Transfery. Zima 2008/2009.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
SODA's
Kontakt:

#361 Post autor: SODA's » 2 gru 2008, o 21:41

Patton pisze:Taaa trener ma uklad z menadzerem tych mlodzikow, to ich sciaga :niepewny: Przyklad Haftowskiego jest wrecz modelowy... :wstyd:
i tu jest cała prawda
ps. a młoda extraklasa miała dać szanse czy ograć sie NASZYM WYCHOWANKĄ
a Pietrzak ściąga se ludzi z całej Polski a naszych odstawia, bo hu** z naszych ma
no ale my Śląski klub a w szczególności w ME
RUCH Chorzów Polska

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#362 Post autor: gerhat » 2 gru 2008, o 21:54

jesteśmy LIDEREM ME i ch** mnie obchodzi kto kogo ściąga, od kogo i za co

zawsze znajdą się narodowi szkamracze co do wszystkiego potrafia sie doje***

SODA's
Kontakt:

#363 Post autor: SODA's » 2 gru 2008, o 22:01

jasne to zamknąc szkołe sportową 21
wy***ać 8 trenerów tej szkoły
po co szkolic od 4 klasy sp. modzików
zaorac kresy i bydzie spokój
za sportowym pozdrowieniem
RUCH Chorzów Polska

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#364 Post autor: gerhat » 2 gru 2008, o 22:11

a co ma piernik do wiatraka, czy w ME maja grac 12 latkowie :rotfl:
Sa grupy młodzieżowe, jest ME i Ekstraklasa, dla wszystkich jest miejsce na miarę talentu
Najlepsza szkółka piłkarska w Polsce - Gwarak Zabrze ściąga młodych chłopaków z całego kraju i nie ograniczo sie do rejonu Helenka i Zaborze

SODA's
Kontakt:

#365 Post autor: SODA's » 2 gru 2008, o 22:17

to ci odpowiem bo ME miała byc finałem całych lat pracy NASZEJ młodziezy i w założeniu miała ogrywac wychowanków ,ale ty ignorant musiałes cos dodupić bo nie wierza że niy wiysz o co mi chodzi
a po zatym gerat znomy sie sie tyla lot to po hu* sie popierdalosz do moich tekstow
jo na twoje juz nie zwracom uwagi
RUCH Chorzów Polska

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#366 Post autor: gerhat » 2 gru 2008, o 22:33

no to przepraszam że uraziłem twoje mniemanie o pisaniu postów dla samego siebie, polecom żadełko a nie forum

a mnie się wydawało że ME miała być zapleczem dla pierwszej drużyny a nie praktyką dla klas sportowych, ale może coś przeoczyłem, jeżeli tak to jeszcze raz przepraszam że odważyłem się coś napisać i urazić twoje kruche mniemanie

slavo
Kontakt:

#367 Post autor: slavo » 2 gru 2008, o 23:24

SODA's pisze:to ci odpowiem bo ME miała byc finałem całych lat pracy NASZEJ młodziezy i w założeniu miała ogrywac wychowanków
bardzo ciekawe, kto jest autorem tych założeń ? Ty ?

To może idźmy jeszcze dalej, niech w pierwszej też grają tylko wychowankowie, jak Balul, Warzyńczok, Brzozowski, Markiewicz, Franke. Finałem całych lat pracy naszej młodzieży będzie wtedy poziom II-III ligi.

ps. A Hafkowskiego na Cichą to ściągnął Wleciałowski, nie Pietrzak... fachowcy

ps2. A taki Wenger to pewnie ma konszachty z menagerem Fabregasa zamiast ogrywać młodych Londyńczyków :rotfl:

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#368 Post autor: jajo » 3 gru 2008, o 00:28

Chopcy stad tyz sie przebijaja do piyrwszyj druzyny. Mie nie obchodzi dobro synkow z Chorzowa ino Ruchu. Trudno, ze w ME nie byda grali chorzowianie. Jak chcemy cos osiagnac to oprocz rozbudowanej szkolki musi byc rozbudowany scouting. Graja chopcy ze Szczecina tyz, ale jest pierwszy plac oparty na samych modych chopcach, a nie nielapiacyc sie do piywszyj druzyny seniorach. Do mie cel jest realizowany, chyba, ze uwazosz, ze ta druzyna zlozono ino z wychowankow Kresow zrobiolaby jeszcze wiyncyj punktow.

[ Dodano: Sro 03 Gru, 2008 ]
a jak maja sciagnac som jakis talent, to niych sie tryner i menadzer skuli mie zarobia. Byleby to niy byly rogalikowe transfery Babanow i innych wynalzkow
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

obseRwator'90
Kontakt:

#369 Post autor: obseRwator'90 » 3 gru 2008, o 09:29

gorzej, jak wszystkie 'zlote nabytki' do ME nie sa wcale lepsze, od chopcow z kresow, siedzacych na lawie.... ;)

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#370 Post autor: Patton » 3 gru 2008, o 16:48

Ale graja, bo ktos zaliczyl niezla premie... :hyhy: :P W tym kraju chyba musza byc ustalone jakies przepisy ( moze sa? ), bo faktycznie istnieje duze prawdopodobienstwo takiego procederu. :zdziwko:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

slavo
Kontakt:

#371 Post autor: slavo » 3 gru 2008, o 17:12

Patton pisze:Ale graja, bo ktos zaliczyl niezla premie..
a może grają bo zajmują pierwsze miejsce, w PE grają jak równy z równym z wyjściowymi składami, żaboli, Odry czy Polonii. O takiego Jareckiego nie takie kluby jak zadłużony (wtedy) i biedny Ruch się starały.

A co do premii. Jest sukces ? (mistrzostwo rundy) To dlaczego nie miałby być pieniędzy.
pi***olona żałosna, wieczna, typowo polaczkowata zawiść.
obseRwator'90 pisze:gorzej, jak wszystkie 'zlote nabytki' do ME nie sa wcale lepsze, od chopcow z kresow, siedzacych na lawie....
tyle tylko, że te "złote nabytki" jak na razie są na pierwszym miejscu, a tym z Kresów jakoś tak w SLJ, trochę gorzej idzie :(
Ostatnio zmieniony 3 gru 2008, o 17:20 przez slavo, łącznie zmieniany 1 raz.

bogas1985

#372 Post autor: bogas1985 » 3 gru 2008, o 17:15

ale skoro nasz narybek z kresow jest 4 w ŚLJ a chlopcy ze Szczecina zajęli 3 miejsce w MPJ, ogrywajac bez problemu m.in Gwarek Zabrze, który jest bezkonkurencyjny na Śląsku to chyba o czymś świadczy?

Zreszta znam kilka osob z Kresow ktorzy grali dla Ruchu w juniorach i uszy by wam zwidly jak sie wypowiadaja o "Niebieskich". Najbardziej mnie zabolalo jak jeden z nich zalowal, ze nie jest wychowankiem Gornika....

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#373 Post autor: Patton » 3 gru 2008, o 17:32

Slavo - pi***olnac to sobie mozesz glowa w mur "polaczku". Tak mimochodem wspomnialem o procederze sciagania za prowizje ( min po artykulach o Gorniku i dzisiejszym o GKS ). Swoje epitety zachowaj dla siebie "ynteligencie". Bez odbioru
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

slavo
Kontakt:

#374 Post autor: slavo » 3 gru 2008, o 17:34

Patton pisze:Tak mimochodem wspomnialem o procederze sciagania za prowizje
W du*** mam twoje mimochodem (któryś raz ci się mimochodneło na ta samą nutę) ... przypadkiem..... z tragarzami.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#375 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 3 gru 2008, o 19:07

czytałem wczoraj gdzies na necie ino nie umiem znalexc znowu tego linka ze Odra Wodzisław i Ruch Chorzów złozyły oferte Marcinowi Smolińskiemu

Zablokowany