Dziadostwo zarządu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
COBRA

#286 Post autor: COBRA » 4 gru 2008, o 20:19

Brawo dla Maria za ta wypowiedz ,Ruch to kibice a kibicow tarktuje sie jak piate kolo u wozu :padam: brawo Mario

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#287 Post autor: Patton » 4 gru 2008, o 20:21

Zaraz sie zacznie... Panowie S i G - klawiatury i myszki w dlon :rotfl: :rotfl: ;) ;)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

SODA's
Kontakt:

#288 Post autor: SODA's » 4 gru 2008, o 22:24

Patton pisze:Zaraz sie zacznie... Panowie S i G - klawiatury i myszki w dlon :rotfl: :rotfl: ;) ;)
hehe
RUCH Chorzów Polska

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#289 Post autor: gerhat » 4 gru 2008, o 23:10

Dzisiaj był wielki dzień dla Ruchu. Pionierski giełdowy debiut z przyzwoitym wzrostem w czasach gdy większość debiutów leci na pysk. Uwińczenie wielomiesięcznych starań, spłaty długów i robienia porzadków.

Ale tacy dwaj narodowi szkamracze tego frum, panowie PiS ( :hyhy: ) jakby tego nie zauważyli, bo po co, lepiej walić w ten zarząd, w ta gorolica, w ten klub, w tych młodych goroli, w tego trenera, w ten zastzreżony herb ... i tak w koło macieju.

Od waszego "srania" zaczyno brzydko pachnieć na tym forum, a nasza niebiesko eRka powoli robi sie bronotno.
Czy jest jeszcze coś w tym klubie, w Ruchu, co się wam podoba? śmiem wątpić, chba że wasze szkamranie i ten smrodek ...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#290 Post autor: Lutz » 4 gru 2008, o 23:13

PiS ;) , ale wom terozki mein freund nawciepowoł , hehehehehe :hyhy:

Gerhat, ale Pattonowi chodziło o to że to Ty zaczniesz zaś po Srutwie szkamrać :oczami:

hydroxy
Kontakt:

#291 Post autor: hydroxy » 4 gru 2008, o 23:17

Gerhat dej sie spokój, niy warto.

To te same ludzie co pucowali klamki za Rogali, za Mlyczki, terozki pucują klamki za Sobstylowy, snują sie po korytarzach klubowych, rano pucujom zarzondowi, poklepują sie po plecach z Pietrzakym, kadzom Gęsiorowi, w wolnym czasie przikłodajom guminiane ucho to tu to tam, ino po to żeby popołedniu lansować sie na forum.

Popłuczyn po Rogali niy zmiynisz muszą zdechnąć od starości. Sfrustrowane, rozżalone, pieszczochy Rogali, kere w nowym Ruchu mogą ino żałośnie sioć fermynt w internecie, to im ino zostało.

Co do Srutwy to po czynści mo racja. W ty czynsci kero dotyczy ty CZYNSCI kibiców, kerzy podobnie jak łon mają podstawowe ulubione zajyncie, sr**, sr**, sr** i jeszcze roz sr** do własnego gniozga.
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#292 Post autor: Lutz » 4 gru 2008, o 23:32

Katarzyna Sobstyl :
...........Data 4 grudnia nie jest przypadkowa. - Barbórka to śląskie święto, a my czujemy się na wskroś śląscy - uśmiecha się Sobstyl.
Nu, to terozki prowda wylazła na wiyrch - i niech fto jeszcze roz nazwia ja "gorolica" :rotfl:

RudaSlaska7
Kontakt:

#293 Post autor: RudaSlaska7 » 5 gru 2008, o 09:36

fajny przeciep

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#294 Post autor: Patton » 5 gru 2008, o 15:54

Ale niektorzy tu maja na***ane w baniakach :zdziwko: Ja zdechne, Ty zdechniesz, ona zdechnie. Wszyscy zdechniemy. Klamek nie pucuje, po korytarza sie nie snuje. rogale na zywo 2 razy widzialem. Koniec kropka balwany ( swiatecznie :hyhy: ).
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

SODA's
Kontakt:

#295 Post autor: SODA's » 5 gru 2008, o 21:54

ale po co hehe
RUCH Chorzów Polska

Stona
Kontakt:

#296 Post autor: Stona » 6 gru 2008, o 10:47

bomba wybuchnie dopiero jak obstawi pani prezes stanowisko kierownika do spraw bezpieczenstwa jakas ambitna osobe (najlepiej z bedzina), chetnie wspolpracujaca z pewnymi organami bezpieczenstwa, wtedy na pewno sie zmieni pewien okres czasow na Ruchu i wtedy Gerhat i inni beda sie czuc bezpiecznie i swojo wsrod krawaciarzy na trybunie krytej

patrzac przekrojowo na polską pilke jestesmy jeszcze jednym z niewielu klubow gdzie walka z kibicami narazie toczy sie o identyfikatory i gadzety, na szczescie jeszcze nikt nie probuje nam robic problemow z wyjazdami, jednoczesnie ekipy przyjezdne nie maja wiekszych problemow z wejsciem i biletami. Ultrasi póki co jeszcze moga robic oprawy, chodz juz co druga flaga na plot nie moga wieszac bo jest zakazana. O zachowaniu niektorych ochraniarzy juz szkoda mowic, ale gnoje sie wszedzie znajda i cholera wie co by bylo gdyby inna firma obstawiala nasz stadion

Wiem ze nie wszystko to pomysly zarzadu, ale realizacja tych pomyslow jest w kwestii zarzadu i to jak odbiora te czyny kibice to duzo zalezy od dialogu/konsultacji/porozumienia na linii zarzad-kibice. Duzy problem tutaj jest ze jest brak stowarzyszenia, i bez tego to sobie mozemy tylko pisac ze zarzad to dziadostwo i same gorole i na tym sie skonczy, bo co innego porozumienie na papierze miedzy dwoma prawnymi cialami, a co innego obiecanki ustne na korytarzu

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#297 Post autor: gerhat » 6 gru 2008, o 11:52

S-UN twoja orientacja jest conajmniej kipeska żeby określić to najdelikatniej.
Od mniej wiecej roku nakczęściej zasiadam tam gdzie Ty i czuja się tam bezpiecznie.
Nie wiem o jakich krawciarzach mówisz bo ja na meczu nigdy nie miałem krawata, może Ci sie szalik Ruchu z krawatem myli.

Co do falg, to nie ja Ci ich zakazuje, ani żadna pani prezes, czy to z bedzina (fuj) czy żaden dyrektor sportowy z Chorzowa (mniam). Takie są przepisy w całej ekstraklasie i nie widza powodu żebyś sewoje frustracje z tego powodu przeciepywoł na mnie wciepując mnie do jednego worka z zarządem, będzinem, krawatami iczym jeszcze to określisz.

W jednym jesteśmy zgodni. Identyfikatory to klapa totalna i to jest wina zarządu. Popieram.

COBRA

#298 Post autor: COBRA » 6 gru 2008, o 13:57

Nie wyobrazom sobie WDS z tymi po***anymi identyfikatorami,zarzad moze pomarzyc przez to o frekwencji z poprzednich wds no chyba ze wiekszosc biletow dostana szczewa.

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#299 Post autor: mumin1920 » 6 gru 2008, o 14:04

Zabolom wprowadzic obowiazkowe ID na WDS :P 15zł/szt. +20zł bilet. Jak zarzad chce zarobiac to na zabolach tyz :P

slavo
Kontakt:

#300 Post autor: slavo » 6 gru 2008, o 14:51

o tak, świetny pomysł :!: Donos na własny klub, brawo. Już myślałem, że się nie doczekam.
Jak na razie było tylko prześciganie się w pluciu na wizerunek, sraniu do własnego gniazda, roznoszenie plotek i napuszczanie jednych na drugich.

No dalej panowie kibice i panie kibicki... kto da więcej. Kto w jeszcze bardziej wymyślny sposób obrzyga "własny" klub...

I wy się dziwicie, że z wami nikt rozmawiać nie chce.... o czym ?

Zablokowany