Obiecanki Cacanki...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Pepek
Kontakt:

Obiecanki Cacanki...

#1 Post autor: Pepek » 7 lut 2004, o 00:16

No jak informuej oficjalna stra RUCHU prawdopodobnie NIEBIESCY nie yjada na zgrupowanie do Macedoni. Ale Rogala godol ze juz wszystko jest zapiete na ostatni guzik...Nigdy nie ufaj Rogali !!! No i kolejny problem. Pilkarze nei wyjade trenowac na normalne boiska a co za tym idzie , brak przygotowania do sezonu i tak jka bylo w tamtym sezonie spadek do 2ligi a teraz mzoe byc :cry: spadek :cry: do 3ligi :cry:

Doboszek

#2 Post autor: Doboszek » 7 lut 2004, o 10:34

"Nigdy nie ufaj Rogali"Dzieki Rogala ty Ch... :!: Znowu to samo :!:

Gość

#3 Post autor: Gość » 7 lut 2004, o 10:40

A nie mówiłem :roll:

Ganol
Kontakt:

#4 Post autor: Ganol » 7 lut 2004, o 11:26

samo zycie nic nowego
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#5 Post autor: Scypion » 7 lut 2004, o 18:20

zapięte na ostatni guzik ...jasna cho... ile razy juz cos takiego slyszalem az mi wstyd ze znowu dalem sie nabrac... :x

EveRlast

:-///

#6 Post autor: EveRlast » 7 lut 2004, o 18:49

Sęk w tym że Rogala bierze jakichś ciuli a nie poważnych kandydatów do sponsorowania przez co potem są takie "zajoby" jak teraz że niby "wszystko jest zapięte na ostatni guzik"a potem ciul wielki z tego! :? :x :evil: A tak pozatym to czy Rogala nie mógł podpisać umowy z tym sponsorem że gdyby się nie wywiązał ze sponsorowania to przynajmniej jakieś odszkodowanie musiałby wypłacić klubowi :?: :?: :?: Eh...pewnie to znowu kolejna jego umowa "na gębę",ale mam nadzieję że znajdzie się inny sponsor i to zgrupowanie dojdzie jednak do SKUTKU :!: :!: :!: PozdRo.

Robson
Kontakt:

#7 Post autor: Robson » 7 lut 2004, o 19:48

Bo jak sie kurde podpisuje umowę sponsorską np. z firmą, która rozdaje ulotki to są takie efekty. Ten chop mo układy. Rok temu godoł o układzie z diabłem... Ciup.. Nawet dabeł go w ciula zrobił :D :D :D

kurczak1920

#8 Post autor: kurczak1920 » 8 lut 2004, o 08:55

nie pierwszy roz i nie ostatni zrobiono trenera i piłkarzy w ciula.
Obiecują coś a potem widzimy jak dochodzi do relizacji.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#9 Post autor: Goscioo » 8 lut 2004, o 13:57

w sumie byl jush oboz w Ustroniu, hmm dobrze pisze? ale to nie to samo co Macedonia, zielone boiska, cieplutko, bardzo dobre warunki do trenowania i o ile dobrze wiem mieli byc testowani jacys pilkarze macedonscy a taQ to lipa ;[

EveRlast

#10 Post autor: EveRlast » 8 lut 2004, o 15:17

Goscioo pisze:w sumie byl jush oboz w Ustroniu, hmm dobrze pisze? ale to nie to samo co Macedonia, zielone boiska, cieplutko, bardzo dobre warunki do trenowania i o ile dobrze wiem mieli byc testowani jacys pilkarze macedonscy a taQ to lipa ;[
No i co z tego że był obóz w Ustroniu :?: :!: Przecież obóz w Ustroniu a w Macedoni to różnica taka jak dzień z nocą,pozatym aby dobrze przygotować drużynę do rundy wiosennej to powinny być dwa zgrupowania zagraniczne oraz jedno w Polsce.A tu nawet nie można "wyskrobać"jednego zagranicznego! :evil: Po Ustroniu to Chorzowscy napewno nie są tak dobrze przygotowani jakby byli po tej Macedoni... PozdRo.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#11 Post autor: 19r20 » 9 lut 2004, o 16:37

ŻYGAĆ MI SIĘ CHCE!
od początku to było podejrzane - z 1 strony kazdy piłkarz ucieka od nas że aż się kurzy (zrzekają sie zaległych pieniedzy byleby się z tąd wyrwać) i ta informacja że pojadą do Macedonii i wszystko się wyjaśniło Macedonia to kolejna brednia. Jutor ku*** powie że tuż tuż do powołania SSA

krystian rogala niech z Chorzowa wy***rdala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ