Ruch Chorzów - Górnik Zabrze - 28 luty 2009
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jo mom nadzieja ze chopcy mi sprawia prezent uRodzinowy i bydzie 3:0 chodz wazne aby my wygrali i dolazylli cegielka do spadku szczew. No i aby Grzyb "łagodnie" potraktowal nażelowanego.
Ps mulan tos tera z Adamskim pojechal po bandzie
sklad na szczewa
---------Pilarz-------------
Grzyb--Sadlok -- Baran -- Brzyski
Zając -- Pulkowski -- Nowacki -- Balaz
Jezierski ---- Sobiech
Ps mulan tos tera z Adamskim pojechal po bandzie

sklad na szczewa
Grzyb--Sadlok -- Baran -- Brzyski
Zając -- Pulkowski -- Nowacki -- Balaz
Jezierski ---- Sobiech
Ostatnio zmieniony 12 lut 2009, o 12:41 przez staRvin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Z pewnością nie ma się co sugerować sparingami (z Widzewkiem w szczególności
) gdyż po zgrupowaniu takim jakie mieli Niebiescy to rzecz normalna. Wiele zależy od tego jak pójdą przygotowania na tym zgrupowaniu ... jeśli coś będzie spieprzone to posprzątane, ale myślę że sztab dobrze przygotuje Niebieskich na ten mecz i całą rundę wiosenną.
To że Ruch stać na wygraną z każdym klubem z Ekstraklasy wiemy doskonale, ale deRby to deRby i wbrew pozorom wzmocnienia Górnika mogą okazać się dla nich nie istotne.
Moim zdaniem bardzo trudno przewidzieć scenariusz tego meczu ... może być niesamowita walka jak rok temu lub gra bardziej na remis. Liczę jednak na jednobramkowe zwycięstwo Niebieskich.

To że Ruch stać na wygraną z każdym klubem z Ekstraklasy wiemy doskonale, ale deRby to deRby i wbrew pozorom wzmocnienia Górnika mogą okazać się dla nich nie istotne.
Moim zdaniem bardzo trudno przewidzieć scenariusz tego meczu ... może być niesamowita walka jak rok temu lub gra bardziej na remis. Liczę jednak na jednobramkowe zwycięstwo Niebieskich.
-
- Kontakt:
Cieżki mecz szczegolnie że nie zagra Grodzicki. Ale mecz do wygrania i obstawiam 1:0 po bramce Jezierskiego lub Fabusa.
Skład na żaboli :
Grzyb--Sadlok -- Adamski -- Brzyski
Zając -- Pulkowski -- Nowacki -- Baran -- Balaz
---------------- Jezierski ---------------------------
Jestem za tym żeby zagrał Adamski ale pod warunkiem , ze spisze sie tak jak na poprzednich WDŚ.
Skład na żaboli :
Jestem za tym żeby zagrał Adamski ale pod warunkiem , ze spisze sie tak jak na poprzednich WDŚ.
-
- Kontakt:
ja mam szczerze zle przeczucia...ale poczekam na sen bo w tamtym roku wysnilem wygrana 3-1 :p Bez Grodzickiego moze byc bieda w obronie i nie ma co teraz mowic o skladzie skoro nie mamy nawet mozliwosci zobaczyc chlopakow na boisku. Byl co prawda sparing z Widzewem ale gralismy po ciezkim obozie i mysle ze wieksze powody do zmartwien bylyby jesli wygralibysmy ten mecz po fantastycznej grze.
"One day I'll be stronger and you better watch out"
-
- Kontakt:
Wszystko fajnie,pieknie....ale godka,ze nei ma co sie sugerowac wg mnie jest takim kiepskim uspawiedliwienie.Widzew tez przeszedl ciezkie treningi i nie mozna w kozdym meczu godac,ze byli przemeczone itp.....tez sie tak to godom,ale widza,ze to nie idzie w dobrym kierunkuvalderama pisze:Z pewnością nie ma się co sugerować sparingami (z Widzewkiem w szczególności) gdyż po zgrupowaniu takim jakie mieli Niebiescy to rzecz normalna. Wiele zależy od tego jak pójdą przygotowania na tym zgrupowaniu ... jeśli coś będzie spieprzone to posprzątane, ale myślę że sztab dobrze przygotuje Niebieskich na ten mecz i całą rundę wiosenną.

- waRan1920
- Kontakt:
zagrać asekuracyjnie i bydzie dobrze. Górnik ten mecz musi wygrać aby sobie zrobić dobry start w walce o utrzymanie. Z każdą minutą bez strzelonej bramki będą bardziej zdenerwowani. Wtedy pare szybkich akcji z kontry może ich dobić. Utrzymanie piłki w środku pola będzie kluczowe.19_kRzysiek_20 pisze:Cieżki mecz szczegolnie że nie zagra Grodzicki. Ale mecz do wygrania i obstawiam 1:0 po bramce Jezierskiego lub Fabusa.
Skład na żaboli :
: : : Wielka Niebieska eRka : : :
-
- Kontakt:
W tym meczu trzeba wystawić zawodników którzy bedą walczyć nie na 100 ale 199%.
Adamski jeśli dostanie szanse to bedzie walczył za dwóch bo ma coś do udowodnienia trenerowi.
Trzeba zabezpieczyć tyły jednym bardzo defensywnym pomocnikiem ktory bedzie asekurował pare stoperow. A wiec Baran.
Następnie Marcin Nowacki musi wziąść na siebie ciezar gry a Jezier schodzić głebiej do środka po piłki albo Fabus. Aby ją przytrzymac i dopiero skrzydła z Kicajem i Balazem włączając sie do ataku.
Zagrac wysokim presingiem.
Adamski jeśli dostanie szanse to bedzie walczył za dwóch bo ma coś do udowodnienia trenerowi.
Trzeba zabezpieczyć tyły jednym bardzo defensywnym pomocnikiem ktory bedzie asekurował pare stoperow. A wiec Baran.
Następnie Marcin Nowacki musi wziąść na siebie ciezar gry a Jezier schodzić głebiej do środka po piłki albo Fabus. Aby ją przytrzymac i dopiero skrzydła z Kicajem i Balazem włączając sie do ataku.
Zagrac wysokim presingiem.
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja myśle ze Ruch wygra 2 - 0 po bramkach Balaza i Jezierskiego!
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant
-
- Kontakt: