Właśnie o to chciałam zapytać, też słyszałam, że Gucio już dawno zainwestowałby swój czas i pieniądze w Ruch, ale nie zrobi tego dopóki prezesem będzie Rogala. A Rogala dalej zajmuje to stanowisko, jakie więc są szanse, że to zrobi? Gucio liczę na Ciebie, ja i tysiące innych kibiców, proszę pomóż. Zgadzam się, że taka osoba jak Krzysiek może przyciągnąć sponsorów i dobrych piłkarzy, którzy już nie będą się bali o swoją przyszłość w Ruchu, mam tu na myśli wypłaty i poziom sportowy. Teraz co lepsi słysząc Ruch Chorzów uciekają gdzie pieprz rośnie. Ogromne zasługi tej drużyny i tradycja nic tu nie zmieniają. Zresztą trudno się im dziwić, kto chciałby grać w drużynie, która się stacza, a perspektyw na poprawę jak na lekarstwo. Oby coś drgnęło i za rok grać będziemy również w 2 lidze, bo o pierwszej chyba można zapomnieć. Moim zdaniem trzeba najpierw zbudować drużynę, a w przyszłym sezonie powalczyć o awans w takim stylu, by później od razu zawojować pierwszą, a nie wlec się w ogonie. Pozdrawiam.