :rotfl:

szeful
Kontakt:

#190 Post autor: szeful » 22 mar 2009, o 16:55

teraz nam zostalo zyc z nadzieja ze niespodnemy :niepewny: :niepewny:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#191 Post autor: gerhat » 22 mar 2009, o 17:12

po wyniku z Gdańska momy kolejnych głównych bohaterów do tej masakry,
obsada liczy 9 głównych ról, 2 ostatnich dostaje oskara a trzeci od końca dodatkowy bonus w postaci dwóch senasów z I ligowcem :looka:

mieć 30 pkt o tym marzą teraz w 9 miastach w Polsce

Elmer
Kontakt:

#192 Post autor: Elmer » 22 mar 2009, o 17:26

ale nie wszyscy grają z Bełchatowem i Polonią W. ;)

Szkoda, że Ruch nie może zagrać z... Ruchem (to tak podsumowując nasz wczorajszy "występ"-ek)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

staRvin
Kontakt:

#193 Post autor: staRvin » 22 mar 2009, o 17:39

To sa jakies kpine te pseudo kopacze nos w ch...robiom ! zarzad to samo !!! duzo godajom a ch...robiom! kaj nasi sponsorzy? bo narazie to my sponsorujemy inne kluby! co ktos sie przelomie to zawsze z Ruchym! a Pietrzak co porazka to zawsze gratuluje! niech zaczna cos robic bo nim sie slypia otworzom w 1 lidze !

Robi sie ciekawie...Polonia wygrala i Cracovia na Wisle tyz wygrywo.

Kaj mocie JAJA Niebiescy kaj mocie JAJA?!

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#194 Post autor: fRyta » 22 mar 2009, o 18:15

3 dni temu euforia i pianie z zachwytu, teraz sypią się epitety i narzekanie.
Jaki piękny ten sport :hyhy:
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

URANIA
Kontakt:

#195 Post autor: URANIA » 22 mar 2009, o 18:21

staRvin pisze:To sa jakies kpine te pseudo kopacze nos w ch...robiom ! zarzad to samo !!! duzo godajom a ch...robiom! kaj nasi sponsorzy? bo narazie to my sponsorujemy inne kluby! co ktos sie przelomie to zawsze z Ruchym! a Pietrzak co porazka to zawsze gratuluje! niech zaczna cos robic bo nim sie slypia otworzom w 1 lidze !

Robi sie ciekawie...Polonia wygrala i Cracovia na Wisle tyz wygrywo.

Kaj mocie JAJA Niebiescy kaj mocie JAJA?!
a kaj ty mosz jaja?? bo piszech chyby cipy zgksu... przegrali bo odra zamurowała sie, w ciagu całego meczu zrobili 2 akcje a ze trafili to tylko przez bład Pilarza, kluby z czołówki traciły punkty to dlaczego my nie mozemy :hyhy: :hyhy:

ODPOWIEDZ