Ruch Chorzów na GPW !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#316 Post autor: milanos » 4 gru 2008, o 23:39

9 minutowy Materiał TV Polsat News o Ruchu, oraz wywiad z Katarzyną Sobstyl
[youtube]http://youtube.com/watch?v=lLBJGZ57r3M[/youtube]
Obrazek

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#317 Post autor: Czemps » 4 gru 2008, o 23:52

milanos pisze:9 minutowy Materiał TV Polsat News o Ruchu, oraz wywiad z Katarzyną Sobstyl
[youtube]http://youtube.com/watch?v=lLBJGZ57r3M[/youtube]
jak ja widza to mi sie dzwigo
Obrazek

19aRtuR20
Kontakt:

#318 Post autor: 19aRtuR20 » 4 gru 2008, o 23:57

milanos pisze:9 minutowy Materiał TV Polsat News o Ruchu, oraz wywiad z Katarzyną Sobstyl
mi sie nojbardzi podobaja slowa na koniec "taki to byl dzien" (ale to juz nie patrzac co bylo przed tym wywiadem)

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#319 Post autor: milanos » 5 gru 2008, o 00:15

Materiał "Dzień po Dniu" z TVN24
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kOHDfEqaGxQ[/youtube]
edit:
Materiał wiadomości sportowych TVN24:
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P0aIeSSnH1M[/youtube]
Obrazek

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#320 Post autor: Kotlet » 5 gru 2008, o 11:09

A mnie sie dzwiga z innego powodu.
Z tego co ta baba dupcy to oni na wzmocnienia nie chca wydawac prawie zadnej kasy tylko ciagle grac młodymi. Bez urazy, ale tym sposobem ligi nie zwojujemy...

FredyKruger
Kontakt:

#321 Post autor: FredyKruger » 5 gru 2008, o 11:52

Kod: Zaznacz cały

Nie o pieniadze tutaj aktualnie chodzi w najwiekszym stopniu
Nie chodzi o pieniądze? Ha ha ha :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: A co co chodzi?? Chyba raczysz zartować!!!!! 14 gamoni po cichutku, przydzieliło sobie akcje po 1,7 PLN i beda szukali jeleni do sprzedazy np o 100% drozej, jak nie teraz to później. ;)

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#322 Post autor: wolfik » 5 gru 2008, o 12:03

Kotlet pisze:A mnie sie dzwiga z innego powodu.
Z tego co ta baba dupcy to oni na wzmocnienia nie chca wydawac prawie zadnej kasy tylko ciagle grac młodymi. Bez urazy, ale tym sposobem ligi nie zwojujemy...
A wedlug mnie bardzo sluszny kierunek :)
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

jugador
Kontakt:

#323 Post autor: jugador » 5 gru 2008, o 12:06

Nie sluszny , tak sie nie da ...

4- 6 wychowankow , reszta transfery swietnych graczy

Ta 4-6 ma byc kregoslupem moralnym i amibicjonalnym tego zespolu

Nie trafi nam sie 11 swietnych wychowankow w podobnym czasie , nie ma takiej mozliwosci
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

FredyKruger
Kontakt:

#324 Post autor: FredyKruger » 5 gru 2008, o 12:11

Wczorajsze wzrosty kursu akcji mogły pochodzić tylko i wyłacznie od tych 14 ganoni, albowiem nikt poza nimi tych akcji nie ma. Poczekajmy kilkanaście sesji, a wolumeny akcji bedą praktycznie zerowe. Kto z rozumnych drobnych inwestorów kupi akcje Ruchu, skoro na jakiekolwiek zyski, teraz, w najbliższej i dalszej przyszłości raczej sie nie zanosi. Instytucją charytatywną to ja nie jestem, a typowa spekulacja mnie nie interesuje. :D :D

bogas1985

#325 Post autor: bogas1985 » 5 gru 2008, o 12:12

poki co akcje juz za 1.60. Spadły o 13,04% dzisiaj....

rumcajs_79
Kontakt:

#326 Post autor: rumcajs_79 » 5 gru 2008, o 12:16

najpierw przeczytejci cos w calosci zanim zaczniecie marudzic-ona godala ze inwetowac bedzie w promocje klubu itp, potem w młodych i oczywiscie na trzecim placu jest wzmocnienie kadry
a co niektorzy wypowiadaja sie tylko zeby se pomarudzic i ponarzekac bez wzgledu co by klub chcial zrobic
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#327 Post autor: wolfik » 5 gru 2008, o 12:54

Nie chodzi o to, zeby grac samymi wychowankami, ale tutaj temat o gieldzie, wiec nie ma co go rozmywac.

Sama gielda, wczoraj bylo o nas wszedzie bardzo glosno i to bardzo cieszy, a czy wejscie na gielde bedzie sukcesem tego nikt z nas nie wie, zobaczymy za jakis czas
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Kris KLZ
Kontakt:

#328 Post autor: Kris KLZ » 5 gru 2008, o 13:50

i co teraz dziennie bedziemy sie tu na forum zalic i przezywac jak akcje beda spadac,badz beda rozly? ludzie ogarnijcie sie gielda to takie miejsce gdzie te notowania moga sie zmieniac nawet 1000 razy na dzien...wejscie na gielde bylo ryzykiem i zobaczymy za jakis czas czy bylo warto zaryzykowac czy nie-TYLE!!!
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

Lukas89
Kontakt:

#329 Post autor: Lukas89 » 5 gru 2008, o 14:02

Kris KLZ pisze:i co teraz dziennie bedziemy sie tu na forum zalic i przezywac jak akcje beda spadac,badz beda rozly? ludzie ogarnijcie sie gielda to takie miejsce gdzie te notowania moga sie zmieniac nawet 1000 razy na dzien...wejscie na gielde bylo ryzykiem i zobaczymy za jakis czas czy bylo warto zaryzykowac czy nie-TYLE!!!
Dokładnie.

Teraz rozmowa w tym temacie będzie krążyła wokół tego,że akcje spadły o 20 % a zaraz wzrosną o 12 żeby po chwili spaść o 8 i stanąć na 0 :rotfl:

Wiadomo,że możemy się tym interesować ale to jest giełda jak już było wspomniane.. tutaj sie co 5 minut może coś zmienić w dół i w górę..

Ogarnijmy się troche ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#330 Post autor: Kotlet » 5 gru 2008, o 14:16

Poczekajcie jeszcze tydzien jak wolumen stanie to nie bedzie zadnej zmiany :hyhy:
Co do mojej poprzedniej wypowiedzi - wyraznie pani prezes powiedziałą ze oni stawiaj na młodych - i bardzo dobrze, ale jak tu ktos ładnie napisał jedenastu piłkarzy z super umiejetnosciami mogacymi zdobyc 1-4 miejsce w tabeli nigdy nie bedziemy miec, zawsze musża byc inni. My nie są Ajax

ODPOWIEDZ