Dziadostwo zarządu
-
- Kontakt:
po to właśnie są odrębne przepisy dla kibiców gości co obowiązuje zresztą w wielu cywilizowanych krajach kolego Bzyk. Ty przecież nie chciałbyś wyrabiać ID na wszystkie stadiony w Polsce chcąc jeździć na każdy wyjazd prawda? i nie żebym tu bronił szczewskie nasienie bo im wyjątkowo zrobiłbym na WDS "specjalny" cennik chociażby w ramach odwetu za ich ceny dla nas i Widzewa.
- wolfik
- Kontakt:
slavo pisze:o tak, świetny pomysłDonos na własny klub, brawo. Już myślałem, że się nie doczekam.
A kto donosi? Slyszales o jakiejs sprawie przeciwko klubowi?
Ale to z zarzadu slychac glosy, ze mamy funkcjonowac jak normalna firma. W normalnej firmie takie roszczenia klientów nie są niczym niezwykłym. Wiec gdy klub nie wywiazuje sie ze zobowiazan wobec "klientów" to akurat nasz zarzad nie powinien miec pretensji. A co pół roku w zasadzie działacze nie wywiązują sie z umowy wobec karnetowiczów, gdy obiecywane są spotkana zamkniete z kibicami czy zniżki.
A w temacie derbów, to w poprzednich klub zezwolil żabkom wchodzenie na swoje sektory z biletami na nasze. Wiec jak dla zabek nie bedzie id, to pewnie nie bedzie problemu wejsc z biletami dla zabek na nasze sektory. No bo chyba nasi działacze nie będa lepiej traktować kibiców Górnika od kibiców Ruchu.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czytać się tego nie da !
Wieczne marudzenie itp.
Niech maruderzy odpowiedzą sobie najpierw na pytanie co zrobili faktycznie dla Ruchu (prócz tego, że chodza na szpile) a potem krytykują.
A może trza spojrzeć na małe plusy w ostatnim roku ???
- deRby
- spokojny środek tabeli
- niezła frekwencja
- spłata długów
- NEW Connect
- niezły skład (Pilarz, Zając, Nowacki)
Chyba zapomnieliście o bagnie kilka lat temu, a może tęsknicie za Unią Janikowo, Kmitą, Finischparkietem lub barażami o III ligę ???
eh... szkoda gadać.
Jak dla mnie te dokonania bronią Zarządu, mimo licznych wpadek.
No chyba, że za Ziętka czy Rogali było lepiej
troche spokoju ...
Wieczne marudzenie itp.
Niech maruderzy odpowiedzą sobie najpierw na pytanie co zrobili faktycznie dla Ruchu (prócz tego, że chodza na szpile) a potem krytykują.
A może trza spojrzeć na małe plusy w ostatnim roku ???
- deRby
- spokojny środek tabeli
- niezła frekwencja
- spłata długów
- NEW Connect
- niezły skład (Pilarz, Zając, Nowacki)
Chyba zapomnieliście o bagnie kilka lat temu, a może tęsknicie za Unią Janikowo, Kmitą, Finischparkietem lub barażami o III ligę ???
eh... szkoda gadać.
Jak dla mnie te dokonania bronią Zarządu, mimo licznych wpadek.
No chyba, że za Ziętka czy Rogali było lepiej

troche spokoju ...
-
- Kontakt:
- Rafi88
- Kontakt:
- E
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie przykłodej Ziętka do tej baby bo łona mu do pięt nie dorasto, z syfu wyciągoł nos Ziętek a ta łona teroz ino próbuje dobre wrażenie zrobić.
A co do tematu, nos nie traktują jak zło konieczne ino jak zło kerego sie cza pozbyć.
Jo ino słysza dla kibiców to, dla kibiców tamto, dla kibiców sramto a jo dali na szpilu nie umia sie iść normalnie wylać bo na 2k ludzi na 10 są dwa rozlatujące się kible, przez brama właża jak jakiś wielokrotny morderca, a jak sie chca cos zjeść to musza sie do Capello po szpilu jechać. Nie wspominając już o tym że po wybitnych działaniach marketingowo-promocyjnych na szpile łazi mynij ludzi niż w 2 lidze, na taki szpilz hydrociulstwem w drugiej lidze prziszło jakieś 50% więcej ludzi niż na szpil z Lechem Poznań !! a kampanii reklamowej przed najbardziej atrakcyjnymi szpilami w rundzie nie było wcale.
Teroz sie jeszcze dojebią do nowej knajpy, bo sie nazywo nie tak jak mo.
Tela.
A co do tematu, nos nie traktują jak zło konieczne ino jak zło kerego sie cza pozbyć.
Jo ino słysza dla kibiców to, dla kibiców tamto, dla kibiców sramto a jo dali na szpilu nie umia sie iść normalnie wylać bo na 2k ludzi na 10 są dwa rozlatujące się kible, przez brama właża jak jakiś wielokrotny morderca, a jak sie chca cos zjeść to musza sie do Capello po szpilu jechać. Nie wspominając już o tym że po wybitnych działaniach marketingowo-promocyjnych na szpile łazi mynij ludzi niż w 2 lidze, na taki szpilz hydrociulstwem w drugiej lidze prziszło jakieś 50% więcej ludzi niż na szpil z Lechem Poznań !! a kampanii reklamowej przed najbardziej atrakcyjnymi szpilami w rundzie nie było wcale.
Teroz sie jeszcze dojebią do nowej knajpy, bo sie nazywo nie tak jak mo.
Tela.
Tylko umarli widzieli koniec wojny
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
więcej CzadoBlogOkres, gdy działały zabiedzone stowarzyszenia, które prowadzili działacze kierujący się zasadą "jakoś to będzie" tak naprawdę nie mający pojęcia o ekonomii - minął bezpowrotnie. Kluby wreszcie trafiają w ręce młodych, prężnych, dynamicznych menedżerek i menedżerów. Dla nich kluby to firmy. Ich mózgi są uzbrojone w bezcenne "know-how". Oni doskonale wiedzą jak budować strategię rozwoju klubowej marki, doskonale wiedzą jak przeprowadzać audyty prawne i księgowe, doskonale zdają sobie sprawę, że klub powinien działać jak normalne przedsiębiorstwo, w którym bilans w najgorszym razie musi wyjść na zero.
Oczywiście nie zżymam się, że trzymająca firmę z Cichej twardą ręką prezes Katarzyna Sobstyl nie pojawia się na meczach. Ona przecież poświęca firmie z Cichej całe dnie, więc trudno od niej wymagać, żeby poświęcała także wieczory. Układ jest prosty: menedżerowie są od dbania o kasę, trenerzy od trenowania, a piłkarze od grania. Wygląda na to, że ten układ się sprawdza. W zeszłym roku firma z Cichej pierwszy raz przyniosła zysk. Niewielki, ale jednak zysk. Czy jest jakiś drugi poważny klub nad Wisłą, który może pochwalić się podobnym bilansem?
Wpis dość stary,ale to co ten człowiek pisze o Ruchu jest dość 'kontrowersyjne'
Ostatni wpis jest o konflikcje między Frontalem a klubem. Też dość kontrowersyjny...
Z tych pogrubionych słów się troche pośmiałem..

- D_T_G
- Kontakt:
"Identyfikatorowa" infrastruktura za "piątaka". Trochę drogo. KGHMa na to widocznie stać, a nas po prostu nie.
Jeżech stela a fandzym Ruchowi.Víte, že samička koníčka mořského klade vajíčka do váčku samce?
- Grzegorz
- Kontakt:
Wpis, który cytujesz był ironiczny. Chodziło o to, że zaproszono red. Czado na konferencję do firmy Ruch, a nie do klubu Ruch.Lukas89 pisze:więcej CzadoBlogOkres, gdy działały zabiedzone stowarzyszenia, które prowadzili działacze kierujący się zasadą "jakoś to będzie" tak naprawdę nie mający pojęcia o ekonomii - minął bezpowrotnie. Kluby wreszcie trafiają w ręce młodych, prężnych, dynamicznych menedżerek i menedżerów. Dla nich kluby to firmy. Ich mózgi są uzbrojone w bezcenne "know-how". Oni doskonale wiedzą jak budować strategię rozwoju klubowej marki, doskonale wiedzą jak przeprowadzać audyty prawne i księgowe, doskonale zdają sobie sprawę, że klub powinien działać jak normalne przedsiębiorstwo, w którym bilans w najgorszym razie musi wyjść na zero.
Oczywiście nie zżymam się, że trzymająca firmę z Cichej twardą ręką prezes Katarzyna Sobstyl nie pojawia się na meczach. Ona przecież poświęca firmie z Cichej całe dnie, więc trudno od niej wymagać, żeby poświęcała także wieczory. Układ jest prosty: menedżerowie są od dbania o kasę, trenerzy od trenowania, a piłkarze od grania. Wygląda na to, że ten układ się sprawdza. W zeszłym roku firma z Cichej pierwszy raz przyniosła zysk. Niewielki, ale jednak zysk. Czy jest jakiś drugi poważny klub nad Wisłą, który może pochwalić się podobnym bilansem?
Wpis dość stary,ale to co ten człowiek pisze o Ruchu jest dość 'kontrowersyjne'
Ostatni wpis jest o konflikcje między Frontalem a klubem. Też dość kontrowersyjny...
Z tych pogrubionych słów się troche pośmiałem..
Uważam, że czado.blox.pl to najlepszy blog sportowy w Polsce.
Pisanie, że opis konfliktu Klubu z Frontalem jest kontrowersyjny jest śmieszne.
Jeżeli chcesz być w FC Frontala, to proszę bardzo. Ja jestem zawsze za Ruchem.
-
- Kontakt:
Nie jestem w niczyim fanklubie,czy to Frontala czy kogokolwiek,nie napisałem też,że Czado pisze nieciekawie czy źle.. Czytając teraz o tym co napisał o zarządzie przyznaje,że za pierwszym razem nie zrozumiałem.
Co więcej,też uważam że Czado pisze ciekawie i zgadzam się z Nim tak jak większość pewnie jeśli chodzi o to co pisze w odpowiedzi dla Zarzecznego,czy opisując Nasze zwycięstwo z Lechem.
Poza tym każdy ma prawo mieć własne zdanie. i skończmy na tym
Co więcej,też uważam że Czado pisze ciekawie i zgadzam się z Nim tak jak większość pewnie jeśli chodzi o to co pisze w odpowiedzi dla Zarzecznego,czy opisując Nasze zwycięstwo z Lechem.
Poza tym każdy ma prawo mieć własne zdanie. i skończmy na tym

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najrzetelniejsza jest "wyborcza"ENDZA pisze:NAJWAZNIEJSZA JEST TRADYCJA
http://miasta.gazeta.pl/k...o_tradycji.html
zaś najmodniejsze sranie do własnego gniazda.
"wigilia il la muert" (nawet jeśli na tej "wigilii" jest tylko symbolicznie przedstawiciel)
To jest jeszcze tradycja czy już tylko pozory ?
-
- Kontakt:
Inna sprawa
Powiedzial ten Srutwa cos pozytywnego ostatnio na temat Klubu ?
Chyba u nas coraz gorzej ale jakos tego nie widze ...
Bo wlasnie wyglada mi to tez od dluzszego czasu na sranie we wlasne gniazdo i jakas tania promocje wlasnej osoby
Niech lepiej zalatwi jakis nowych sponsorow a nie dupcy trzy po trzy
Powiedzial ten Srutwa cos pozytywnego ostatnio na temat Klubu ?
Chyba u nas coraz gorzej ale jakos tego nie widze ...
Bo wlasnie wyglada mi to tez od dluzszego czasu na sranie we wlasne gniazdo i jakas tania promocje wlasnej osoby
Niech lepiej zalatwi jakis nowych sponsorow a nie dupcy trzy po trzy
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: