Śląsk Wrocław - RUCH Chorzów, Wrocław 6.12.08 19:45
-
- Kontakt:
Ja pamietam Radość Balaza po bramce w meczu w Kielcach jak przebiegł całe boisko do kibićów i jak widze jak dziś Balaz włazi na boisko to tez widze ze mu motywacji nie brakuje w przeciwieństwie do inych zawodników...
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dwa mecze dwoch sedziow ale dwie identyczne sytuacje - mecz Śląsk- Ruch i Górnik- Jagiellonia. Dwa te same faule ale tylko u nas karny. Tak wiec widac ze jak sedzia chcewydrukowac szpil to moze gwizdnac ...albo i nie gwizdnac i tez wydrukuje szpil
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,91 ... lejki.html
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gdyby karnego nie było i tak Ruch by przegrał. O drukowaniu moglibyśmy mówić, gdyby przed karnym był remis. Niebiescy mieli dostatecznie dużo czasu na wyrównanie. Na zdobycie bramki. I to nie jednej.dwa mecze dwoch sedziow ale dwie identyczne sytuacje - mecz Śląsk- Ruch i Górnik- Jagiellonia. Dwa te same faule ale tylko u nas karny. Tak wiec widac ze jak sedzia chcewydrukowac szpil to moze gwizdnac ...albo i nie gwizdnac i tez wydrukuje szpil
od małego NIEBIESKI
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A co miol sedzia do naszyj porazki?
Na dzien dziesiejszy takich momy pilkarzy z ich wielka "motywacja" do gry
I niestety tylko szczesciu zawdzieczomy tako wysoko pozycjo nie adekwatno do naszyj gry
tako jes niestety prowda
Przy stanie 3-0 bolech sie ze moze to sie skonczyc jeszcze wieksza kleska
Dobrze ze padla przynajmnij ta jedna
Na dzien dziesiejszy takich momy pilkarzy z ich wielka "motywacja" do gry
I niestety tylko szczesciu zawdzieczomy tako wysoko pozycjo nie adekwatno do naszyj gry
tako jes niestety prowda

Przy stanie 3-0 bolech sie ze moze to sie skonczyc jeszcze wieksza kleska
Dobrze ze padla przynajmnij ta jedna
Niebieski od uRodzenia
-
- Kontakt:
Zastanawiam się jak to jest, że drużyna taka jak Śląsk (która moim zdaniem kadrowo wcale nie jest lepsza niż Ruch) w tak krótkim czasie odnosi sukces, bo inaczej nie można nazwać 30 punktów i szósty plac w lidze. Co ma w sobie takiego Tarasiewicz, ze łoi nas w każdym możliwym meczu, niezależnie jaką drużynę prowadzi. Pamiętam jeden z wywiadów, w którym dziennikarz pytał go czy nie boi się, że piłkarzom Śląska sodówka walnie do głowy. Odpowiedział stanowczo i bez wahania, z pełnym luzem: "Śląska Wrocław to nie dotyczy" - noi mamy tego dowód, kapitalna runda w ich wykonaniu. A może naszym ta sodówka uderzyła w październiku po meczu z Lechem? Teraz już wiadomo, ze brakuje im nie tylko motywacji ale i umiejętności, przykład: Ćwielong, Jakubowski gdyby Pietrzak miał jaja i oczy na swoim miejscu to już dawno Ci dwaj graliby w ME. Pozatym na boisku czasem ma się wrażenie, ze to zlepek piłkarzy a nie drużyna, nie monolit. A zwycięstwa niestety są konsekwencją słabszych meczy naszych rywali, przykład mecze z Wisłą i Lechem
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co do Tarasiewicza i jego wywiadu, gdzie odpowiedział:
Nie jest tak, że jak osiągamy dobry wynik to chodzimy i wymachujemy koszulką ze szczęścia. Mamy w zespole dobrą atmosferę - chłopcy wiedzą, że jestem lojalny i uczciwy. Przeżyłem z nimi trudne chwile, ale nigdy się nie zmieniam. Jak coś mi nie pasuje, to mówię otwarcie. Nie jestem tacy jak inni trenerzy, którzy jak wygrają to mówią, że to zasługa ich taktyki, a jak przegrają to chcą chronić własną dupę i zwalają wszystko na piłkarzy.
Niech każdy przełoży to sobie na naszego trenera i przeczyta jego wypowiedzi, zobaczy kto gra, a kto siedzi na ławie, a kogo nie ma nawet w 18 meczowej.
A Cwielong, to już jest nudne z nim i należy się przyzwyczaić, bo po pierwsze zgodnie z umową z Wisłą, ma grać w każdym meczu ligowym inaczej płacimy za to a po drugie jeżeli prawdą jest to, że Pietrzak rekomenduje jego wykupienie a rozmowy z Wisłą są ku końcowi, to nie co narzekać - tylko się przyzwyczajać.
Nie jest tak, że jak osiągamy dobry wynik to chodzimy i wymachujemy koszulką ze szczęścia. Mamy w zespole dobrą atmosferę - chłopcy wiedzą, że jestem lojalny i uczciwy. Przeżyłem z nimi trudne chwile, ale nigdy się nie zmieniam. Jak coś mi nie pasuje, to mówię otwarcie. Nie jestem tacy jak inni trenerzy, którzy jak wygrają to mówią, że to zasługa ich taktyki, a jak przegrają to chcą chronić własną dupę i zwalają wszystko na piłkarzy.
Niech każdy przełoży to sobie na naszego trenera i przeczyta jego wypowiedzi, zobaczy kto gra, a kto siedzi na ławie, a kogo nie ma nawet w 18 meczowej.
A Cwielong, to już jest nudne z nim i należy się przyzwyczaić, bo po pierwsze zgodnie z umową z Wisłą, ma grać w każdym meczu ligowym inaczej płacimy za to a po drugie jeżeli prawdą jest to, że Pietrzak rekomenduje jego wykupienie a rozmowy z Wisłą są ku końcowi, to nie co narzekać - tylko się przyzwyczajać.
historiaruchu.pl
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z tym, że Jezier wrócił dopiero co po kontuzji więc dałbym mu jeszcze troche czasu... który skończył się już Ćwielongowi.... gościa nie było widać przez całe spotkanie ;/ A przy pierwszej bramce też mi się wydaje, że to było z głowy strzelone. I jeszcze ten wolny... źle się mur zachował, który się rozbiegł, a powinien być zwarty, no ale jak nie idzie to nie idzie ;/ dobrze, że już jest przerwa ;]
In Siemian We Trust
- vinc84
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Grzegorz Baran (piłkarz Ruchu Chorzów): W pierwszej połówce mecz na pewno był wyrównany. Możemy mieć pretensje tylko do siebie, bo zagraliśmy jak frajerzy i strzeliliśmy sobie sami praktycznie trzy bramki. Przy pierwszej bramce koszmarny błąd Krzysia Pilarza, który naprawdę nie miał nikogo kogo siebie, chciał wypiąstkować, a sam sobie wpiąstkował do bramki. Nie można na takim poziomie w ekstraklasie robić takich błędów. Później mamy piłkę do wybicia po stałym fragmencie, nie wybijamy i robimy karnego. Jest 2:0 i podcina nam to skrzydła. Później wiadomo musieliśmy się odkryć. Jak nam nie szło, to nam nie szło. Przy 3:0 piłka wpadła po rykoszecie i zmyliła jeszcze bramkarza. Nie postawiliśmy zbyt ciężkich warunków Śląskowi. "
przynajmniej jest obiektywny...
przynajmniej jest obiektywny...
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
A niy odczuwosz ze z Wisla my wygrali bez cufal?.19_JoKeRo_20 pisze:Ciężko pojąć że tu wygrywomy z takim lechem czy wisłą, a tu przegrywomy z jakimś śląskiem do dopiyro wszedł do ekstraklasy... do tego jeszcze remis z taką arką czy jagą...
Pozatym Slask sobie radzi dobrze w lidze i poza Polonia z Warszawy jest chyba najwiekszym "pozytywnym" zaskoczeniem.
Na meczu miałem watpliwosc czy był elwer, po skrotach na naszej stronce widze ze nie było.
Brama Brzyskiego na gol rundy...
-
- Kontakt:
Zarząd wie jaka jest sytuacja kadrowa w Ruchu że tutaj połowa osób jest totalnie za słaba na gre w Ekstraklasie ale powiedzmy szczerze NIE MA KASY NA ZAKUP ODPOWIEDNICH PIŁKARZY!
Taka Arka , Cracovia , Jagiellonia nas bije o głowe pod wzgledem gotowki wydawanej na transfery taka prawda!
Ruch jest przytułkiem dla zawodników , którzy nie potrafia w innych drużynach wywalczyc miejsca w składzie.
Ruch nigdy nie był , nie jest i nie będzie bogaty!
Przecież my sie męczymy z taką Polonią Bytom , ŁKS Łódź a to myśmy powinni wygrywac po 2 , 3 do zera!
Na taką padline to trudno sie dziwic ze na Ruchu jest po 8 tys
Zaraz wszyscy beda mojego posta komentowac ale tutaj połowa skłądu jest do wyjebania a tego trenera od już odsunac od 1 drużyny i ściagac Fornalaka !
Jakubowski , Ćwielong , tym grajka już ja bym podzienkował.
Sprowadzic 3 dobrych zawodników szczegolnie atak , obrona no i licza że Nowacki całą 2 runde bedzie bez urazu bo tylko on potrafi pociagnąc tą gre.
Najbardziej co mnie jeszcze rozdupia
to te rozgrywanie przez 70 min piłki pomiedzy Grodzickim a Sadlokiem i ciul długa piła
PIETRZAK wy***rdalaj!
Taka Arka , Cracovia , Jagiellonia nas bije o głowe pod wzgledem gotowki wydawanej na transfery taka prawda!
Ruch jest przytułkiem dla zawodników , którzy nie potrafia w innych drużynach wywalczyc miejsca w składzie.
Ruch nigdy nie był , nie jest i nie będzie bogaty!
Przecież my sie męczymy z taką Polonią Bytom , ŁKS Łódź a to myśmy powinni wygrywac po 2 , 3 do zera!
Na taką padline to trudno sie dziwic ze na Ruchu jest po 8 tys

Zaraz wszyscy beda mojego posta komentowac ale tutaj połowa skłądu jest do wyjebania a tego trenera od już odsunac od 1 drużyny i ściagac Fornalaka !
Jakubowski , Ćwielong , tym grajka już ja bym podzienkował.
Sprowadzic 3 dobrych zawodników szczegolnie atak , obrona no i licza że Nowacki całą 2 runde bedzie bez urazu bo tylko on potrafi pociagnąc tą gre.
Najbardziej co mnie jeszcze rozdupia

PIETRZAK wy***rdalaj!
-
-
- Kontakt: