Sparingi RUCHU 2009

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#241 Post autor: wolfik » 8 lut 2009, o 21:37

2 lata temu temu działacze nam tłumaczyli, ze ochrona i bilety na sparing sa wymyslem Stadionu Ślaskiego, a teraz grajac na Cichej mamy je nawet drozsze...
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

SODA's
Kontakt:

#242 Post autor: SODA's » 8 lut 2009, o 21:56

radzion pisze:
Lutz pisze:I jeszcze jedno z moi strony - szkryflocie coniykere i ty simonsays tyż "precz z malkontentami, szkamrałami i innymi krytykantami", a jo napisza inaczy : jo godom "NIY" wszyskim minimalistom !!! Nic sie stało "NIEBIESCY" nic sie niy stało" - ch*** prowda stało sie !!!! Wdupili my szpil 0:3 i to do mie je wystarczajonco podstawa co by być rozczarowanym, abo sie mom cieszyć i na chama szukać usprawiedliwiynio ?
szkoda ze nie wdupili 5-0 :zly: jak dla mnie to moga przegrywac sparing za sparingiem , nawet z lzs kozia wolka
sparing sluzy czemus innemu niz mecz ligowy, gdybysmy przegrali mecz o punkty to sie zgodze ze sie STALO,
poki co nic sie nie stalo, to byl nasz tak naprawde pierwszy sparing z wymagajacym rywalem i nawet dobrze ze go przerznelismy bo dzieki temu mozna wyciagnac jakies wnioski ze slabej gry, gdybysmy zagrali pieknie i wygrali to mozna by latwo zamazac rzeczywisty obraz
a tak wiemy na czym stoimy, wiemy co trzeba poprawic
dla mnie liczy sie tylko liga i puchar i to po tych meczach bedzie sie rozliczac pietrzaka i zespol a nie po byle pierwszym sparingu

sory albo nie byłeś na sparolu albo ..niepoprawny obtymista
i tak jak ktos tu napisol :niektorzy byliby6 chorzy gdyby choc roz dziennie nie ponarzekali

zreszta juz nie raz bywalo tak ze tragicznie wygladala gra w sparingach a dobrze w lidze i odwrotnie
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
Pawel
Kontakt:

#243 Post autor: Pawel » 9 lut 2009, o 03:23

to wychodzi że pieniądze z "cegiełek" poszły do klubu? nie mam nic przeciwko, 3 zyle to nie fortuna, ale niech to się nazywa bilet a nie cegiełka.

E24
Kontakt:

#244 Post autor: E24 » 9 lut 2009, o 12:35

Sparingi to sparingi, Ruch w nich gra przeciętnie.. zaraz prezentuję niezły futbol, ale potrafi też zagrać fatalnie.. Chociaż sparing to tylko dojście do formy i ich wyniki nie są brane pod uwagę, dlatego sądzę iż Ruch po okresie przygotowawczym dobrze przepracowanym ma szansę na dosyć wysoką pozycję w lidze, o ile nie zmarnowali tego czasu..
[url=http://ekstraklasa24.net][b]ZAPRASZAM NA FORUM PIŁKARSKIE[/b][/url] -[size=200] [color=red]Ekstr[/color][color=blue]aklasa[/color][color=green]24[/color][/size] www.ekstraklasa24.net

hagi

#245 Post autor: hagi » 9 lut 2009, o 13:24

A mi sie bardzom podobala gra Pawla Lesika chyba wloz za Pulkowskiego (nie jestem pewien bo sie spoznilem) bez kopleksow a po stracie bramy przez Ruch gral jeszcze odwazniej. nie tak dawno widzialem go w meczu juniorow społka UKS , wtym meczu strzei fajno brama z dystansu widac ze chlopak mimo wieku ma duze umiejetnosci i charyzmę. Pozatym na duzy plus zaliczam gre Sadloka co roz odwazniej wyprowadza pile z pola kranego.
Na ogromny minus zaliczam zachowanie Grzybka (Babi trzymej sie) chyba jakis kompleks lat juniorskich.
niezle zagral Flis ogromny talent. nie wiem o robi w Ruchu Mizgajski z Piasta naprawde zastanawiajace chocaz trzeba wziac poprawke bo chlopaki mieli naprowde ciezkie nogi a roznie to pozniej wyglago u roznych pilkarzy.
Poza tym P. Stefanski z Uks dolaczyl do do druzyny ME chlopak z rocznika 90 bylem na kilu meczach ukasu i tyn chlopak naprawde umie grac w pile

Awatar użytkownika
waRan1920
Kontakt:

#246 Post autor: waRan1920 » 9 lut 2009, o 14:47

sparingi sparingami - oczywiście trzeba pogrozić palcem za ten wynik ale ostateczny rozrachunek nadejdzie na koniec sezonu.

ja ciągle jestem pełen wiary - to dopiero początek grania więc biore to na luz.
: : : Wielka Niebieska eRka : : :

Dutkyn
Kontakt:

#247 Post autor: Dutkyn » 9 lut 2009, o 15:40

Gre najlepiej skomentowal Grzesiu Baran po meczu z Widzewem "Wierzę, że nasza forma się ustabilizuje. Zresztą na razie nie ma jej w ogóle, ale jesteśmy w takim okresie przygotowań, że nie należy specjalnie się tym martwić."
I jestem tego samego zdania, oboz nie watpie ze wykonczyl troche zespol.

Zespol dostal wycisk na obozie a Janoszka na murawe narzeka :P :P Szalenstwa w tej rundzie nie ma sie co spodziewac ale bedzie dobrze :)
[color=blue]Na zawsze niebieski !![/color]

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#248 Post autor: blue blood » 12 lut 2009, o 16:22

kolejny przeciwnik to Dukla Banska Bystrzyca -http://www.fkdukla.sk/ poczatek meczu 13-30
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#249 Post autor: vahanara » 12 lut 2009, o 17:08

Kto to wymyślił grać w piątek 13-go o 13.30... :przestraszony: ;)
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Misiek
Kontakt:

#250 Post autor: Misiek » 12 lut 2009, o 18:21

Ja jestem zainteresowany tym zespołem z Uzbekistanu. Ktoś wie coś o nim, bo ja wiem tylko tyle że w uzbekistanie jest jakiś klub co ma sztame z FC Barcelona, gwiazdą klubu jest Rivaldo, a trenerem legendarny piłkarz Zico. Ale to napewno nie ten.... :D

[ Dodano: Czw 12 Lut, 2009 ]
19_kRzysiek_20 pisze:
Pawel pisze:na co zostala przeznaczona kasa z cegiełek? na bilecie o tym ani słowa, mimo że cały rewers pusty.
szpil darymny, "doping" równie pasjonujący.
wynajęcie ochrony a reszta na fryzjera do Pani prezes ;)
Chaba dla tego fruzjera od korupcji :hyhy: nie no joke, ale niby na deRby mają być jakieś "Niespodzianki", pewnie jakieś wuszty, albo coś takiego :D . Ale to nawet lepiej, bo ja jak zaś mam zaplacić 10 złoty za kiełbasa to mnie coś biere.... :kwasny:
Nieważne skąd pochodzimy i kim jesteśmy, wszyscy jesteśmy kibicami Ruchu Chorzów.

"Ruch Chorzów przed 1939 rokiem był jednoznacznie kojarzony z powstańcami śląskimi i polskimi patriotami, spośród których głównie rekrutowali się kibice. Kibice niemieccy kibicowali innym klubom.Nie przypadkiem pierwszy mecz rozegrano 3 maja 1920 roku,w dniu uchwalenia Konstytucji trzeciomajowej". Co niezmienia faktu że jesteśmu Ślązakami ;], lecz zapamiętajmy że Ślazakami-Polakami, a nie Niemcami.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#251 Post autor: Lutz » 12 lut 2009, o 20:45

simonsays pisze:Ale czytajac Twoje posty czasem sie zastanawiom czy tys je richtich Niebieski w srodku
Nie wiedziołch jak to skomyntować, wiync wpod żech na pomysł że skomyntuja to w tyn sposób : :rozpacz: i z ty rozpaczy zadupiom na derby 1000 km. Ale mosz mieć nie ci bydzie.

Czyja to wina była że wdupilli my z premedytacjo 0:3 , czy Pietrzaka czy kopaczy niy wnikom - wnikom ino w to że takiymu klubowi niy przystoi zagrać w taki sposób nawet sparingu, jak zadupiali cołki dziyń na siłowni to niy mieli prawy potym grać szpilu ! Co chioł Pietrzak w tym sparingu przetestować ? ( i ciul już z tym wynikiem, obijało mi sie uszy że boł to poziom A-klasowy) . Wynik, a przedewszystkim styl gry poszoł w świat . Jo już pisołch to pora razy, zrozumia ( choć i z zym mom problymy), że momy mały budget , kopaczy takich na jakich nos stać z takimi a ni inkszymi umiejentnościami , ale jo, Ty i Ewald z Kochłowic jako kibice momy prawo wymagać od nich co by na kożdym szpilu trowa gryźli ( na sparingach niech ja ino poszkubiom :) bo Ty i Ewald finansujecie ich i ich rodziny, a że sie niy udo ? że niy bydymy mieli meistra, że spadnymy ? Trudno, ale byda wiedzioł że chopcy dali z siebie wszysko co by do tego niy doszło.
Takie miołch szychty kule bele że widziołch wszyskie szpile Ruchu w tamty rundzie i z rynkom na sercu moga pedzieć że ambicji niy zabrakło im ino w jednym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trocha mało pra ? Reszta przkulane, przłażone, pora zufalym wygranych, o Krakowie niy spomna bo to boł sabotaż. Mom po takich szpilach i poru inkszych tyż godać ch** z wynikami ?

Gruss

adamo_R

#252 Post autor: adamo_R » 13 lut 2009, o 14:05

Banska Bystrica 1: 0 Ruch Chorzów
http://www.livemecz.pl/

[ Dodano: Pią 13 Lut, 2009 ]
1:1

Awatar użytkownika
Lukasz
Kontakt:

#253 Post autor: Lukasz » 13 lut 2009, o 14:17

Banska Bystrica 1: 1 Ruch Chorzów ;)

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#254 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 13 lut 2009, o 14:19

Ciekawe kto strzela i jaki skład grał w pierwszej połowie :P

obstawiam że bramke strzelił Jezierski :P

mam pytanko ktore miejsce w lidze zajmuje Dukla?

mrad72
Kontakt:

#255 Post autor: mrad72 » 13 lut 2009, o 14:37

19_kRzysiek_20 pisze:Ciekawe kto strzela i jaki skład grał w pierwszej połowie :P

obstawiam że bramke strzelił Jezierski :P

mam pytanko ktore miejsce w lidze zajmuje Dukla?
ósme
http://www.fkdukla.sk/zapasy-a-vysledky/

ODPOWIEDZ