Ćwielong
Dlaczego przeciwko???Przecież powiedz sam że o takie pierdoły to najlepiej pytać w dziale "po meczu".PozdRo.NIEBIESKI BRZOZA pisze:kilka dni funkcjonuje na forum a jush zadzi :twisted:EveRlast pisze:Z takimi pytaniami to raczej do działu "Po meczu..."się kieruj a nie tutaj.PozdRo.
i to na dodatek to wszytko przeciwko kobietom :lol:
a niby skad moge wiedziec ze ona ma 15 lat?!EveRlast pisze:Dlaczego przeciwko???Przecież powiedz sam że o takie pierdoły to najlepiej pytać w dziale "po meczu".PozdRo.NIEBIESKI BRZOZA pisze:kilka dni funkcjonuje na forum a jush zadzi :twisted:EveRlast pisze:Z takimi pytaniami to raczej do działu "Po meczu..."się kieruj a nie tutaj.PozdRo.

jakbys trochge pomyslal to to bylo napisane w formie zatu ale widze ze jednak nie :roll:
- Schlesien
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
ino ze mi sie rzadko kiedy zdarzy post w keirym dupca bez sensu!zazwyczaj starom sie pisac na temat!zreszta miano Pismaka roku do czegos zobowiazujeapm pisze:no, za szesc miesiecy bedzie przy tej sredniej mial wiecej postów od Radziona!NIEBIESKI BRZOZA pisze:kilka dni funkcjonuje na forum a jush zadzi :twisted:

zreszta i taknie ma tych ciulatych licznikow:)
widza ze wywiad pracuje, 8)apm pisze:siedziolech colom noc i liczylech... :lol:Buri pisze:jak zes to policzyl???
posty dalej sa liczone, bo od nich zalezy tez rang piknika, trenera, juniora, seniora...itd.
kliknij na profil uzytkownika i tam zobaczysz:
[0% z całości / 5.14 postów dziennie]
temat jest o Pepku

pozdRo
- Grzegorz
- Kontakt:
Mr Cwielong
Bedzie co z niego?
Jak on teraz gra?
Jak on teraz gra?
zawsze bol nojlepszy z posrod naszych szpili grali my zawsze naszo szkola na ich, wiela on mi siat zalozyl
chociaz jako tako tam grac umia
kumplowolech sie z nim jakis czas ale teroz jakos nie mom z nim kontaktu downo nie godolech,
jak ktos chce zoboczyc jak gro to na Chorzowsko Liga Piatek gro w Olmarze II liga, 2 miejsce pod wzgleem strzelcow w lidze
samo mocie tabela, chlopok mo poprostu talent jak jeszcze przybiere na masie to bydzie z niego pozytek jak ch**
http://www.chorzow.pl/moris/liga2.html
zdjecia tyz tam sam, na tym zdjynciu dolny rzad srodek - Olmar, chopcy z mojego placu tyz tam graja ale som na 3 od konca
a jeszcze cos, tak samo junior gieksy plizga tyz synek wymiato w juniorach, a 2 razy my z nim wygrali turniej na Slonskim w bala w lato 2 i 3 lata temu, pamietom dobrze jeszcze te moje 4 bramy w finale a plizga miol 3 ... jeszcze mom medale i pucharek
na Slonsku jest duzo uzdolnionej mlodziezy :pifo:
dobra koniec mojej prywaty ... mom nadzieja zescie sie wzruszyli

kumplowolech sie z nim jakis czas ale teroz jakos nie mom z nim kontaktu downo nie godolech,
jak ktos chce zoboczyc jak gro to na Chorzowsko Liga Piatek gro w Olmarze II liga, 2 miejsce pod wzgleem strzelcow w lidze
samo mocie tabela, chlopok mo poprostu talent jak jeszcze przybiere na masie to bydzie z niego pozytek jak ch**

http://www.chorzow.pl/moris/liga2.html
zdjecia tyz tam sam, na tym zdjynciu dolny rzad srodek - Olmar, chopcy z mojego placu tyz tam graja ale som na 3 od konca

a jeszcze cos, tak samo junior gieksy plizga tyz synek wymiato w juniorach, a 2 razy my z nim wygrali turniej na Slonskim w bala w lato 2 i 3 lata temu, pamietom dobrze jeszcze te moje 4 bramy w finale a plizga miol 3 ... jeszcze mom medale i pucharek
na Slonsku jest duzo uzdolnionej mlodziezy :pifo:
dobra koniec mojej prywaty ... mom nadzieja zescie sie wzruszyli