Kto w podstawowej 11 ?
Kto w podstawowej 11 ?
Piszcie wasze propozycje dotyczace podstawowego skladu niebieskich. Oto moja propozycja : Nowak - Bartos, Fornalik, Mosór, Cecot - Zajdel, Malinowski, Błażejewski, Smażyński (Plewko) - Śrutwa, Ćwieląg
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bramkarze:
- Rafał Franke
- Sebastian Nowak
Obrońcy:
- Tomasz Balul
- Edward Cecot
- Tomasz Fornalik
- Sławomir Jarczyk
- Maciej Mizia
- Piotr Mosór
- Piotr Pierścionek
- Marek Szyndrowski
Pomocnicy:
- Dawid Bartos
- Tomasz Foszmańczyk
- Damian Krajanowski
- Marcin Malinowski
- Łukasz Plewko
- Michał Smarzyński
- Rafał Wawrzyńczok
- Michał Zajdel
Napastnicy:
- Ariel Lindner
- Kamil Loch
- Marek Suker
- Piotr Ćwielong
- Mariusz Śrutwa
Bramka - jak na razie mamy tylko dwóch, ale Nowak mam nadzieje, ze da sobie rade
Obrona - według mnie też najgorzej nie wygląda. Tutaj moga grać: Cecot, Mosór, Jarczyk(na początku grał nawet dobrze - później kontuzja go wyeliminowała), a 4 obrońcą może zostać ktoś z 5 : Balul, Fornalik, Pierścionek,Szyndrowski, Mizia(chociaż mimo wieku wielkiego grania nie możemy oczekiwac - ale oczywiście chciałbym sie mylić!)
Pomoc- tutaj oczywiście Malinowski, także Smarzyński, Bartos/Zajdel no i wielkiego wyboru tutaj nie mamy - Plewko(ciekaw jestem jak gra). W tej formacji przydałby sie jescze jakiś gracz :?
Atak- ostatnia formacja, chyba prezentuje się najgorzej
myśle, że najlepiej by było jakby zagrali Śrutwa z Ćwielongiem - nazywany przez jednego z działaczy "Chorzowskim Michaelem Owenem". Turaj również przydałby się jakiś gracz.
Mam nadzieje, że dołączy do nas równiez Artur Błażejewski, który gra na pomocy lub ataku.
Taką kadre mamy na dzień dzisiejszy - jak tak patrze to nie wygląda to najgorzej, ale wiadomo mogloby być lepiej...
- Rafał Franke
- Sebastian Nowak
Obrońcy:
- Tomasz Balul
- Edward Cecot
- Tomasz Fornalik
- Sławomir Jarczyk
- Maciej Mizia
- Piotr Mosór
- Piotr Pierścionek
- Marek Szyndrowski
Pomocnicy:
- Dawid Bartos
- Tomasz Foszmańczyk
- Damian Krajanowski
- Marcin Malinowski
- Łukasz Plewko
- Michał Smarzyński
- Rafał Wawrzyńczok
- Michał Zajdel
Napastnicy:
- Ariel Lindner
- Kamil Loch
- Marek Suker
- Piotr Ćwielong
- Mariusz Śrutwa
Bramka - jak na razie mamy tylko dwóch, ale Nowak mam nadzieje, ze da sobie rade

Obrona - według mnie też najgorzej nie wygląda. Tutaj moga grać: Cecot, Mosór, Jarczyk(na początku grał nawet dobrze - później kontuzja go wyeliminowała), a 4 obrońcą może zostać ktoś z 5 : Balul, Fornalik, Pierścionek,Szyndrowski, Mizia(chociaż mimo wieku wielkiego grania nie możemy oczekiwac - ale oczywiście chciałbym sie mylić!)
Pomoc- tutaj oczywiście Malinowski, także Smarzyński, Bartos/Zajdel no i wielkiego wyboru tutaj nie mamy - Plewko(ciekaw jestem jak gra). W tej formacji przydałby sie jescze jakiś gracz :?
Atak- ostatnia formacja, chyba prezentuje się najgorzej

Mam nadzieje, że dołączy do nas równiez Artur Błażejewski, który gra na pomocy lub ataku.
Taką kadre mamy na dzień dzisiejszy - jak tak patrze to nie wygląda to najgorzej, ale wiadomo mogloby być lepiej...
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
[b][color=blue]Nie ma specjalnego wyboru w tym zakresie...
Nowak-Pierścionek (prawa) Mosór (stoper) Balul (lewa) Malinowski (forstoper) - Zajdel (prawa pomoc) Błażejewski (środek) Fosmańczyk lub Wawrzyńczok (środek) Smarzynski lub Plewko (lewa pomoc) - Śrutwa Loch lub Ćwielong
Malina nie moze grac w pomocy, bo jego gorne pilki NIC nie daja, obrona ew. defensywny pomocnik to jego pozycje, ale w zyciu rozgrywajacy. . Cecot nie powinien grac wcale, bo bedzie lody krecil za to, ze nie udalo mu sie z Ruchu uciec. Fornalik, Szyndrowski i Suker moga grac w II druzynie, bo tam generalnie ich miejsce[/color][/b]
Nowak-Pierścionek (prawa) Mosór (stoper) Balul (lewa) Malinowski (forstoper) - Zajdel (prawa pomoc) Błażejewski (środek) Fosmańczyk lub Wawrzyńczok (środek) Smarzynski lub Plewko (lewa pomoc) - Śrutwa Loch lub Ćwielong
Malina nie moze grac w pomocy, bo jego gorne pilki NIC nie daja, obrona ew. defensywny pomocnik to jego pozycje, ale w zyciu rozgrywajacy. . Cecot nie powinien grac wcale, bo bedzie lody krecil za to, ze nie udalo mu sie z Ruchu uciec. Fornalik, Szyndrowski i Suker moga grac w II druzynie, bo tam generalnie ich miejsce[/color][/b]
-
- Kontakt: