Ruch Chorzów - Górnik Zabrze - 28 luty 2009
-
- Kontakt:
Fabus Jezierski - Grzyb Nowacki Pulkowski Balaz - Nykiel Baran/Adamski Sadlok Brzyski - Pilarz
Zobaczycie , cos takiego wyjdzie .
Ale ten sklad bylby zgrabny z Grodzickim , Straka i Zajacem ... szkoda .
Ale TYLKO ZWYCIESTWO !
Zobaczycie , cos takiego wyjdzie .
Ale ten sklad bylby zgrabny z Grodzickim , Straka i Zajacem ... szkoda .
Ale TYLKO ZWYCIESTWO !
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
W tej chwili to jest najlepszy skladjurek pisze:Jo to widza tak:
-------------------Pilarz----------------------
Nykiel --- Baran ----- Sadlok ----- Brzyski
Grzyb --- Pulkowski ---Nowacki --- Balaz
---------- Sobiech --- Jezierski -----------
Ale znajac zycie Boguś widzi to na opak

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
z cyklu "Moje wymarzone Derby" powiem tak:
1. Ruch wygrywa gładko, zabawa na trybunach, piwo na wolce płynie w nasze wątroby szerokim strumieniem.
2. W zabrzu totalna sraczka - wściekły sponsor,
3. Jedrych składa dymisję i idzie kręcić lody w SKOKach,
4. Nie ma kasy na wypłaty dla żelboya.
5. Kasperczak dostaje nowe zadanie na wiosnę: ograć Cracovię i ŁKS.
6. Żabole ogłaszają w mediach, że wygrali na trybunach
A tak na poważnie i banalnie: strzelić o jedną bramke więcej.
1. Ruch wygrywa gładko, zabawa na trybunach, piwo na wolce płynie w nasze wątroby szerokim strumieniem.
2. W zabrzu totalna sraczka - wściekły sponsor,
3. Jedrych składa dymisję i idzie kręcić lody w SKOKach,
4. Nie ma kasy na wypłaty dla żelboya.
5. Kasperczak dostaje nowe zadanie na wiosnę: ograć Cracovię i ŁKS.
6. Żabole ogłaszają w mediach, że wygrali na trybunach

A tak na poważnie i banalnie: strzelić o jedną bramke więcej.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po raz drugi w przeciągu tygodnia śniło mi się, że wygraliśmy 2:1. Było 0:1, ale później Ruch strzelił 2 gole
Po meczu jechałem przez jakieś osiedle, gdzie mieszkają żabole i tak cicho tam było, wszyscy załamani porażką spali

Po meczu jechałem przez jakieś osiedle, gdzie mieszkają żabole i tak cicho tam było, wszyscy załamani porażką spali
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
- 19flasteR20
- Kontakt:
Ja oni musza wygrac takie jest w nich fez cisniienie i som pod sciana.Byda grac bardzo spieci nalezy tyn fakt wykorzystac.Wiec nalezy sie spodziewac bardzo ofensywnie nastawionego zespołu chyba cos czuja ze Kasperczak bydzie chcioł grac skrzydłami lub dosrodkowaniami w pole karne.spyru pisze:Żabole mają obiecane ogromne premie za zwycięstwo w tym meczu, wiec motywacje napewno mają ogromną. Mam nadzieje ze to im zwiąże nogi.
Tak jak pedzioł GRzybek gRac swoj fussbal nie bac sie pRzeciwnika i wskazoł na nos że momy być 12 zawodnikiem i fussbaleRy niesieni naszym dopingiem pykna Górnik!!!
Do gRajkow jeżeli chodzi o nastawienie psychiczne cyt. "ZagRejcie o zwyciynstwo, uzyskejcie Remis".
Musiemy tyz grac bardzo uwaznie i stosowac pressing na połowie przeciwnika.Dobrze i dokladnie rozgrywac piłka i posiadac dłuzej bala.To jest taktyka banalno ale na przeciwnika kiery jest pod presja wyniku najlepszo na ich osłabienie psychiczne.
a nie lubia w ciemno godac skladu przed 1 szpilem lepiyj wi tRener ale mysla ze zblizony do tygo sklad:
------------------------------------Pilarz-------------------------------------------------
---Nykiel --- Baran ----- Sadlok/Adamski ----- Brzyski/(Pulkowski być może w II zmiana)---
---Grzyb --- Pulkowski ---Nowacki --- Balaż/(Janoszka być może w II zmiana)
-- Sobiech/(Fabusz być może w II połowie zmiana)--- Jezierski -----------
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
są 3 opcje:
1. przegrywamy do 70 minuty 0:2 ale potem nasi niesieni fantastycznym dopingiem strzelaja 3 gole i wygrywamy 3:2 (nie wiem kto to wytrzyma)
2. wygrywamy juz po 60 minutach 4:0 i na trybunach fiesta i 20 tys ludu ......bez koszulek
3. do 93 minuty 0:0 i wtedy Gorawski strzela gola ..... samobojczego
sam nie wiem co bym chciał
1. przegrywamy do 70 minuty 0:2 ale potem nasi niesieni fantastycznym dopingiem strzelaja 3 gole i wygrywamy 3:2 (nie wiem kto to wytrzyma)
2. wygrywamy juz po 60 minutach 4:0 i na trybunach fiesta i 20 tys ludu ......bez koszulek
-
- Kontakt:
19flasteR20 pisze:------------------------------------Pilarz-------------------------------------------------
---Nykiel --- Baran ----- Sadlok/Adamski ----- Brzyski/(Pulkowski być może w II zmiana)---
---Grzyb --- Pulkowski ---Nowacki --- Balaż/(Janoszka być może w II zmiana)
-- Sobiech/(Fabusz być może w II połowie zmiana)--- Jezierski -----------
a moze zagra Mizgajski...

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt:
a jo 2 poproszamarek79 pisze:są 3 opcje:

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt:
1 wariantu 25 % ludzi niewytrzymie i moze zejsc herszlagmarek79 pisze:są 3 opcje:

- milanos
- Kontakt: