Rewolucja kadrowa w Ruchu
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kto z nim podpisał to chyba Wojtek mozna sie domysleć
Po długim "zastanawianiu się" mega gwiazdor podposał kontrakt. Moje zdanie o nim jest niezmienne - ch... mu w szyję za to co powiedział. Z drugiej jednak strony w naszej sytuacji (kiedy toniemy) dobrze się stało, ze zagra. Nie ukrywam, że się cieszę.....

Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
- Patton
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
WojtekO mialem juz nie pisac ale jak widza co piszesz to krew zalewa a do
aniolkow nie naleze to raz jest mi cie zal,zas za chwile to mnie kurw..ca
chwyta to co tu piszesz zastanow sie przecierz te forom oglondo dupca te pisanie masa mlodych i starych ludzi niektorzy go niy znajom a juz go moga niy lubic poczekejmy jak zagro to wtedy zoboczymy juz my to dyskutowali na morisie z kilkoma z NU i trocha mi racji przyznali poza tym
w kazdej druzynie musi byc pora pilkarskich hahorow bo same ulozone druzyny nie stworza tak wiec wybacz a brdzie ci wybaczone no i pozdro 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
aniolkow nie naleze to raz jest mi cie zal,zas za chwile to mnie kurw..ca
chwyta to co tu piszesz zastanow sie przecierz te forom oglondo dupca te pisanie masa mlodych i starych ludzi niektorzy go niy znajom a juz go moga niy lubic poczekejmy jak zagro to wtedy zoboczymy juz my to dyskutowali na morisie z kilkoma z NU i trocha mi racji przyznali poza tym
w kazdej druzynie musi byc pora pilkarskich hahorow bo same ulozone druzyny nie stworza tak wiec wybacz a brdzie ci wybaczone no i pozdro 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
-
- Kontakt:
Wydaje mi sie ze wiekszosc druzyny uwiero NIEBIESKO koszulka i kozdy patrzy sie stracic ale to nie jest wina klubu bo jest to jeden z najleprza historia i kazdy normalny zawodnik powinien sie tu prosic o granie-ale takiego momy szefa ze mnie samemu czasym wszystko wkurwio i zazekom sie ze na tych ciuli juz nie pujda
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
jakby na to nie patrzec to historia i tradycje maja juz chyba wartosc tylko dla paru kibicow ...gracze powinni sami sie cisnac do gry w klubie gdzie sie nie da zarobic.... z samej milosci do Ruchu?
a gdzie maja Ruch ludzie z jakiejs wiochy ? trzeba sie za wszelka cene utrzymac bo jak spadniemy to nikt po nas nie zaplacze a nasze szumne tradycje beda fajnie wygladac na polce obok tradycji AKS , Szombierek Poloni Bytom ....etc
a gdzie maja Ruch ludzie z jakiejs wiochy ? trzeba sie za wszelka cene utrzymac bo jak spadniemy to nikt po nas nie zaplacze a nasze szumne tradycje beda fajnie wygladac na polce obok tradycji AKS , Szombierek Poloni Bytom ....etc
Wojtek ma racje,to sa kpiny ale zrozumiecie toi za pol roku ,ajk spyru i inni fani czlowieka ktory nasz klub ma w du***, zobaczą jak bardzo się przydał. Niech komantarzem będzie to ,że tak długo trwało podpisanie kontraktu bo miał oferty (ponoć) z pierwszej ligii ale kluby dały sobie z nim spokój.
Jakby teraz gieksiarz jakis zaczął tutaj klnąć i pluć na nasz klub to by napinacze i-netowi zaraz się odzwyali. Ale jak to robi taki pachołek jak mosór to jest ok, a jak przychodzi to coniektórzy się ślinią jakie to wielkie wzmocnienie. MOSÓR NIECH WYPIERDA**
Jakby teraz gieksiarz jakis zaczął tutaj klnąć i pluć na nasz klub to by napinacze i-netowi zaraz się odzwyali. Ale jak to robi taki pachołek jak mosór to jest ok, a jak przychodzi to coniektórzy się ślinią jakie to wielkie wzmocnienie. MOSÓR NIECH WYPIERDA**
-
- Kontakt:
Ludzie skończcie juz gadać o tradycji i histori, tym Ruchu w 2 lidze się nie utrzyma. Sorry ale jakby Wam ktoś powiedział, że macie pracować np. w Hucie Batory bo to zakład z długoletnią tradycją, ale nie dostaniecie kasy za robote to wątpię czy przyjmiecie taka propozycję.
Co do Mosóra to uważam, ze będzie na pewno wzmocnieniem. Zawsze grał twardo i nieustępliwie a takich obrońców nam potrzeba. Co do jego wypowiedzi o parzącej koszulce to powiem tylko, że teraz swoja gra ma szanse udowodnić, ze był to jedynie wybryk nieokrzesanego młokosa, który przechodząc do Legii myslał ze jest już gwiazda na miarę
R. Koemana.
P.S. A o ille mnie pamięć nie myli to niebieska koszulka w tym samym czasie zaczęła uwierać wówczs R. Dąbrowskiego
Co do Mosóra to uważam, ze będzie na pewno wzmocnieniem. Zawsze grał twardo i nieustępliwie a takich obrońców nam potrzeba. Co do jego wypowiedzi o parzącej koszulce to powiem tylko, że teraz swoja gra ma szanse udowodnić, ze był to jedynie wybryk nieokrzesanego młokosa, który przechodząc do Legii myslał ze jest już gwiazda na miarę
R. Koemana.
P.S. A o ille mnie pamięć nie myli to niebieska koszulka w tym samym czasie zaczęła uwierać wówczs R. Dąbrowskiego