Ruch Chorzów - Górnik Zabrze - 28 luty 2009

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
siwy zabRze

#196 Post autor: siwy zabRze » 1 mar 2009, o 10:55

staRvin pisze:
siwy zabRze pisze:
anarvin pisze::wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: wstyd to chyba odpowiednie slowo jakie mozna tu teraz uzyc... ze chodza do nas na mecze takie osoby ktorym doping i mecz to wciaz zamalo... reklamy zniszczone, sponsor na pelerynkach tez zniechecony.... bo paru ****** mialo za malo adrenaliny podczas meczu....jak idzie to wyplewic?? mocie jakies pomysly??
najpierw musi byc ten sponsor... a takie dupcenie ze go nie bedzie z kuli haji :wstyd:
rok tymu bulo super i co...i nic poprosru zarzad i piłkarzyki prezentuja ten sam poziom :wstyd:
ja to co myslisz ze sponsora przyciagnemy jak bydom haje na stadionie? chopie pomysl trocha! kery sponsor by chciol placic za debilizm "kibicow"
jakies wiekszej haji od szpilu z łks nie pamietom i sponsora jakos do dzisiej nie momy...
jak sponsor mo byc to bydzie a takie plakanie ze przez ta haja sie tauron i inne firmy odwrociły zostowia bez komentarza....

chopie sponsora maja przyciagnac te ci*** z zarzadu a nie MY... fakt ze haja bez sensu !!!

tero zarzad? swoja nieudolnosc zwali na kibicow....

Lukas89
Kontakt:

#197 Post autor: Lukas89 » 1 mar 2009, o 11:16

Pavlique :padam:

Tylko szkoda,że większość tego nie widzi i dalej będzie mieć swoje teorie..
Obrazek

Danton
Kontakt:

#198 Post autor: Danton » 1 mar 2009, o 11:22

Grzyba to tak karnie do rezerw na kilka meczow powinni przenniesc za to co robił.
A co do kiboli poniekórych - brak słów.; żenua na całego :przestraszony:

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#199 Post autor: Zip » 1 mar 2009, o 11:23

In Siemian We Trust

paint
Kontakt:

#200 Post autor: paint » 1 mar 2009, o 11:27

"Mimo porażki w starciu z Górnikiem, trener Bogusław Pietrzak dziękował swoim zawodnikom za walkę i zaangażowanie. Nie miał jednak na myśli wszystkich graczy"

Ciekawe których ma a których nie ma ??

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#201 Post autor: Ozor » 1 mar 2009, o 11:31

Niech ma pretensje do siebie.Ale co tam władza postawiła na bylejakosc to tak to wygląda potem.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#202 Post autor: Patton » 1 mar 2009, o 11:37

Ale przyznal sie do bledu - jest rozgrzeszony :wstyd: :wstyd: :wstyd: Tyle bylo pomyji wylanych na Radolskiego, a to on widzial, ze w tej druzynie nie istnieje pojecie ataku i staral sie chociaz to nadrobic dobra gra w defensywie. A teraz to ch** mamy, a nie gre... :niepewny:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

kamilbr16
Kontakt:

#203 Post autor: kamilbr16 » 1 mar 2009, o 11:56

brawa dla pietrzaka ze potrafil sie przyznac do bledu :wstyd: szczerze nie widac przyszlosci dla naszego klubu kasy nie ma zawodnicy tacy ze szkoda gadac :znudzony: poki nie bydzie kasy nie bedzie dobrej gry :zdegustowany:

Lukas89
Kontakt:

#204 Post autor: Lukas89 » 1 mar 2009, o 12:13

Jak tak ktoś krytykował Fabusza,według mnie nie słusznie (nie chce mi sie szukać gdze) za jego gre.. to jaką 'karę' powinien ponieść Grzyb za wczorajszy mecz ? Bo te derby zupełnie mu nie wyszły.Bezsensowne straty,bezsensowne wybicia piłki..

Jak krytukujmy to wszystkich,i szczerze bo Fabusz wczoraj nie zagrał złego meczu a Wojtek akurat tak..i tylko dlatego,że jest kapitanem ma nie być krytykowany ? Nie może to być obrażanie,czy wyzywanie od niewiadomo jakich Naszych
graczy,ale zwykłe normalne słowa krytyki mogą być powiedziane..Wiadomo,że każdemu może sie zdarzyć gorszy mecz. Grzybowi akurat wg mnie sie wczoraj zdarzył..

Ogólnie teraz jak patrze na tą bramke z wolnego znów widać błąd ustawienia,bo po takich wolnych sie raczej bramek nie zdobywa..szczególnie,że piłka leciała po ziemi..między murem. Ewidentny błąd ustawienia muru, może też Pilarza który ich tak ustawił w tym murze..
Ostatnio zmieniony 1 mar 2009, o 12:16 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

kattowitz
Kontakt:

#205 Post autor: kattowitz » 1 mar 2009, o 12:15

Dla mnie
na + Sadlok, Baláž, Fabuš, Brzyski - oni coś chcieli zrobić na boisku było widać że walczą
na - Grzyb, Jezierski, Pilarz (bramka na jego konto), Jakubowski, Nowacki - dla mnie rezerwy brak formy
Trudno ocenić Sobiecha , Adamsa i Ecika bo wleźli pod koniec meczu i to jeszcze nie na swoich nominalnych pozycjach.
Reszta tło.
Górnik nic nie pokozoł i będą mieć ciężko obronić ekstraklasa. Gorawski totalne dno dobrze że nie gro u nos.

RudaSlaska7
Kontakt:

#206 Post autor: RudaSlaska7 » 1 mar 2009, o 12:16

tak na spokojnie moim zdaniem zawodnikami meczu byli Brzyski i Balaz

Elmer
Kontakt:

#207 Post autor: Elmer » 1 mar 2009, o 12:19

nie rozumiem jak można grając przez ponad kwadrans z przewagą jednego zawodnika nie stworzyć sobie okazji do zdobycia gola.
Nie jestem specjalistą od futbolu, ale prostym kibicem, jednak taki laik jak ja wie, że w przypadku przewagi liczebnej trzeba grać maksymalnie szeroko i zmusić rywala do biegania, trzeba grać na wolne pole.

A co robił Ruch? Pietrzak wpuszcza Adamskiego żeby ten zagrywał długi piłki w pole karne (co druga trafiała zaraz na początku w piłkarza Górnika). Gdyby na ławce siedział Duszan to może zawodnicy byliby zajechani, ale "taktiku" by na ten moment obmyślił i byśmy przynajmniej jakieś zagrożenie stworzyli.

Co do pozycji stopera to bardzo brakowało Grodzickiego, Nykiel robił błędy, a Sadlok przy nim też grał mniej pewnie.

Teraz 2 wyjazdy i... albo lewo, albo prawo.

Szkoda przegranej, ale idziemy dalej :)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Puyol
Kontakt:

#208 Post autor: Puyol » 1 mar 2009, o 12:19

A jo wom powiem tyla. Ci pseudo piłkarze nie są godni takich kibiców ( za wyjątkiem psycholi lotających z łopatami i bandami reklamowymi), nie zasługują na grę w niebieskiej koszulce, Grzybek by sie doł spokój i zabroł za marketing, bo w ostatnich czasach to ino godka dobrze mu wyłazi. Reszta chopów w przerwie ino umiała patrzeć na swe konta bankowe czy wypłata mają, za taki występ i zrobienie w c...a 33.tys kibiców powinni groć za friko bez pora miechów. Wiela ludzi przyszło na Derby by zoboczyć walka, dobry fusbal, Śląski charakter na boisku, wiela ludzi starało się przy organizacji szpilu, ile namawiania, skokania, cyrkowania, a nasi fusbalery pokozali nom wczorej jak mogą się odwdzięczyć. Jeb...e najemnicy.
Do nich ino kasa jest ważno, jo po takim szpilu nie umiołbych się spojrzeć w oczy kibicom, legołbych spać z myśłą o tym iż 40 tys ludzi widziało jak nie umia podać bali na 3 metry, budziłbych się z myślami, jak 5 tyś modych bajtlików kierych zabrali ojcowie na szpil pytało się taty dlaczego oni nie atakują. Tego wszystkiego im życza.

Troch żech się wyloł sam mego gniewu, już mi lepiej.

DeloRian19R20
Kontakt:

#209 Post autor: DeloRian19R20 » 1 mar 2009, o 12:20

Kibicem Jestem juz dlugie lata ale taki wstyd jaki zrobili co niektorzy to sie prosi o pomste do nieba,kto sie pochwali co zrobilismy my Kibice z niebieskiej Rodziny w przerwie meczu przy namiocie z wusztami,az szkoda mi slow na takich co nazywaja sie kibicami i wlasnie tacy nigdy nimi nie byli i nie beda.Jaby ktorys z Was byl na szpilu w Anglii i zrobil cos takiego to moze sobie pomazyc ze juz wejdzie na szpil a u nas brakuje tego,jestesmy lata wstecz za nimi.[shadow=blue][/shadow][glow=blue][/glow]

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#210 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 1 mar 2009, o 12:33

Mom pytanie był karny na samym początku szpilu? tzn powinnien być dla nos?

ODPOWIEDZ