wiekszosc tych gwiazdorow przestanie patrzec na miejsce w tabeli jak zaoferuje im sie konkretna oferte finanasowazip185 pisze:W dzisiejszych czasach niestety nie ma miejsca na sentymenty... ale i tak myślę, że Baszczu by nie przeszedł do Żaboli (z resztą pewnie jak większość tych "gwiazd") bo kto by chciał przychodzić do ostatniej drużyny ekstraklasy?
Transfery. Zima 2008/2009.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gornik moze chciec wylozyc kupa kasy zeby sie w koncu wybic w gora...po to sa te okienkja transferowe,takze wszystko jest mozliwe...ale czy pozyskajom Baszcza to jo nie wiem,raczej wontpia
ale mysla ze jakis innych dobrych zawodnikow sprowadza,za odpowiednia kase,kerej my nie posiadomy 

Ostatnio zmieniony 29 lis 2008, o 09:39 przez Kris KLZ, łącznie zmieniany 1 raz.

KLIMZOWIEC!!!
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jo watpia ze Baszcz poszedl, stracilby szacunek wsrod naszych kibicow, godol ze chce wrocic jeszcze, a wyobrazocie sie jakby przyszedl do nos z zabrza 
a nawet jak cos to mysla ze sa my w stanie dac tyla samo wiela oni
bo przeca allianz to allianz ale nie idzie z nich robic chelsea
abo tym bardzi ManCity 
niewierza zeby poszedl do szczew

a nawet jak cos to mysla ze sa my w stanie dac tyla samo wiela oni

bo przeca allianz to allianz ale nie idzie z nich robic chelsea

niewierza zeby poszedl do szczew
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Patrzac przez pryzmat dzisiejszego meczu mozna dostrzec ze głównym celem w tym okienku jest obsada 2 miejsc a wiec prawej strony obrony i tutaj widze Baszczyńskiego oraz dobrego napastnika bardzo szybkiego jak Zajac i tutaj widze Chrapka.
Pytanie dla wiecej zorientowanych przy transferach jak wygląda sprawa z tym zawodnikiem Alain Nkong , cos tam pisali ze był juz na Cichej i ze ma przejsc testy.
Pytanie dla wiecej zorientowanych przy transferach jak wygląda sprawa z tym zawodnikiem Alain Nkong , cos tam pisali ze był juz na Cichej i ze ma przejsc testy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to cytat po meczu PE z PB :bogas1985 pisze:z pewnego zrodla wiem, ze w styczniu do Ruchu dolaczy 17-letni Filip Starzyński. Podobno wielki talent grajacy na pozycji ofensywnego pomocnika.
pilkanozna pisze:Na ławce rezerwowych Ruchu zasiadł Filip Starzyński, 17-letni pomocnik Salosa Szczecin.
moze sie doczekomy w koncu Figo u nos

http://salos91.netstrefa.pl/viewpage.php?page_id=33
z salosa juz duzo do nos przyszlo - chyba zaczelismy wspolpraca z nimi a to mi sie wydaje kluczowe:
Ile razy pokonałem drogę z Chorzowa do Szczecina, wiem tylko ja - uśmiecha się Mirosław Mosór, dyrektor klubu. Zawodnicy Salosu nie trafiliby jednak na Śląsk, gdyby nie Bogusław Pietrzak, trener koordynator niebieskich. To dzięki Pietrzakowi - jeszcze wiosną - piłkarze ze Szczecina przyjechali do Chorzowa na sparingowy mecz z drużyną z Młodej Ekstraklasy.
i dwa:
Dlaczego więc młodzi piłkarze wybrali Ruch, a nie chociażby miejscową Pogoń? Wtedy nie musieliby nawet opuszczać swoich domów (dwóch mieszkało w internacie salezjańskiego klubu). - W Szczecinie aż o tym huczy. Oba kluby wiele razy zabierały się do współpracy, ale nic z tego nie wyszło. Nie może być tak, że Pogoń chce tylko brać, a w zamian nic nie daje. Jak już mówiłem, nie czekamy na pieniądze, ale sprzęt sportowy bardzo by nam się przydał - dodaje Raczak.
czyli chyba dajemy im sprzet a oni wspolpracuja i daja nam diamenty

Salos w Ruchu:
Bartłomiej Urbański - obrońca
Krzysztof Iwanowski - pomocnik
Michał Szubert - napastnik
Bartosz Flis - napastnik
Arkadiusz Mielnicki - pomocnik [/quote]
Ostatnio zmieniony 1 gru 2008, o 01:06 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Mlodziez to dobry kierunek
Mozna miec nadzieje , ze w przyszlej rundzie w jakims wymiernym stopniu o sile zespolu beda decydowali Sadlok i Sobiech
Obaj maja papiery na duze granie , oby im sie chcialo chciec byc lepszym i lepszym ...
Marzy mi sie model Barcelony gdzie gra w 1 skladzie 6 wychowankow
Jest to mozliwe przy odpowiednim szkoleniu i selekcji
4-6 wychowankow , reszta dokupiona w ramach potrzeb
Sprzedaz najlepszych za granice po jakims czasie a w kolejce juz kilku nowych na jedno miejsce
Narazie mniej wiecej ta sciezka mysle podazamy , co z tego wyjdzie sie okaze
Mozna miec nadzieje , ze w przyszlej rundzie w jakims wymiernym stopniu o sile zespolu beda decydowali Sadlok i Sobiech
Obaj maja papiery na duze granie , oby im sie chcialo chciec byc lepszym i lepszym ...
Marzy mi sie model Barcelony gdzie gra w 1 skladzie 6 wychowankow
Jest to mozliwe przy odpowiednim szkoleniu i selekcji
4-6 wychowankow , reszta dokupiona w ramach potrzeb
Sprzedaz najlepszych za granice po jakims czasie a w kolejce juz kilku nowych na jedno miejsce
Narazie mniej wiecej ta sciezka mysle podazamy , co z tego wyjdzie sie okaze
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Raul22 pisze:tych pilkarzy to brales chyba pod wzgledem rocznika tylko, bo umieszczenie tam Kapiasa (notabene prywatnie calkiem spoko czlowieka) to jakies nieporozumienie, bynajmniej nie dlatego ze gra u Cy9anow, ale ze poprostu slabo gra i robi wiele bledow w czasie meczy.
P.s wiem to z rozmow z raczej ludzmi znajacy sie na pilce i z 2 meczy jakie pokazywali na tvp3, by ktos nie pomyslal ze jezdze na gkse.
Kod: Zaznacz cały
http://www.futbol.pl/index_2501.php?a_2501=38185&item=47b52dc654f563fad9f1fdcbe162c7c6

1933, 1934, 1935, 1936, 1938, 1951, 1952, 1953, 1960, 1967/68,
1973/74, 1974/75, 1978/79, 1988/89, ?
1973/74, 1974/75, 1978/79, 1988/89, ?
-
- Kontakt:
przydolby sie ktos z tej piatki
a nawet tych pieciu bych brol w ciemno !!
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,titl ... omosc.html

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,titl ... omosc.html