Sparingi RUCHU 2009

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Avada Kedavra
Kontakt:

#46 Post autor: Avada Kedavra » 30 sty 2009, o 19:47

19_kRzysiek_20 pisze:Być moze tak jest ze to pomoże mu w lepszej grze na przed polu. Sorki za ten tekst o Pietrzaku ale nie raz widzieliśmy jakie ma pomysły : Adamski na ataku , Zając na ataku , ...
Z tego co pamiętom to Adams na ataku groł za Radolskiego... chyba w szpilu z Lechym, ale reki niy dom sie uciąć...

URANIA
Kontakt:

#47 Post autor: URANIA » 30 sty 2009, o 19:47

Nie wiem czy ktoś pamieto Ale grał u nas taki zawdnik Rafał Franke :) całkiem nie dawno nawet, w pewnym sparingu został wystawiony jako napastnik :) i prawie gola strzelił :P to był mecz z Polonia chyba czy Rakowem... Po tym meczu poszed out....:)

Kapelusz

#48 Post autor: Kapelusz » 30 sty 2009, o 19:53

Ludzie chodzi tak jak już mowili o poprawienie innych elemntów gry to jest sparing z IV ligowcem.... podejrzewam że ma to też na celu poprawienie gry nogami

KacoR
Kontakt:

#49 Post autor: KacoR » 30 sty 2009, o 19:57

szkoda tylko ze napastnicy nie trafiaja... :zalamany:
no chyba ze nie chca sie wystrzelac przed deRbami :hyhy:

RudaSlaska7
Kontakt:

#50 Post autor: RudaSlaska7 » 30 sty 2009, o 20:16

Wybrzeże Rewalskie Rewal 0:2 (0:1) Ruch Chorzów

Bramki: Grodzicki 5' (karny), Scherfchen 68'

Skład Ruchu Chorzów:

I połowa: Struski – Nykiel, Grodzicki, Pilarz, Szczypior - Zając, Baran, Pulkowski, Balaż - Sobiech, Jezierski.

II połowa: Matras – Lesik, Sadlok, Perdijić, Kieruzel – Brzozowski, Scherfchen, Mizgajski, Szubert - Janoszka, Flis.

źrodło: Niebiescy.pl

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#51 Post autor: blue blood » 30 sty 2009, o 20:18

2-0 do nos jakis prognostyk jest ale wiadomo z kim my grali jednak to zawsze 4-to liga ale takie gierki zawsze som potrzebne zeby probowac zawodnikow ktorzy na codziyn niy wystympuja w pirwszym skladzie abo na danyj pozycji pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

Awatar użytkownika
ch-R

#52 Post autor: ch-R » 30 sty 2009, o 20:20

Oczywiście widać że napad grzybów szukał :P Sory wiem ze to sparing ale ..............jednak :znudzony:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
brozio
Kontakt:

#53 Post autor: brozio » 30 sty 2009, o 20:25

?!?!?! pisze:Obojetnei czy sparing gromy z Legia czy Rewalem ale bez przesady gierki to niech sie graja na treningu ale jak pisze sparing to sparing i nie na male bramki ino na dupne , powinni grac chopy z pola nawet taki mlody Mizgajski czy inny mody , chyba ze za malo je obroncow a wczoraj ktos chyciol kontuzja i dlatego , to co innego ale serio to smieszne nie jest . Ciekawe jak graja żodnego infa na naszych stronach hmm ...
pomysl nad tym ze chopcy grali wczoraj tez sparing! do tego dziennie 3 treningi! to hcyba nalezy niektorym sie trocha odpoczynku!
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#54 Post autor: ObeRschlesien » 30 sty 2009, o 20:31

Te jo wiem ze grali my sparing wczorja i treningi 3 razy dziennie wiem co sie dzieje nie musisz mi tego pisac hehe co za ludzie....
Ostatnio zmieniony 30 sty 2009, o 20:32 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Harpo
Kontakt:

#55 Post autor: Harpo » 30 sty 2009, o 20:32

Raulito pisze: Dokladnie trener nic nie robi bezcelowo ! a wziales pod uwage ze moze chce tym sposobem poprawic jego wydolonosc, skocznosc , czy walke 1x1 (gra cialem itp , w walce o pilke w bramce to chyba tez potrzebne?) po 2 taki inny "trening" niz bramkarski tez mu sie przyda... przeciez to tylko sparing i to z IV ligowcem...
W końcu ktoś coś mądrego napisał. Takie "sztuczki" często się robi, ale w ligach zagranicznych. Dodam, że w ten sposób również bramkarze poznają "zwyczaje" grajków w polu i lepiej oceniają sytuację w przypadku ataku przeciwnika.
Cholera, zaskoczył mnie tym Pietrzak. Na plus.
Bardzo dobrze - nowe pomysły, to owocuje.

PS. jakby grali pełne 90 min. to by było 5:0 ;)
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
brozio
Kontakt:

#56 Post autor: brozio » 30 sty 2009, o 21:50

?!?!?! pisze:Te jo wiem ze grali my sparing wczorja i treningi 3 razy dziennie wiem co sie dzieje nie musisz mi tego pisac hehe co za ludzie....
no to fajnie ze wiesz! ale widocznie nie wiesz na czym polego trening i sparing!
wszystko traktujecie chocby to była liga!
Ciekawe jak Ty bys przygotowoł nasza druzyna do ligi? jezeli trener mo papiory na trenowanie i jest profesjonalistom to kazdo decyja jako robi jest napewno nie bezcelowo!
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#57 Post autor: ObeRschlesien » 30 sty 2009, o 22:33

Czy jo napisoł ze to jest mecz ligowy ? skuli mnie mogli i by przegrac ten mecz ino poporstu napisolem ze dziwne posuniecie z tymi bramkarzami w polu tak jak by nie bylo ludzi do grania na tych pozycjach i tyle jo mom takie zdanie ty mosz inne i tyle.
Obrazek

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#58 Post autor: blue blood » 31 sty 2009, o 14:40

Panowie dziynnie trzy tryningi i jeszcze co dziyn mecz kontrolny dzisiejszy rywal
http://www.tksrega.pl/

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#59 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 31 sty 2009, o 17:30

Pietrzak coś wspominał przed wyjazdem do Niechorza że liczy na 3 zawodników z Pomorza , byc moze w dzisiejszym sparingu wystąpi ktoś nowy.

I połowa: Perdijić – Sadlok, Mizgajski, Kieruzel, Szczypior – Brzozowski, Lesik, Szubert, Kuzia – Flis, Gałek.

jesli ktoś nie wie kto to jest to znalazłem to :

Bartosz Gałek napastnik Gryfa Wejherowo przebywa obecnie w Ruchu Chorzów na testach. W najbliższych dniach okaże się czy 21-letni napastnik przekona trenera Bogusława Pietrzaka.

Gałek jest wychowankiem gdyńskiej Arki, a w przeszłości grał również w Jantarze Sopot. W obecnym sezonie w barwach Gryfa nie rozegrał zbyt wielu spotkań i nie zdobył bramki, więc może dziwić fakt zaproszenia napastnika na testy do drużyny z Ekstraklasy.

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#60 Post autor: blue blood » 31 sty 2009, o 18:32

Sprawdzom go zoboczom co moze na boisku i podyjmnom decyzja co do dalszyj jego kariery

ODPOWIEDZ