Co z tymi sparingami ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#76 Post autor: Adi-Żory » 25 lut 2004, o 19:43

Fajny wynik,cieszą wygrane przed rundą.
Zoltan i w dodatku Twój pupil dupnął tora. ;)
PozdRo.

volek
Kontakt:

#77 Post autor: volek » 25 lut 2004, o 19:51

Adi,nie tylko Fornalik ukłuł,ale drugi z ulubieńców-Suker :D
To chyba znak,że wiosna będzie nasza.
Ruch Chorzów po raz drugi tej zimy zmierzył się z Rozwojem Katowice i po raz drugi lepszy okazał się drugoligowiec. Po przerwie spowodowanej urazem kolana na boisko wrócił Mariusz Śrutwa. - To jeszcze nie jest to. Brakuje szybkości. Na śniegu gra się ciężko, trudno silić się na finezyjne zagrania - podsumował.

Ruch w dalszym ciągu nie sfinalizował transferu Artura Błażejewskiego z Pogoni Szczecin. - Może być tak, że sprawa się przeciągnie, a umowa zostanie sfinalizowana już po zakończeniu okresu transferowego [koniec lutego - przyp. red.] - mówi Krystian Rogala, prezes Ruchu.

W sobotę "niebiescy" zagrają w Bełchatowie z GKS.

Rozwój Katowice - Ruch Chorzów 1:4 (1:2)

Bramki: Mogilan (25.) - Fornalik (26.), Suker (44.), Ćwielong (69.), Loch (79.).

Rozwój: Czachowski - Polarz, Lis, A. Bosowski, M. Bosowski - Krajanowski, Mogilan, Tomczyk, Skoczylas - Buffi, Wróbel. Ponadto grali: Derek, Kalinowski, Afeltowicz, Szweda.

Ruch: Nowak - Jarczyk, Mizia, Pierścionek, Balul - Szyndrowski, Fornalik, Foszmańczyk, Plewko - Suker, Lindner. Po przerwie grali: Nowak - Bartos, Mosór, Cecot - Zajdel, Błażejewski, Malinowski, Smarzyński - Ćwielong, Śrutwa, Loch.
[/quote]

Tomasz_W

#78 Post autor: Tomasz_W » 25 lut 2004, o 19:57

BYlem na szpili, w 1 polowie gra nie wygladala zbyt optymistycznie, ale druga polowa byla dobra w naszym wykonaniu. Z Cwielonga moga byc ludzie. okolo 100 fotek wyslalem Krzyskowi - jak do 21 nie zrobi jakiejs galerii to jak znajde chwile czasu to powiesze to na swojej stronie.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#79 Post autor: vahanara » 25 lut 2004, o 20:42

Nie byłem, nie widziałem ale jak tak czytam skład z drugiej połowy to sobie myślę że... "Damy radę...:)"

COBRA

#80 Post autor: COBRA » 25 lut 2004, o 21:01

Wydaje mi sie ze powinnismy sie utrzymac.Choc latwo nie bedzie.

Robson
Kontakt:

#81 Post autor: Robson » 25 lut 2004, o 22:08

Ja też byłem na sparingu. Dotarłem przed końcem I połowy, akurat jak padła bramka. Ciężko coś pisać o grze, bo na śniegu było dużo przypadku, aczkolwiek podobała mi się gra właśnie Ćwielonga. Warto również wyróżnić Malinowskiego i Bartosa.

Acid
Kontakt:

#82 Post autor: Acid » 25 lut 2004, o 23:20

Ja tam nie jestem w w jakims hurra optymizmie, fakt wygrywamy sparingi ale z zespolami III, IV ligi (+wtopa z Rakowem). Po tych meczach nie wiem po prostu na co nas zespół stać. Czemu nie zagramy z kimś z I, II ligi ?? Wiem ze mial byc sparing z Wisłą ale to chyba za mało. Ciekaw jestem sobotniego szpilu z Bełchatowem, on zweryfikuje w jakimś stopniu na co nas bedzie stać w rundzie wiosennej. Aha i daj Boże by zagrali na lepiej przygotowanej murawie (w co wątpia :? )
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........

AndRe
Kontakt:

#83 Post autor: AndRe » 25 lut 2004, o 23:49

Dokladnie jak napisal Acid.

Warunki fatalne , slabi przeciwnicy ....
W okresie letnim w sparingach i pierwszych meczach tez gralismy dobrze potem do glosu doszly pieniedze (a wlasciwie ich brak) i skonczylo sie jak sie skonczylo :?

Na papierze po przybyciu Smarzynskiego , mosora (chmwd) i Blazejewskiego zle to nie wyglada ale watpliwie by w/w zawodnicy chcieli grac na maxa jesli nie bedzie im placone.

Zreszta pozyjemy , zobaczymy :roll:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Robson
Kontakt:

#84 Post autor: Robson » 26 lut 2004, o 00:05

AndRe pisze:Zreszta pozyjemy , zobaczymy :roll:
Jak przeżyjemy... :( bo ku***ca chycioła już nie jednego na szpilach Ruchu :(

Kibic niebieskich

#85 Post autor: Kibic niebieskich » 26 lut 2004, o 15:16

Kiedy i gdzie odbędzie sie sparing z Bełchatowem????

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#86 Post autor: vahanara » 26 lut 2004, o 23:28

Acid pisze: Czemu nie zagramy z kimś z I, II ligi ?? Wiem ze mial byc sparing z Wisłą ale to chyba za mało.
Chyba temu że wszyscy wyjechali do ciepłych krajów... :(

kurczak1920

#87 Post autor: kurczak1920 » 27 lut 2004, o 09:52

Kibic niebieskich pisze:Kiedy i gdzie odbędzie sie sparing z Bełchatowem????
Na stronie:
Miejsce i godzina zostaną zatem wyznaczone w piątek lub w samą sobotę.

Ale mnie się coś wydaje że zaś nie będzie szło grać na Ruchu. A murawa nie będzie przygotowana.

Kibic niebieskich

#88 Post autor: Kibic niebieskich » 28 lut 2004, o 14:28

Dzisiaj GKS Bełchatów pokonał na boisku w Ośrodku Wypoczynkowym "Słok" drużynę Ruchu Chorzów 2:0.

Do siatki rywali trafiali kolejno: Pawlusiński w 50 minucie i Kaczorowski w 90. Rzutu karnego nie wykorzystał Łukasz Adamski.

Źródło: www.gksbelchatow.pl

HBSiwy
Kontakt:

#89 Post autor: HBSiwy » 28 lut 2004, o 16:15

No to pieknie porazki z Belchatowem i Rakowem ale przyspawany bedzie mowic ze jest OK bo wygralismy 2 razy z Rozwojem.
Boje sie tej rundy wiosennej oj boje...

Niebieska
Kontakt:

#90 Post autor: Niebieska » 28 lut 2004, o 16:59

I hate this day. Paskudny od samego rana, a teraz jeszcze ta porażka. Ciekawa jestem składu, choć z drugiej strony czy to takie ważne. Przegrali i tyle, będzie ciężko, a już zdawało mi się, że widzę światełko w tunelu. Niestety za wcześnie :( .

ODPOWIEDZ