Transfery. Zima 2008/2009.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No ale Ćwielong jest o wiele bardziej kreatywnym zawodnikiem niz Sobczak widac bylo ze sie starol walczyl o kozdo bala no a Sobczak taki drugi Fabusz ino ze mlody...alek900 pisze:a może nie dostał szansy pokazania się?! Sobczak zagrał 2 mecze, strzelił 3 gole, przyszedł Pietrzak i co? Wystawiał co mecz Ćwielonga. A Ćwielong był w formie? bo chyba nie..
-
w tym przypadku nie chodziło raczej o forme tylko chyba o niepokorny charakter Ferugidoakes pisze:A Feruga z tą formą widocznie nawet na ME jest za cienki
"Nie zamierzam naszych wewnętrznych spraw i problemów wynosić z budynku klubowego - zaznacza szkoleniowiec Ruchu."
do takiego wniosku dochodze po tym co powiedział Pietrzak..
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air,
They fly so high, nearly reach the sky,
Then like my dreams they fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
Pretty bubbles in the air.
Pretty bubbles in the air,
They fly so high, nearly reach the sky,
Then like my dreams they fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
Pretty bubbles in the air.
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chodzi mi tu o to że Sobczak ani Sobiech nie mieli okazji pokazania się a napewno nie są gorsi. A praktycznie Ćwielong cały czas grał, co z tego że walczył (a walczył trzeba mu to przyznać) ale skoro nic z tego nie było. Jak chcemy być w czołówce, strzelać gole to trener musi nie bać się postawić na kogoś innego skoro od 10 meczy czy więcej Ćwielong gola nie strzela, nie mówiąc o innych. To nie Wisła Kraków gdzie Brożek strzela co mecz gola, ewentualnie co dwa mecze.
-
- Kontakt:
Nie chce siać zamętu,ale mam takie pytanie..
Mioduszewski i Matko są wystawieni na liste transferową,więc jak ktoś Ich kupi to zostaje Nam tylko Krzysiek Pilarz ?
Dla mnie dziwna teoria żeby grac tylko z 1 bramkarzem bez rezerwowego na ławce
EDIT.
No tak.. w sumie faktycznie jest jeszcze Struski i MESA.
Nie pomyślałem,o Struskim bo Go wogóle nie widać nigdzie więc mój błąd
Mioduszewski i Matko są wystawieni na liste transferową,więc jak ktoś Ich kupi to zostaje Nam tylko Krzysiek Pilarz ?
Dla mnie dziwna teoria żeby grac tylko z 1 bramkarzem bez rezerwowego na ławce

EDIT.
No tak.. w sumie faktycznie jest jeszcze Struski i MESA.

Nie pomyślałem,o Struskim bo Go wogóle nie widać nigdzie więc mój błąd

Ostatnio zmieniony 19 sty 2009, o 13:15 przez Lukas89, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a Struskiego to nie kojarzysz ?
W wariancie oszczednosciowym mozna sie zastanowic nad Iwanem z Gks u
W beznadziejnie slabym klubie gral dobrze w tej rundzie ...
Z drugiej strony nie wiem czy jest sens brac takich zawodnikow , lepiej chyba stawiac na swoich
Wie ktos jakie wrazenie pozostawia po sobie Mysiak ?
W wariancie oszczednosciowym mozna sie zastanowic nad Iwanem z Gks u
W beznadziejnie slabym klubie gral dobrze w tej rundzie ...
Z drugiej strony nie wiem czy jest sens brac takich zawodnikow , lepiej chyba stawiac na swoich
Wie ktos jakie wrazenie pozostawia po sobie Mysiak ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... category=5
Mamy pierwszy transfer tej zimy do klubu . Wie ktos cos wiecej na temat tego Pana ?
Mamy pierwszy transfer tej zimy do klubu . Wie ktos cos wiecej na temat tego Pana ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
- Lutz
- Kontakt:
CIEKAWOSTKA
24-letni Damian Misan przeszedł do Cracovii. W Krakowie będzie występował przez najbliższe dwa lata.
Napastnik jest wychowankiem Olimpii Kamienna Góra, a od 2005 roku stale reprezentuje barwy Miedzi Legnica. W rundzie jesiennej na drugoligowych boiskach rozegrał 16 spotkań i nie strzelił bramki.
Aż musiołch to wkleić, choć z tematym niy mo nic wspólnego. Usmiołch sie jak ciul - NAPASTNIK - hahahahahaha, nom strzylać niy kozano
dowac go do nos pasowołby jak ulał.
24-letni Damian Misan przeszedł do Cracovii. W Krakowie będzie występował przez najbliższe dwa lata.
Napastnik jest wychowankiem Olimpii Kamienna Góra, a od 2005 roku stale reprezentuje barwy Miedzi Legnica. W rundzie jesiennej na drugoligowych boiskach rozegrał 16 spotkań i nie strzelił bramki.
Aż musiołch to wkleić, choć z tematym niy mo nic wspólnego. Usmiołch sie jak ciul - NAPASTNIK - hahahahahaha, nom strzylać niy kozano