Kibicow naszych okolo 8 tys Nie jest to zlyw wynik zwazajac na pogode
Kto tu przytacza przyklady Gornika na mecz w podobnej pogodzie ale jednak bylo cieplej przyszlo 9 tys ze Slaskiem wiec wszedzie tak jest , ze to odstrasza
Nie ma sie czego wstydzic
Zwyciestwo bardzo mnie ucieszylo tym bardziej , ze nie moglem byc z duzyna
Bogas Ty masz 23 lata , kiedy Ty widziales DOBRY Ruch ? Naprawde dobry
Nie mogles widziec
Nie wiem zbytnio o co Ci chodzi z ta gra A kto gra u nas naprawde ladnie i rowno ?
Wisla Kasperczaka i ostatnio jedynie Lech cos soba naprawde prezentuja
Reszta to kopanina , niedokladnosci
Wygrac z Wisla to do niedawna bylo tylko marzenie Widac , ze jest postep
Za dwa lata mysle , ze bedziemy juz w czolowce
Kibicowsko zonowu derby nas odbuduja
Spadek jest duzy Zeszla runda srednia frekwencja okolo 15 tys Teraz chyba z 8 tys
Potencjal jest ogromny , trzeba tylko do ludzi trafic
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 29.11.08 Godz.18:15
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
teraz już mogę na chłodno ocenić ten mecz
Jeśli chodzi o grę to tak jak wszyscy zauważyli pozostawia ona wciąż bardzo wiele do życzenia. Na duży plus moim zdaniem gra Nykiela, choć bardzo mi się nie podobało krycie na radar, zarówno w Jego wykonaniu jak i na przeciwległej flance Ariela. Jeśli chodzi o tego drugiego to liczę, że już wiosną braknie dla Niego miejsca nawet na ławce rezerwowych. Ten gościu albo zagrywa piłkę do tyłu albo niedokładnie rzuca ją do przodu. Głupie straty to Jego domena. Inna sprawa to nasz atak, który zupełnie się ze sobą nie rozumie. Remikowi ewidentnie brakuje gry jeszcze i mam nadzieję, że wiosną się to zmieni. Świetna zmiana Sobiecha. Pulkowski w wywiadzie mówił, że ze strasznego zamieszania padła ta bramka, ale ona wcale nie była przypadkiem, bo Sobiech kapitalnie przyjął tę piłkę i walczył o nią do końca, zmuszając Diaza do błędu, konsekwencją było trafienie Michała. Pozatym ten nasz środek.... to jest masakra. Tyle bezpańskich piłek i wszystkie przejmował zazwyczaj Cantoro... To jest podstawowa rzecz do dopracowania. Grzybek zostawił masę sił choć wielkiego futbolu w tym nie było ale plus za walkę. Noi defensywa, która na tle całej czołówki wypada dziś całkiem fajnie bo to tylko 14 straconych bramek. Sadlok i Grodzicki świetnie razem się rozumieją i stali się najpewniejszymi punktami naszej defensywy.
Najważniejsze jest zwycięstwo Panowie i 3 pkt. Nie ma dziś dla nas nic cenniejszego. Wolę takie zwycięstwo niż chory jeden pnkt po niesamowitej walce i pięknęj grze albo jak żabole zanotowali kolejny kapitalny mecz a wynik jest znów taki sam jak przez cały sezon. Wrzućcie se czasem na luz. Sytuacja jest o niebo lepsza niż rok temu o tej samej porze. Będziemy mieć spokojniejszą zimę
Jeśli chodzi o grę to tak jak wszyscy zauważyli pozostawia ona wciąż bardzo wiele do życzenia. Na duży plus moim zdaniem gra Nykiela, choć bardzo mi się nie podobało krycie na radar, zarówno w Jego wykonaniu jak i na przeciwległej flance Ariela. Jeśli chodzi o tego drugiego to liczę, że już wiosną braknie dla Niego miejsca nawet na ławce rezerwowych. Ten gościu albo zagrywa piłkę do tyłu albo niedokładnie rzuca ją do przodu. Głupie straty to Jego domena. Inna sprawa to nasz atak, który zupełnie się ze sobą nie rozumie. Remikowi ewidentnie brakuje gry jeszcze i mam nadzieję, że wiosną się to zmieni. Świetna zmiana Sobiecha. Pulkowski w wywiadzie mówił, że ze strasznego zamieszania padła ta bramka, ale ona wcale nie była przypadkiem, bo Sobiech kapitalnie przyjął tę piłkę i walczył o nią do końca, zmuszając Diaza do błędu, konsekwencją było trafienie Michała. Pozatym ten nasz środek.... to jest masakra. Tyle bezpańskich piłek i wszystkie przejmował zazwyczaj Cantoro... To jest podstawowa rzecz do dopracowania. Grzybek zostawił masę sił choć wielkiego futbolu w tym nie było ale plus za walkę. Noi defensywa, która na tle całej czołówki wypada dziś całkiem fajnie bo to tylko 14 straconych bramek. Sadlok i Grodzicki świetnie razem się rozumieją i stali się najpewniejszymi punktami naszej defensywy.
Najważniejsze jest zwycięstwo Panowie i 3 pkt. Nie ma dziś dla nas nic cenniejszego. Wolę takie zwycięstwo niż chory jeden pnkt po niesamowitej walce i pięknęj grze albo jak żabole zanotowali kolejny kapitalny mecz a wynik jest znów taki sam jak przez cały sezon. Wrzućcie se czasem na luz. Sytuacja jest o niebo lepsza niż rok temu o tej samej porze. Będziemy mieć spokojniejszą zimę
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
Uff,cieszy to zwycięstwo niezmiernie. Chocby z tego faktu, że z Wisłą nie wygralismy od bodajże 8 lat .Tu gratulacje jak najbardziej zasłuzone. Z drugiej strony jednak jak czytam komenty, ze to był świetny mecz , to Ja odniosłem wrażenie, że byłem na innym meczu. Pierwsza połowa to nużyzna,raptem kilka lekkich strzałów obu druzyn w swiatło bramki i tyle. Druga , powiedzmy wyjście z letargu. Podobała mi sie gra Zająca. Facet biegał tu i tu , ale to co robiła Nasza obrona z Nykielem na czele to pożal sie Boże. Tak jak wygralismy, tak samo moglismy przegrac. To był mecz z serii , kto strzeli ten wygrywa (dokładnie to samo było z Legia) i tak sie zakończył. No i mamy dwa powazne problemy na zimę. Obrona o której juz wspominałem i... atak. Ludzie,jesteśmy w pierwszej ósemce z tylko 11-stoma strzelonymi przez Nas bramkami (gorzej chyba tylko Łks i Ksg). Poprostu Nasi napastnicy nie istnieją , albo wchodzą jako rezerwowi . To nie jest dobry prognostyk z ta naszą wręcz katastrofalna bramkostrzelnością. Cieszą tylko te jakże dla Nas ważne 3ptk. Ale co dalej?
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kończąc powoli temat:
W dzisiejszej GW w ogólnokrajowym wydaniu podsumowanie tego co było w katowickim wydaniu: http://wyborcza.pl/1,75248,6008607,Al_J ... laska.html
i cytat: - Nie zawiedliśmy się na kibicach Ruchu. Wszyscy powtarzali, że ich Ruch jest najbardziej śląskim ze wszystkich śląskich klubów - mówi Krzysztof Dzięciołowski, dziennikarz, który przygotowuje materiały o Polsce dla Al Jazeery.
W 11 kolejki w PN znalazł się Michał Pulkowski, w portalu WP Wojtek Grzyb.
I jeszcze jedna sprawa, ja rozumiem, że piłkarze są zmęczeni po meczu i za ostatnie dwa mecze im się dostało, ale gdyby nie Grzybek i Pulo nie było by w sobotę "..Wstań..." co było widoczne na powtórkach w C+ nie wspominając już o tym, że większość nie zna tej piosenki, jedynie wspomniana dwójka + Grzesiu Baran śpiewała.
W dzisiejszej GW w ogólnokrajowym wydaniu podsumowanie tego co było w katowickim wydaniu: http://wyborcza.pl/1,75248,6008607,Al_J ... laska.html
i cytat: - Nie zawiedliśmy się na kibicach Ruchu. Wszyscy powtarzali, że ich Ruch jest najbardziej śląskim ze wszystkich śląskich klubów - mówi Krzysztof Dzięciołowski, dziennikarz, który przygotowuje materiały o Polsce dla Al Jazeery.
W 11 kolejki w PN znalazł się Michał Pulkowski, w portalu WP Wojtek Grzyb.
I jeszcze jedna sprawa, ja rozumiem, że piłkarze są zmęczeni po meczu i za ostatnie dwa mecze im się dostało, ale gdyby nie Grzybek i Pulo nie było by w sobotę "..Wstań..." co było widoczne na powtórkach w C+ nie wspominając już o tym, że większość nie zna tej piosenki, jedynie wspomniana dwójka + Grzesiu Baran śpiewała.
-
- Kontakt:
to juz ostatni ros sie odzywom w tym temacie
nastepny mecz ligowy z wisla momy za kolo 9miechow, a wiec przez tyla czasu rzadzymy w pojedynku z nimi
MECZ NA DARMOWYM SERWERZE BEZ LIMITOW:
(po zalogowaniu sie)
jeszcze dzis bedzie 2połowa meczu z lechem na darmowym serwerze, jutro a moze jesce dzis na wieczor 1polowa
nastepny mecz ligowy z wisla momy za kolo 9miechow, a wiec przez tyla czasu rzadzymy w pojedynku z nimi

MECZ NA DARMOWYM SERWERZE BEZ LIMITOW:
Kod: Zaznacz cały
http://sportfifa.tnb.pl/viewpage.php?page_id=19
jeszcze dzis bedzie 2połowa meczu z lechem na darmowym serwerze, jutro a moze jesce dzis na wieczor 1polowa

-
- Kontakt:
- DingChavez
- Kontakt:
Zwycięstwo z wisłą ma swój smak bo to wygrana z obrońcą tytułu.Za styl gry Ruch w tym meczu wysokich ocen nie dostał jednak trzeba Niebieskich pochwalić.Dołączam się do osób którzy wymagają od piłkarzy czegoś więcej jeżeli chodzi o styl gry.W euforię po tym meczu nie wpadam bo we Wrocławiu łatwo nie będzie ale liczę na zwycięstwo.
Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem