Co z tymi sparingami ??
-
- Kontakt:
-
Obys mial racje.Chce sie mylic.I tak i tak niewidze tego sezonu kolorowo.Trzeba na to spojrzec trzezwym okiem a nie nawzajem sie pocieszac.Dopoki w klubie bedzie rogala i ta sama stara klika to nigdy nie bedzie dobrze.Potrzebne sa zmiany a nie tylko roszady.My mozemy sobie tutaj gdybac jak bedzie,a oni i tak i tak maja nas gleboko w du***,dla nich liczy sie tylko kasa a nie dobro RUCHU. Pozdrawiam
- L_M
- Kontakt:
Dlatego zebysmy sie zrozumieli - sytuacja jest chora i ja wiem ze nie widac za bardzo wyjscia z sytuacji. po prostu nie wyciagam wnioskow z samych wynikow sparingow, bo nie widzialem jak i kto w naszym zespole gral, poza tym nie po to sa sparingi zeby w nich osiagac wyniki. ale wierze w chlopakow ze pod wzgledem sportowym bedzie dobrze i to nie jest na zasadzie pocieszania.
- vahanara
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Byłem na meczu z Tychami,choć nie od początku.Mecz przeciętny w anormalnych warunkach.W pierwszej połowie nasza gra wyglądała jeszcze w miare dobrze,natomiast po przerwie nasi zawodnicy "siedli".Dwie szybkie bramki Smarzyńskiego ustawiły mecz.Pod koniec nasi zawodnicy zostawili bez opieki miejscowego murzyna i było 1-2.Piłka chyba jeszcze musnęła jednego z naszych zawodników i wpadła przy słupku.
Skład:Nowak,Balul,Mosór ,Szyndrowski,Jarczyk,Plewko,Błażejewski,Malinowski,Smarzyński,Suker,Loch.Po ok.godzinie gry za Plewkę wszedł Kurzaczek,a za Sukera Lindner.
Skład:Nowak,Balul,Mosór ,Szyndrowski,Jarczyk,Plewko,Błażejewski,Malinowski,Smarzyński,Suker,Loch.Po ok.godzinie gry za Plewkę wszedł Kurzaczek,a za Sukera Lindner.
-
- Kontakt:
Liga tuz ,tuz , a my gramy ciagle 2 skladami . Nowa mysl szkoleniowa ?
Nowak gral w Bytomiu i w Tychach .!!! Po co ?? Nie mamy 2 bramkarza ?!
Kiedy ma grac - w lidze ? Co bedzie jak Nowak zostanie kontuzjowany lub co tez mozliwe zawieszony ?
Wszystkie sparingi ( mniejsza o wyniki ) - oprocz z Belchatowem - gralismy z 3 i nizsza liga . Co to da zawodnikom , druzynie ,trenerom ?
Srutwa - ostatnie sparingi nie gral wcale albo w teoretycznie druzynie rezerwowej . Dochodzi po kontuzji do siebie czy chodzi o cos innego ???
Pytanie za pytaniem w ogole nasz RUCH to na wiosne jedna wielka zagadka ...
Nowak gral w Bytomiu i w Tychach .!!! Po co ?? Nie mamy 2 bramkarza ?!
Kiedy ma grac - w lidze ? Co bedzie jak Nowak zostanie kontuzjowany lub co tez mozliwe zawieszony ?
Wszystkie sparingi ( mniejsza o wyniki ) - oprocz z Belchatowem - gralismy z 3 i nizsza liga . Co to da zawodnikom , druzynie ,trenerom ?
Srutwa - ostatnie sparingi nie gral wcale albo w teoretycznie druzynie rezerwowej . Dochodzi po kontuzji do siebie czy chodzi o cos innego ???
Pytanie za pytaniem w ogole nasz RUCH to na wiosne jedna wielka zagadka ...
-
- Kontakt:
jutro o godzinie 14 na stadionie mosir-u w Bukownie odbedzie sie sparing pomiedzy
MGHKS BUKOWNO vs K.S. RUCH Chorzów
z tego co wiem wstep ma byc platny :? 5zl
p.s. jak ktos jedzie i mo wlne miejsce w aucie to jada, mom free bilety ;] w ilosci 20 sztuk
Bilety mam od Mariusza
MGHKS BUKOWNO vs K.S. RUCH Chorzów
z tego co wiem wstep ma byc platny :? 5zl
p.s. jak ktos jedzie i mo wlne miejsce w aucie to jada, mom free bilety ;] w ilosci 20 sztuk
Bilety mam od Mariusza
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Nie no i wszystko jasne :hehe:Buri pisze:przyszlo ponad 100 widzow (na moje oko)
- Bolek ten z 8 to Loch?
- Nie Buri to Szyndrowski
- Bolek ten z 16 to Loch?
- Nie Buri to Cecot
- Aha tyn z 24 to Loch
- Niy... To Plewko

I polowa dosc dobro, bo warunki strasznie ciulate. II polowa to kopanina. Bydzie duuzo pozytku z Cwielonga i Smarzynskiego zoboczycie

Pupil od Zola wyleciol na 2 minuty za przepychanki z jakims miejscowym kopaczem 8)