Pietrzak chyba nie wie co to sa do nos WDŚAma pisze:mulan pisze:Ruch Chorzów nie przeprowadzi tej zimy raczej żadnego większego transferu. - Czasem życie dyktuje nam scenariusz działania - tłumaczy szkoleniowiec "Niebieskich", Bogusław Pietrzak.
- Górnik Zabrze miał pieniądze, więc mógł je wydać. Gdybyśmy mieli podobne możliwości, zrobiłbym pięć transferów. I to spektakularnych - takich, o których pisaliby wszyscy - twierdzi Bogusław Pietrzak.
Trener Ruchu nie szykuje też najwyższej formy na lutowe Wielkie Derby Śląska. - Szczyt formy można szykować w sportach indywidualnych. W grach zespołowych chodzi o to, żeby demonstrować w miarę równy poziom przez całą rundę. Jeśli wygramy z Górnikiem, a potem poniesiemy cztery porażki z rzędu, to będzie bardzo źle. Na taki scenariusz nie możemy sobie pozwolić - podkreśla Pietrzak.
http://www.sportslaski.pl/Ruch-nie-mial ... ,info.html
Widać Pietrzak o kimś marzył... ale niestety
Transferów brak -------------
No czyli nie mamy się co dziwić jeśli przegramy w WDŚ ;/ bo założenie jest oczywiste , ja bym wolał przegrać następne 4 mecze żeby wygrać tylko z żabolami chyba każdy tu ma takie założenie !!!
Transfery. Zima 2008/2009.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pietrzak nie musi wiedzieć. Najwazniejsze że wie Grzybek i reszta drużyny.staRvin pisze:Pietrzak chyba nie wie co to sa do nos WDŚAma pisze:mulan pisze:Ruch Chorzów nie przeprowadzi tej zimy raczej żadnego większego transferu. - Czasem życie dyktuje nam scenariusz działania - tłumaczy szkoleniowiec "Niebieskich", Bogusław Pietrzak.
- Górnik Zabrze miał pieniądze, więc mógł je wydać. Gdybyśmy mieli podobne możliwości, zrobiłbym pięć transferów. I to spektakularnych - takich, o których pisaliby wszyscy - twierdzi Bogusław Pietrzak.
Trener Ruchu nie szykuje też najwyższej formy na lutowe Wielkie Derby Śląska. - Szczyt formy można szykować w sportach indywidualnych. W grach zespołowych chodzi o to, żeby demonstrować w miarę równy poziom przez całą rundę. Jeśli wygramy z Górnikiem, a potem poniesiemy cztery porażki z rzędu, to będzie bardzo źle. Na taki scenariusz nie możemy sobie pozwolić - podkreśla Pietrzak.
http://www.sportslaski.pl/Ruch-nie-mial ... ,info.html
Widać Pietrzak o kimś marzył... ale niestety
Transferów brak -------------
No czyli nie mamy się co dziwić jeśli przegramy w WDŚ ;/ bo założenie jest oczywiste , ja bym wolał przegrać następne 4 mecze żeby wygrać tylko z żabolami chyba każdy tu ma takie założenie !!!
-
- Kontakt:
Trener mowi dobrze , on odpowiada za wyniki zespolu na przekroju calej rundy a nie w jednym meczu .
Co wolicie przegrac derby czy sapsc z ligi ?
Oczywiscie mozna i wygrac derby i swietnie grac w lidze . Jednak nie czarujmy sie , silni mozemy byc u siebie , bez wzmocnien wyjazdy cienko widze .
Z drugiej strony jak Gornik wygra derby i spadnie z ligi marne to dla nich pocieszenie .
Wiec Kaspeczak tez tak pewnie przygotowuje zespol .
Trzeba sobie uswiadomic , ze sport zawsze na tym polega , mozna wygrac , przegrac i zremisowac . Nie jeden mecz z Gornikiem jeszcze wygramy i niejeden przegramy .
Grunt zeby walczyc i robic wszystko co w swojej mocy zeby wygrac . A czy sie uda ?
Raz nie , raz tak .
Ale oczywiscie do koncowego gwizdka jak dla mnie zawsze DERBY DLA RUCHU !
Co wolicie przegrac derby czy sapsc z ligi ?
Oczywiscie mozna i wygrac derby i swietnie grac w lidze . Jednak nie czarujmy sie , silni mozemy byc u siebie , bez wzmocnien wyjazdy cienko widze .
Z drugiej strony jak Gornik wygra derby i spadnie z ligi marne to dla nich pocieszenie .
Wiec Kaspeczak tez tak pewnie przygotowuje zespol .
Trzeba sobie uswiadomic , ze sport zawsze na tym polega , mozna wygrac , przegrac i zremisowac . Nie jeden mecz z Gornikiem jeszcze wygramy i niejeden przegramy .
Grunt zeby walczyc i robic wszystko co w swojej mocy zeby wygrac . A czy sie uda ?
Raz nie , raz tak .
Ale oczywiscie do koncowego gwizdka jak dla mnie zawsze DERBY DLA RUCHU !
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
- Biszkopt
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niby z powodu choroby ale nie podoba mi sie to .
Leki ze soba i sie doleczyc na miejscu a pozniej grac .
Co to ma byc ?
Co to ma byc ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Kontakt:
Poczytałem wywiad i czekałem kiedy zacznie się na forum gdybanie. Wchodzę, no i jest
Spokojnie. Zając nie leci, ale nikt nie mówi, że nie doleci. Może dołączyć razem z Brzyskim

Spokojnie. Zając nie leci, ale nikt nie mówi, że nie doleci. Może dołączyć razem z Brzyskim
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Niby ja, ale jak zarazi wszystkich zawodników i Pietrzaka też, i w takiej konsekwencji np. musielibyśmy zagrać deRby okrojonym składem ME z Miodkiem w bramce i ledwo żywym straką na boisku hehehhejugador pisze:Niby z powodu choroby ale nie podoba mi sie to .
Co to ma byc ?

Nieważne skąd pochodzimy i kim jesteśmy, wszyscy jesteśmy kibicami Ruchu Chorzów.
"Ruch Chorzów przed 1939 rokiem był jednoznacznie kojarzony z powstańcami śląskimi i polskimi patriotami, spośród których głównie rekrutowali się kibice. Kibice niemieccy kibicowali innym klubom.Nie przypadkiem pierwszy mecz rozegrano 3 maja 1920 roku,w dniu uchwalenia Konstytucji trzeciomajowej". Co niezmienia faktu że jesteśmu Ślązakami ;], lecz zapamiętajmy że Ślazakami-Polakami, a nie Niemcami.
"Ruch Chorzów przed 1939 rokiem był jednoznacznie kojarzony z powstańcami śląskimi i polskimi patriotami, spośród których głównie rekrutowali się kibice. Kibice niemieccy kibicowali innym klubom.Nie przypadkiem pierwszy mecz rozegrano 3 maja 1920 roku,w dniu uchwalenia Konstytucji trzeciomajowej". Co niezmienia faktu że jesteśmu Ślązakami ;], lecz zapamiętajmy że Ślazakami-Polakami, a nie Niemcami.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bogus Pietrzak potwierdza na domowy .
Niestety tak to u nas wyglada , grypa ... oby grypa .
Niestety tak to u nas wyglada , grypa ... oby grypa .
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: