PREZENTACJA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
MiKa19R20
Kontakt:

#616 Post autor: MiKa19R20 » 24 lut 2009, o 21:10

Mi sie bardzo podobało :]
Widzew i Ruch

Obrazek

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#617 Post autor: Paveel » 24 lut 2009, o 21:13

Mi tam się podobało :)
Najgłośniej wyszło oczywiście 'j***ć żaboli' :hyhy:
Jak my zaśpiewali Koplowi o nowym stadionie, to ten zaraz gadał co innego :rotfl:
No i właśnie, co ze Straką ?
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#618 Post autor: Darth Kabut » 24 lut 2009, o 21:15

Moga to okreslic jako poboczno osoba ale blisko smigajonca dzisiej kole chopokow ze Sektorowyj Sekty.

Naglosnienie -> PORAŻKA!
i w tym nalezy szukac przyczyn takiego wystepu ze w drugij sesji po 2 piosence chopoki dali sie spokoj.
Chopcy zapewne beda chcieli przeprosic (choc nie ma za co) bo nie tak mialo byc,
Niedzialajace mikrofony, ch***we naglosnienie i...
...prezentacja nowyj piesniczki pieron strzelol.

Zawsze kuzwa cos musi byc nie tak.
I tak dobrze ze wogole wylezli bo poczatkowo bez podbicia skonczylo by sie to tym samym jak mieli dac koncert na meczu z Legia czy Lechem w zeszlym sezonie...

Nie ma co narzekac na osoby odpowiedzialne w MOSiRze za te sprawy ale miyndzy Bogiym a prowdom H. som wszyskiego nie pochyto.

staRvin
Kontakt:

#619 Post autor: staRvin » 24 lut 2009, o 21:19

PePe[19R20] pisze:Mi tam się podobało :)
Najgłośniej wyszło oczywiście 'j***ć żaboli' :hyhy:
Jak my zaśpiewali Koplowi o nowym stadionie, to ten zaraz gadał co innego :rotfl:
No i właśnie, co ze Straką ?
Straka pewnie w szpitalu albo w doma sie leczy...a co do kopla to te...zawsze godo ci...nic na temat !!! stadionu nom cza i normalnego prezdenta a nie kopla !! ten c...widzi ino slaski albo pi...o murawie na cichyj...a co nom z murawy jak momy hasiok a nie stadion ! w kerym my wieku zyjemy aby na takim czyms grac? rozumia historia ale kozdy sie buduje ino my nie!

big32
Kontakt:

#620 Post autor: big32 » 24 lut 2009, o 21:23

jo sie spodziewoł że bydzie więcy ludzi :( co do samej prezentacji to poprzednie były lepsze :/ a Koplowi my zamknyli gymba :D
Ino Ruch

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#621 Post autor: Ama » 24 lut 2009, o 21:34

co za ku... bezsens śpiewać na pRezentacji je*** żaboli no to tylko u nos !!!!!!! przynajmniej roz trocha kultury zachować... to co oni się potym mają pomyśleć po co hołocie nowy stadiony itd itp jak my sie nawet na prezentacji zachować nie umiemy pyrsk !!!!!!!
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#622 Post autor: Raul22 » 24 lut 2009, o 21:46

tak jak juz ktos napisal najgorsza prezentacja jaka dotad byla, a i frekwencja wolala o pomste do nieba, gdzie te czasy co na 1 prezentacji nie bylo gdzie placa wsadzic, jak wszyscy rykneli to bylo cos a teraz polowa miejsc wolnych i w ogole. Co do je*** zaboli to no comment, nie mam pojecia po co to w ogole bylo spiewane skoro to prezentacja pilkarzy, obawiam sie ze na slaskim znow bedzie 80% dopingu anty zabole a nie pro Ruch.

Awatar użytkownika
MauRyc1920
Kontakt:

#623 Post autor: MauRyc1920 » 24 lut 2009, o 21:48

W sumie prezentacja taka sama jak 2 lata temu - tylko wtedy byli nowi zawodnicy, full hala i za darmo :rotfl: Jedyne co mnie naprawdę rozczarowało to wypowiedź Pani Prezes - po cichu liczyłem, że oprócz przedstawienia znanych nam od dawna zawodników dowiemy się czegoś o maskotce, napoju energetycznym itp. Zdaję sobie oczywiście sprawę, że Pani Prezes kierując prężnie firmą nie może zbyt dużo ujawniać - jednak prezentacja DRUŻYNY powinna być czymś więcej niż wyczytaniem liczby nazwisk.

A Kopel ciągle próbuje się promować jako osoba sprzyjająca Ruchowi ... :krzeslem:

19EmiL20
Kontakt:

#624 Post autor: 19EmiL20 » 24 lut 2009, o 21:49

emil

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#625 Post autor: heli » 25 lut 2009, o 04:52

dokładnie mnie też trocha zabrakło jakiegoś takiego kopa newsa o kerym nikt nie wie, no , ale najwyraźniej takiego nie było. Nie było źle, ale też uważom, że w zeszłych latach było epiej po prostu brakło tego "pierdxlxixcia". Koplowi to co prezentacja niby pokazujemy i co z tego wyłazi to jo nie wiem, ale stadionu nadal nie widza.
Z tym pocałowaniem to wos ne rozumia, skoro sami oczekujecie od wychowanków jak choćby Gorawski by w innych klubach się tak nie zachowywali jak on, to z jakiej racji oczekujecie, że gracze, którzy tu przyszli będa całować herb, mierzmy jedną miarką wszystko a nie jak nam pasuje.

Na marginesie/ Sparing płacić, prezentacja płacic, odśnieżać za darmo coś chyba za często sięga się po ta kasa od kibixów
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#626 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 25 lut 2009, o 08:13

Mnie osobiście rozjebały osoby , które wychodzą odrazu z hali po prezentacji Ruchu. Piłkarze czekają bo chcą podziękować a wos już nie ma.

To po jakiego chu.. przyłazicie?

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#627 Post autor: Scypion » 25 lut 2009, o 08:29

19_kRzysiek_20 pisze:Mnie osobiście rozjebały osoby , które wychodzą odrazu z hali po prezentacji Ruchu. Piłkarze czekają bo chcą podziękować a wos już nie ma.

Na pierwszej prezentacji na jakiej zech byl mozna bylo pogadac z pilkarzami, zrobic sobie z nimi zdjecie itp. na dodatek nie trzeba bylo niebieskich cegielek. Nie obrazcie sie ale po to wlasnie ludzie tam ida a nie po to zeby popatrzec na wystep zespolu graffiti albo wysluchac nieslyszalnego koncertu o ile nawet ktos hip hop lubi. Takie jedno pytanie czemu nie bylo ani jedny fany?

grhoak
Kontakt:

#628 Post autor: grhoak » 25 lut 2009, o 09:28

Amatorszczyzna żre nos z każdej strony. :cwaniak:
PSYCHO FANS SŚ

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#629 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 25 lut 2009, o 09:47

Scypion pisze:
19_kRzysiek_20 pisze:Mnie osobiście rozjebały osoby , które wychodzą odrazu z hali po prezentacji Ruchu. Piłkarze czekają bo chcą podziękować a wos już nie ma.

Na pierwszej prezentacji na jakiej zech byl mozna bylo pogadac z pilkarzami, zrobic sobie z nimi zdjecie itp. na dodatek nie trzeba bylo niebieskich cegielek. Nie obrazcie sie ale po to wlasnie ludzie tam ida a nie po to zeby popatrzec na wystep zespolu graffiti albo wysluchac nieslyszalnego koncertu o ile nawet ktos hip hop lubi. Takie jedno pytanie czemu nie bylo ani jedny fany?
No rozumiem ale wstaw sie na miejscu piłkarzy. Jest ciemno , przywitaliśmy ich , jest pełna hala kibiców póxniej jest występ Sektorowej sekty , zapalają się światła i ciul mniej niż połowa hali ludzi. :wstyd:

RudaSlaska7
Kontakt:

#630 Post autor: RudaSlaska7 » 25 lut 2009, o 11:16

jo tyz poszolch odrazu po prezentacji do dom bo miolch busa.
poza tym wogole nic fajnego nie bylo.
koncert nieslyszalny
to juz lepij bylo jak bol zespol HASIOK
o cegielkach nie godom .... niedlugo kasa juz bydom zbierac za przelazenie obok stadionu ;)
wogole wszystko na gipko robione.
duzo modych a kaj starsi byli ? pora jakis chopow bylo starszych a tak to sama mlodziez (moze to i dobrze)
wogole kogos interesowala ta prezentacja ?
mie nie.
moze skuli tego ze nie bylo zodnych nowych pilkarzy oprocz modzikow.

w poprzednich latach Pulo godoł po naszymu, kozdy tam cos do mikrofonu pedziol Janoszka i reszta, Nykiel tyz godol a wczoraj ? no chyba ze godali poznij nie wiem juz mie nie bylo ...
jak mieli robic tako prezentacja na odpiepsz to mogli wcale nie robic i byl by spokoj.

ODPOWIEDZ