Rewolucja kadrowa w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#376 Post autor: Slawko » 27 lut 2004, o 11:24

Ja jestem ciekawy gry Ćwielonga, wszyscy trabia, ze to wielki talent i wogole... Wyborcza troszke przesadzila, ze to nowy Michael Owen, ale mam nadzieje ze bedziemy sie cieszyc z jego gry.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#377 Post autor: Konrad » 27 lut 2004, o 12:00

Sławko - jeśli Ćwieląg błyśnie na wiosnę, to już na jesieni będzie grał w innym klubie ....:(
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#378 Post autor: Konrad » 28 lut 2004, o 15:14

Za 90minut.pl

"Prywatna firma zapłaciła Stadionowi Śląskiemu 15 tysięcy złotych za Piotra Ćwielonga. Tym sposobem zdolny napastnik może grać w Ruchu Chorzów.
Ćwielongiem interesuje się Dariusz Dziekanowski, który zamierza go powołać do kadry U-18."

....

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#379 Post autor: vahanara » 1 mar 2004, o 21:53

cyt. strona główna: "Wyjaśnijmy przy okazji na czym polega główna różnica pomiędzy kontraktem zawodowym, a amatorskim. - Piłkarz związany kontraktem amatorskim nie może pobierać wynagrodzenia - wyjaśnia Jaworski. Cóż, na szczęście wspomniane zawiłości nie zniechęciły trójki utalentowanych graczy z "papierami na granie". "

Hihihi powinniśmy zatrudniac grajków tylko na takich kontraktach. Rozumie że P. dyr. Jaworski i s-ka też mają kontrakty amatorskie?
No bo chyba nie biorą pieniędzy za taką amatorszczyznę...???

Robson
Kontakt:

#380 Post autor: Robson » 2 mar 2004, o 00:09

Jo na miejscu tych piłkarzy (niby amatorów) nie podpisałbym kontraktu z Ruchem. To z punktu widzenia piłkarza...
Okiem kibica- należy się cieszyć, że pozyskaliśmy tych graczy. Zobaczymy co pokażą na wiosnę. Oby pokazali się z jak najlepszej strony :)

P.S. A cymu rogala pobiera pieniądze, jeśli nie jest ani amatorem ?! :roll: :evil: // I tu powinny padać brzydkie słowa na krystiana, ale żech jest ku*** śpiący //

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#381 Post autor: Scypion » 2 mar 2004, o 07:43

15 tysiecy za Ćwielonga.... ciekawe , czy rozegra u nas 5 czy 6 spotkan strzeli 1 czy 2 bramki zanim prywatny sponsor chcacy pograc w Championship Managera na zywo ,zechce sprzedac go do 2 ligi holenderskiej czy 3 niemieckiej .....

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#382 Post autor: Konrad » 2 mar 2004, o 08:25

Scypion - masz rację, ja jestem tylko ciekaw czy ta prywatna firma przekazała Ruchowi kartę zawodniczą (czyżbym był aż taki naiwny), bo jesli nie, to może być tak jak napisałeś...

ODPOWIEDZ