Ruch Chorzów - Odra Wodzisław 21.03.2009 godz: 17:00
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Macie ku*** zawodowców ... 2 mecze wygrali i myślą, że są niewiadomo jakimi gwiazdorami !Michal578 pisze:tak byli zmobilozowani ,że o 14 siedziało pół drużyny w knajpie w Silesi jak im powiedziałem co tu jeszcze robią to Pilarz odpowiada że już jadą,nawet się oburzyli że kibic z cerą zwrócił im uwage.
-
nie ma co za dużo biadolić, zrobili nas wciula i tyle, bo jak nazwać brak ambicji,zaangażowania i woli walki, to nawet nie byl chaos kontrolowany.. to nawet brak chaosu był...
za takie szpile powinni zaplacic z wlasnej kapsy.. tak jak w normalnej robocie, jak cos zawalisz to ponosisz konsekwencje, starczy juz "swietych krow"...

I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air,
They fly so high, nearly reach the sky,
Then like my dreams they fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
Pretty bubbles in the air.
Pretty bubbles in the air,
They fly so high, nearly reach the sky,
Then like my dreams they fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
Pretty bubbles in the air.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wideo z meczu Ruch - Odra:
Ruch Chorzów - Odra Wodzisław 0:1 (Wideo)
Fotorelacja:
Ponad 50 zdjęć z meczu Ruch - Odra

Ruch Chorzów - Odra Wodzisław 0:1 (Wideo)
Fotorelacja:
Ponad 50 zdjęć z meczu Ruch - Odra

Ostatnio zmieniony 21 mar 2009, o 22:57 przez PrZemAs88, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jo jak bylch u nos, to w piatek przed deRbami kole polednia widziolch Jeziera i Matko, ponoc mieli byc na zgrupowaniu w piatek(fakt ze niby po poledniu pojechali) ale moze oni sie robia "zgrupowania" w silesii....19_kRzysiek_20 pisze:powaznie tak było? czy tylko to jakas plota jest?Michal578 pisze:tak byli zmobilozowani ,że o 14 siedziało pół drużyny w knajpie w Silesi jak im powiedziałem co tu jeszcze robią to Pilarz odpowiada że już jadą,nawet się oburzyli że kibic z cerą zwrócił im uwage.

jak tak bylo to

-
- Kontakt:
Niestety, przykre, ale odczuwam to samo co Ty. A co do straconej bramki, to swój udział miał nie tylko Pilarz.Harpo pisze:....a może tak:
oddaliśmy punkty Odrze, która odskoczyła ciut od żaboli, nam się stała mała krzywda, bo konkurencja co najwyżej poremisowała.
Zając, Grodzicki, Nowacki na ławie - po co ich przemęczać w z góry przegranym szpilu?
Wygraliśmy z Polonią B. bo to nasz najbliższy sąsiad w tabeli, więc bilans bezpośredni b. ważny.
Niestety z Lechią do tyłu, choć przy odrobinie szczęścia mogliśmy wywieźć 3 pkt.
Ruch nie ma pieniędzy, więc.....
Idt, itp. - oczywiście ch... z takim rozumowaniem, ale NIESTETY to jest Polska liga.
Sędziowie są pod obstrzałem, ale "starzy znajomi" z klubów już nie.
Nic nie sugeruję, ale dla mnie to Ruch oddał punkty. Widziałem po prostu mecz i te zmiany.
A ze grać potrafimy - widzieli wszyscy w Bytomiu.
Dobranoc
-
- Kontakt:
Jak pisałem wcześniej ok. 13 widzialem Janoszkę z Sobiechem w SSC, więc skoro ktoś twierdzi, że o 14 więcej ich siedziało gdzieś w pubie to myślę, że to prawda.19_kRzysiek_20 pisze:powaznie tak było? czy tylko to jakas plota jest?Michal578 pisze:tak byli zmobilozowani ,że o 14 siedziało pół drużyny w knajpie w Silesi jak im powiedziałem co tu jeszcze robią to Pilarz odpowiada że już jadą,nawet się oburzyli że kibic z cerą zwrócił im uwage.
Jest to mądre szlajać się po centrach na 4 godziny przed meczem??? Piłkarze sami prowokują takie sytuacje, a później będą się żalić w mediach jacy to oni biedni, itd... a jak oni podchodzą do swoich obowiązków? To ma być koncentracja?
Na drugi raz: wywieźć, skoszarować, podawać kanapki z wodą, a rano coś pożywnego (kaszę gryczaną).
Dawno mnie na meczu nasza drużyna tak nie wk...a. To, że nie ma kibiców znaczy, że mogą w c...a lecieć? Żeby się nie przeliczyli
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
ja tam nie wiem kto papa ale po raz pierwszy jestem bardzo powaznie zaniepokojony sytuacja Ruchu w lidze

Jak sie w tym roku zufalym utrzimiymy to na drugi momy pozamiatane. Jo niy szkamrom ani niy maluja diobła na ścianie, takie som realia "rynku", z takim budżetym, z takimi piłkarzami i z takim trenerym może jedyn, dwa sezony bydzie szło w miara dobrze, ale potym je szlus, amyn. Geld, Geld i jeszcze roz Geld !!!!!!!!!!!!!!!! Inaczy niy bydzie nawet tego co momy teroz czyli ligowego przeciyntniactwa ze wskozaniym na spadek, niy spominajonc już o meistrze - ho ho ho - jo tego już niy dożyja

PS. Ruch Ruch HKS - Soda jo tyż kochom tyn klub i te forum, ale wiela lot idzie za ciula dować robić ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: