Ruch Chorzów - Wisła Kraków 29.11.08 Godz.18:15
-
- Kontakt:
A jaką drużyną jest Ruch? Nie przeciętną? Przeciętna drużyna pokonała przeciętną drużynę z przeciętnej europejskiej ligi. Chodząc na tą ligę wydaje się, że zaakceptowaliśmy tą sytuację i nie ma tu co "drzeć szat". Brawa dla drużyny za walkę, brawa dla trenera za to, że potrafił wyciągnąć wnioski z porażki z Legią oraz dzięki opatrzności za odrobinę szczęścia przy strzale Pula.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
Wygralismy z Mistrzem Polski ... i to sie liczy. Tylko te wahania formy tu przegrana z przeciętna Legią ktora byla bardziej do ogrania niz wczoraj Wisla, a tu nagle dup (!) z Wisła zwycięstwo ... Oby temu Śląskowi się zrewanżowac za te 1:2 i bedzie w miare spokojna zima, 7 platz i przygotowania do WDŚ.
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
z tego ze wygralimy cza sie cieszyc, moze w koncu zaskoczy ta nasza machinadżony pisze:Wygralismy z Mistrzem Polski ... i to sie liczy. Tylko te wahania formy tu przegrana z przeciętna Legią ktora byla bardziej do ogrania niz wczoraj Wisla, a tu nagle dup (!) z Wisła zwycięstwo ... Oby temu Śląskowi się zrewanżowac za te 1:2 i bedzie w miare spokojna zima, 7 platz i przygotowania do WDŚ.

legii rzeczywiscie szkoda szczegolnie po karnym, ale nie wypominomy tego bo to przeszlosc

a ze slaskiem marzy mi sie 2-0 do nos, zeby my mieli lepszy bilans meczow bezposrednich, ale styknie 1-0

i do WDŚ mielibymy 7plac i na dodatek blisko do 6. slaska:) , bo wg mie 6 plac do nos to powinno byc minimum na wiosna

-
- Kontakt:
Czytajac twoje wypowiedzi to niewiem kiedy bydziesz zadowolony z zwyciestwabogas1985 pisze:Jo mom inne podejscie do tego wszystkiego. Traktujesz ta Wisla jakby to Bog wie co bylo. Zwykla przecietna druzyna z srodkowej Europy. Byloby sie czym cieszyc jakby zagrali w jakims przekonujacym stylu, ale praktycznie oni znowu nic nie grali. Nie pamietacie Lecha? 2:0 po farcie, a potem seria kolejnych wpie^doli lub bezbarwnych remisow. Ciesza jedynie 3 pkt, ale cala otoczka byla juz bardzo slaba. Jo nie jest kibicem jakiejs Odry Wodzislaw czy innego Slaska Wroclaw, kery cieszy sie z byle gowna. Ambicji im nie odmowie, ale mogliby sie jeszcze nauczyc grac. Przeanaluj sobie cala ta runda i wymien mi choc jeden meczw, ktorym zagralismy swietnie i odnieslismy bezdyskusyjne zwyciestwo. Choc jeden. Kupa szczescia i tyle.SODA's pisze:właściwie miałem olac twoją wypowiedż i na tym skończebogas1985 pisze:czym jest Wisla by sie tak cieszyc? Po chujowej grze to cieszyc sie mozna zwyciestwem nad Realem, Barcelona czy Milanem, a nie nad jakims klubikiem, ktory 70% swoich sukcesow je***l w ostatnich 10 latach, wczesniej bedac zwyklym przecietniakiem rzez 90 lat.SODA's pisze:ku*** niy marudzic Ruch Ruch HKS !!! wygralismy z wisłą i to jest piynkne
Ruch HKS !!!!!! i ciesza jak dziecko
A pi***olenie, ze niekerych to nawet LM nie zadawala tez jest bez sensu. Te wszystkie zwyciestwa sa przypadkowe.
Niech ta runda sie juz konczy.
Pewnie jak wygromy z kims z 10-0 na co sie nie zanosi to bydziesz wiecznie niezadowolony
Wygrali my z czolowka,Mistrzem Polski druzyna lepsza kadrowo,finansowo i mozna tak wymieniac a ty szukosz negatywow
W dodatku zagrali my ostatni szpil "u siebie" w tym roku czegoz wiecyj wymagac
Krakowianie zaznali drugiej porazki pod rzad i nawet w trojce nie jest
Mom tako malo dygresja
Wisla zabronila wystepu z nami Pepka teraz pewnie tego zaluja zwazywszy na jego "forma"
bo jakies oslabienie w naszych szeregach by to bylo gdyby wystapil
LICZA SIE 3(trzy) PUNKTY

weekend jak najbardzij udany-porazka Zabrzan,zwyciestwo Ruchu
Dobry humor do meczu z Wroclawiem

Niebieski od uRodzenia
Kiedy byda zadowolony ze zwyciestwa? Kiedy pilkarze w meczu beda potrafili przyjac pilke do porzadku nie podnoszac jej co chwile. Kiedy pilkarze beda w stanie rozegrac kilka dokladnych podan dluzej niz przez 5 sekund. Bede zadowolony kiedy zobacze w akcjach ofensywnych choc troche pomyslu na gre. Kiedy zobacze, ze pilkarze stwarzaja sytuacje po ladnych akcjach a nie po przebitkach czy zamieszaniach podbramkowych. Po prostu irytuje mnie sposob gry zespolu. Wygrywanie w takim stylu na dluzsza mete nie ma sensu, bo kiedys to wszystko sie skonczy i zacznie sie seria porazek. Chce widziec rozwijajaca sie druzyne. Byc moze liczba punktopw wskazuje na minimalny postep, ale w samej jakosci grytego nie widac. Nasza bolaczka nie jest skutecznosc jak wiekszosc mysli. Nasza bolaczka jest stwarzanie klarownych sytuacji pod bramka przeciwnika. Zwyciestwo z Wisla praktycznie nic nie zmienia, bo w tej chwili nie jest to klasowy zespol. Jest to druzyna ktora w ostatnim czasie jest w slabej formie. Wczoraj dziennikarze Canalu powiedzieli nawet zdanie, "ze z kimkolwiek by Wisla grala to i tak by przegrala, padlo akurat na Ruch" Niestety trzeba przyznac racje.
Cieszą jedynie kolejne punkty. Niech ta przerwa juz sie zacznie, bo wiele sie musi zmienic. Od gry pilkarzy, przede wszystkim po kibicow.
PS
Nigdy nie zaakceptuje tego, ze Ruch to przecietna druzyna. Ci pilkarze niezaleznie jakie maja umiejetnosci maja wygrywac zawsze i wszedzie. Tego wymaga noszenie tej koszulki.
Cieszą jedynie kolejne punkty. Niech ta przerwa juz sie zacznie, bo wiele sie musi zmienic. Od gry pilkarzy, przede wszystkim po kibicow.
PS
Nigdy nie zaakceptuje tego, ze Ruch to przecietna druzyna. Ci pilkarze niezaleznie jakie maja umiejetnosci maja wygrywac zawsze i wszedzie. Tego wymaga noszenie tej koszulki.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Widocznie mamy troche inne spojrzenie na futbol
Definitywnie koncze ten temat. Cieszy zwyciestwo, gra mi nie przypadła do gustu i to wszystko.
Musze jednak przyznac, że bardziej smakowałoby mi to zwycięstwo gdyby na trubunach siedziało 20 000 ludzi a nie 6 000. Byc moze, postawa kibicow w tym sezonie tak negatywnie wpływa na moje spojrzenie na gre pilkarzy.

Definitywnie koncze ten temat. Cieszy zwyciestwo, gra mi nie przypadła do gustu i to wszystko.
Musze jednak przyznac, że bardziej smakowałoby mi to zwycięstwo gdyby na trubunach siedziało 20 000 ludzi a nie 6 000. Byc moze, postawa kibicow w tym sezonie tak negatywnie wpływa na moje spojrzenie na gre pilkarzy.
-
- Kontakt:
Bogas mnie sie tyz nie podobo gra Ruchu to dla mnie graja padake od poczatku sezonu
i po meczu z Legia tyz zech skandowol kur*a mac Chorzow grac! bo prawie co tydzien ogladam ta mizeria w naszym wykonaniu i tyz mi nerwy puszczaja bo chciolbych zebymy grai przynajmi na poziomie Ekstraklasy a nie ciagle bazowali na szczesciu bo tako jes prowda.Ale wygrali my z Wisla kiero fakt nie zagrala nic i byla slabszo od nos ale zrobili my swoje i wygrali my.Przyponij sie szpile u siebie np z Jaga czy LKS-es kiere byly slabsze od nos a my nie potrafili nawet bramy strzelic.A wczorej grali my jakby nie bylo z Mistrzem Polskim kiery doznol drugij porazki z rzedu i nie mogl sie pozwolic na porazka z nami.Ciagle uwazolch i nadal uwazom ze gromy gorzyj nawet od Zabrzan kiere to ze maja ostatnie miejsce zawdzieczaja slabej skutecznosci m.n. Pitrego ale graja lepij od nos
Nawet Naprzod Lipiny na kiery tyz laza gro milej "dla oka" niz Niebiescy ale zdobyli my 3 punkty z Wisla i nie widza powodow do narzekan w tym szpilu,bo nawet teroz morda mi sie cieszy na wspomnienie wczorajszego dnia
LICZA SIE 3 PUNKTY
i po meczu z Legia tyz zech skandowol kur*a mac Chorzow grac! bo prawie co tydzien ogladam ta mizeria w naszym wykonaniu i tyz mi nerwy puszczaja bo chciolbych zebymy grai przynajmi na poziomie Ekstraklasy a nie ciagle bazowali na szczesciu bo tako jes prowda.Ale wygrali my z Wisla kiero fakt nie zagrala nic i byla slabszo od nos ale zrobili my swoje i wygrali my.Przyponij sie szpile u siebie np z Jaga czy LKS-es kiere byly slabsze od nos a my nie potrafili nawet bramy strzelic.A wczorej grali my jakby nie bylo z Mistrzem Polskim kiery doznol drugij porazki z rzedu i nie mogl sie pozwolic na porazka z nami.Ciagle uwazolch i nadal uwazom ze gromy gorzyj nawet od Zabrzan kiere to ze maja ostatnie miejsce zawdzieczaja slabej skutecznosci m.n. Pitrego ale graja lepij od nos
Nawet Naprzod Lipiny na kiery tyz laza gro milej "dla oka" niz Niebiescy ale zdobyli my 3 punkty z Wisla i nie widza powodow do narzekan w tym szpilu,bo nawet teroz morda mi sie cieszy na wspomnienie wczorajszego dnia
LICZA SIE 3 PUNKTY

Niebieski od uRodzenia
-
- Kontakt:
MECZ DO POBRANIA (po zalogowaniu sie):
wkrotce mecz na hostuje.net 
dodatkowo znajdziecie na stronce liga gra, liga+ i liga+ extra
jak znajde czas znajda sie rowniez mecze wczesniejsze (mecze Ruchu z reuploadem na hostuje.net)
zapraszam do sciagania i obejrzenia meczu na spokojnie
Kod: Zaznacz cały
http://sportfifa.tnb.pl/viewpage.php?page_id=19

dodatkowo znajdziecie na stronce liga gra, liga+ i liga+ extra
jak znajde czas znajda sie rowniez mecze wczesniejsze (mecze Ruchu z reuploadem na hostuje.net)
zapraszam do sciagania i obejrzenia meczu na spokojnie

- milanos
- Kontakt:
8-minutowy skrót, oraz rozmowa z Marcinem Zającem z Ligi+:
[youtube]http://youtube.com/watch?v=250Q07Ijkr0&fmt=18[/youtube]
Oglądaj w wysokiej rozdzielczości
[youtube]http://youtube.com/watch?v=250Q07Ijkr0&fmt=18[/youtube]
Oglądaj w wysokiej rozdzielczości