Ruch Chorzów - Odra Wodzisław 21.03.2009 godz: 17:00
-
- Kontakt:
Dobra,dobra,kazdy wie , ze zarzad jest raczej ciulowy .
Jednak akurat jezeli chodzi o zamkniety stadion to w tej kwestii nie mozna im nic zarzucic .
Na takiej samej zasadzie jak mozna ich krytykowac za wiele innych spraw.
Co do zalatwienia wejscia dla karnetowiczow to nie wiem jak bylo , moze probowali ale sie szanowny marszalek nie zgodzil.
Wiem jedno , wiem , ze nas jako Klubu nie lubia i beda nam klasc klody pod nogi ( o czym swiadczy rozmiar kar , ktory nas dotknal ) a my kibice zamiast na to uwazac sami sie w to gowno wpychamy poprzez idiotyczne zachowanie .
Jednak akurat jezeli chodzi o zamkniety stadion to w tej kwestii nie mozna im nic zarzucic .
Na takiej samej zasadzie jak mozna ich krytykowac za wiele innych spraw.
Co do zalatwienia wejscia dla karnetowiczow to nie wiem jak bylo , moze probowali ale sie szanowny marszalek nie zgodzil.
Wiem jedno , wiem , ze nas jako Klubu nie lubia i beda nam klasc klody pod nogi ( o czym swiadczy rozmiar kar , ktory nas dotknal ) a my kibice zamiast na to uwazac sami sie w to gowno wpychamy poprzez idiotyczne zachowanie .
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- leon
- Kontakt:
-
- Kontakt:
na www.meczyki.pl masz podane linki gdzie możesz oglądać
-
- Kontakt:
http://www.sportfifa.tnb.pl/viewpage.php?page_id=65
jak zaznaczy cie tekst to widac (troche kijowy skrypt)
tam sa codziennie jakies mecze
wszystkie z polskiej ligi, a takze z lig zagranicznych
jak zaznaczy cie tekst to widac (troche kijowy skrypt)
tam sa codziennie jakies mecze

-
- Kontakt:
Jo polecom stronka http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota tam są wszystkie transmisje wypisane co i kaj.
- milanos
- Kontakt:
A mógłbym wiedzieć dlaczego piszesz w liczbie mnogiej w imieniu wszystkich kibiców Ruchu, również w moim?jaca22 pisze:Taki list wysłaliśmy do klubu.
Szanowni Działacze Ruchu,Szanowny Zarządzie naszego klubu!
Piszemy ten list ponieważ jesteśmy kibicami Ruchu Chorzów,którzy są posiadaczami karnetów zakupionych kosztem wyrzeczeń codziennych trudów życia.
W związku z niewpuszczeniem nas na mecz Ruch Chorzów -Odra Wodzisław prosimy o poinformowanie w jaki sposób i z jaką osobą moglibyśmy się skontaktować w sprawie zwrotu pieniędzy za zakupione przez nas karnety na mecze Ruchu Chorzów.[...]
Ja akurat nie będę się domagał zwrotu pieniędzy za ten mecz, i pewnie nie tylko Ja.
Więc na przyszłość pisz za siebie.
-
- Kontakt:
Nigdzie się nie podpisaliśmy ani Twoim nazwiskiem ani pseudonimem a list został napisany w imieniu 6 osób ,które nie zgadzają się z polityką zarządu najbardziej w tym temacie, co zostało zaznaczone.
I nigdzie nie jest napisane że jest to list w imieniu wszystkich posiadaczy karnetów. Tylko w imieniu sześciu osób.mamy prawo wyrazić swoje niezadowolenie wobec tego ,że nikt faktycznie nic nie zrobił by karnetowicze zostali wpuszczeni na mecz.
Jeśli czujesz się urażony naszym listem możemy napisać drugi list zaznaczając że nie występujemy w Twoim imieniu.
Pozdrawiam.
I nigdzie nie jest napisane że jest to list w imieniu wszystkich posiadaczy karnetów. Tylko w imieniu sześciu osób.mamy prawo wyrazić swoje niezadowolenie wobec tego ,że nikt faktycznie nic nie zrobił by karnetowicze zostali wpuszczeni na mecz.
Jeśli czujesz się urażony naszym listem możemy napisać drugi list zaznaczając że nie występujemy w Twoim imieniu.
Pozdrawiam.
- fRyta
- Kontakt:
Oczywiście, 100 % racji.milanos pisze:A mógłbym wiedzieć dlaczego piszesz w liczbie mnogiej w imieniu wszystkich kibiców Ruchu, również w moim?jaca22 pisze:Taki list wysłaliśmy do klubu.
Szanowni Działacze Ruchu,Szanowny Zarządzie naszego klubu!
Piszemy ten list ponieważ jesteśmy kibicami Ruchu Chorzów,którzy są posiadaczami karnetów zakupionych kosztem wyrzeczeń codziennych trudów życia.
W związku z niewpuszczeniem nas na mecz Ruch Chorzów -Odra Wodzisław prosimy o poinformowanie w jaki sposób i z jaką osobą moglibyśmy się skontaktować w sprawie zwrotu pieniędzy za zakupione przez nas karnety na mecze Ruchu Chorzów.[...]
Ja akurat nie będę się domagał zwrotu pieniędzy za ten mecz, i pewnie nie tylko Ja.
Więc na przyszłość pisz za siebie.
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: