Ruch Chorzów - Wisła Kraków 29.11.08 Godz.18:15

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Owocowy
Kontakt:

#136 Post autor: Owocowy » 29 lis 2008, o 22:25

Według mnie bardzo ciekawy mecz , dokładnie jak tu jeden z nas powiedział chopy dali z siebie wszystko , według mnie zagrali dobrze , ważne że są punkty !!!!!

bogas1985

#137 Post autor: bogas1985 » 29 lis 2008, o 22:25

SODA's pisze:
bogas1985 pisze:
SODA's pisze:ku*** niy marudzic Ruch Ruch HKS !!! wygralismy z wisłą i to jest piynkne
czym jest Wisla by sie tak cieszyc? Po chujowej grze to cieszyc sie mozna zwyciestwem nad Realem, Barcelona czy Milanem, a nie nad jakims klubikiem, ktory 70% swoich sukcesow je***l w ostatnich 10 latach, wczesniej bedac zwyklym przecietniakiem rzez 90 lat.
właściwie miałem olac twoją wypowiedż i na tym skończe

Ruch HKS !!!!!! i ciesza jak dziecko
Jo mom inne podejscie do tego wszystkiego. Traktujesz ta Wisla jakby to Bog wie co bylo. Zwykla przecietna druzyna z srodkowej Europy. Byloby sie czym cieszyc jakby zagrali w jakims przekonujacym stylu, ale praktycznie oni znowu nic nie grali. Nie pamietacie Lecha? 2:0 po farcie, a potem seria kolejnych wpie^doli lub bezbarwnych remisow. Ciesza jedynie 3 pkt, ale cala otoczka byla juz bardzo slaba. Jo nie jest kibicem jakiejs Odry Wodzislaw czy innego Slaska Wroclaw, kery cieszy sie z byle gowna. Ambicji im nie odmowie, ale mogliby sie jeszcze nauczyc grac. Przeanaluj sobie cala ta runda i wymien mi choc jeden meczw, ktorym zagralismy swietnie i odnieslismy bezdyskusyjne zwyciestwo. Choc jeden. Kupa szczescia i tyle.

A pi***olenie, ze niekerych to nawet LM nie zadawala tez jest bez sensu. Te wszystkie zwyciestwa sa przypadkowe.

Niech ta runda sie juz konczy.

marek79
Kontakt:

#138 Post autor: marek79 » 29 lis 2008, o 22:27

kijop666 pisze:.nojwiyncy mie wk***ia... ci co tyla pierdolom na tym forum grzejonc sie przi hajcongu,gotki wkur..,a na szpil to niy łaska!!!!
nara!!
ja, ja - następnym razem przyjdę na mecz z kilkumiesięcznym maleństwem. Więcej wyobraźni... :suchy:[/quote]

a dziadki by sie ucieszyli jakby posiedzieli z wnukiem ;) ;)

SODA's
Kontakt:

#139 Post autor: SODA's » 29 lis 2008, o 22:29

bogas1985 pisze:
SODA's pisze:
bogas1985 pisze:
SODA's pisze:ku*** niy marudzic Ruch Ruch HKS !!! wygralismy z wisłą i to jest piynkne
czym jest Wisla by sie tak cieszyc? Po chujowej grze to cieszyc sie mozna zwyciestwem nad Realem, Barcelona czy Milanem, a nie nad jakims klubikiem, ktory 70% swoich sukcesow je***l w ostatnich 10 latach, wczesniej bedac zwyklym przecietniakiem rzez 90 lat.
właściwie miałem olac twoją wypowiedż i na tym skończe

Ruch HKS !!!!!! i ciesza jak dziecko
Jo mom inne podejscie do tego wszystkiego. Traktujesz ta Wisla jakby to Bog wie co bylo. Zwykla przecietna druzyna z srodkowej Europy. Byloby sie czym cieszyc jakby zagrali w jakims przekonujacym stylu, ale praktycznie oni znowu nic nie grali. Nie pamietacie Lecha? 2:0 po farcie, a potem seria kolejnych wpie^doli lub bezbarwnych remisow. Ciesza jedynie 3 pkt, ale cala otoczka byla juz bardzo slaba. Jo nie jest kibicem jakiejs Odry Wodzislaw czy innego Slaska Wroclaw, kery cieszy sie z byle gowna. Ambicji im nie odmowie, ale mogliby sie jeszcze nauczyc grac. Przeanaluj sobie cala ta runda i wymien mi choc jeden meczw, ktorym zagralismy swietnie i odnieslismy bezdyskusyjne zwyciestwo. Choc jeden. Kupa szczescia i tyle.

A pi***olenie, ze niekerych to nawet LM nie zadawala tez jest bez sensu. Te wszystkie zwyciestwa sa przypadkowe.

Niech ta runda sie juz konczy.[/quot

ja mosz racja ...pozdro
RUCH Chorzów Polska

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#140 Post autor: gerhat » 29 lis 2008, o 22:30

bogas w ostatnim zdaniu żeś se som odpowiedzioł, to jest koniec rundy i nieważne jak, liczy się to że wpadło i sa 3 pkto noty za styl bydymy walczyć na wiosna

bogas1985

#141 Post autor: bogas1985 » 29 lis 2008, o 22:33

Dobra juz nic nie pisza. Lepiej bedzie jak sie dychne.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#142 Post autor: wojt » 29 lis 2008, o 22:36

bogas1985 pisze:
Ochłoń chopie, albo wytrzeźwiej. Na liga mistrzów żeś się zapatrzył we środa? Przypomna Ci że ta słaba Wisła wygrała dwa miesiące temu z Brceloną, a pół składu GTS gra w reprezentacji. Jak sie nie umiesz cieszyć z wygranych nad mistrzem Polski to idź do psychologa bo nieedługo może Cie dopaśc ostra depresja. Dla mnie to był fest ważny mecz z racji zamieszkania i ciesza się podwójnie. Halba już się chłodzi! Lubię ludzi ambitnych, ale kur... jak potrafią mnie wnerwiać marudy i osoby oderwane od rzeczywistośći. Pozdro Soda.

Świerkolfan
Kontakt:

#143 Post autor: Świerkolfan » 29 lis 2008, o 22:45

Piłka nożna to nie skoki narciarskie, za styl nie ma ocen. Trzeba sie cieszyc ze ogralismy mistrza Polski, i nie waznie jest to ze to Europejski sredniak, wazne jest to, ze w meczu przegranym Ruch zdobył komplet punktów. Pyrsk.

SODA's
Kontakt:

#144 Post autor: SODA's » 29 lis 2008, o 22:45

wojt pisze:
bogas1985 pisze:
Ochłoń chopie, albo wytrzeźwiej. Na liga mistrzów żeś się zapatrzył we środa? Przypomna Ci że ta słaba Wisła wygrała dwa miesiące temu z Brceloną, a pół składu GTS gra w reprezentacji. Jak sie nie umiesz cieszyć z wygranych nad mistrzem Polski to idź do psychologa bo nieedługo może Cie dopaśc ostra depresja. Dla mnie to był fest ważny mecz z racji zamieszkania i ciesza się podwójnie. Halba już się chłodzi! Lubię ludzi ambitnych, ale kur... jak potrafią mnie wnerwiać marudy i osoby oderwane od rzeczywistośći. Pozdro Soda.
pozdro hehehe i spokojnie
RUCH Chorzów Polska

19dawidos20
Kontakt:

#145 Post autor: 19dawidos20 » 29 lis 2008, o 22:47

Mecz w naszym wykonaniu dobry lecz najgorzej wychodziło zdecydowanie pod polem karnym wisły. Ładnie rozgrywana piłka przez całe boisko a pod bramką 0 pomysłu.
Jeśli tu klikniesz twoje życie stanie się inne:[url=spam/5987937/]KLIK[/url]

Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#146 Post autor: czoRny » 30 lis 2008, o 00:16

we ostatnij powtorce widac co Brozek ;) sie cieszy z tego tora?czy jo zle widza
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

Avada Kedavra
Kontakt:

#147 Post autor: Avada Kedavra » 30 lis 2008, o 00:34

Obrazek

Go, go Power Rangers :D
Hahaha sorry, nie mogłech sie powstrzymać :D Tak jakoś mi sie skojarzoło z latami młodzieńczymi ;)

Co do dzisiejszego szpilu, to wielkie brawa dla Pilarza i Zająca (chociaż drażni mnie to, że często w czasie ataku 2-3 zawodników on stoi parę metrów przed obrońcami, więc nijak nie idzie mu podać.... parę razy tak dzisiaj zrobił :/ ), ale ogólnie na plus :)

URANIA
Kontakt:

#148 Post autor: URANIA » 30 lis 2008, o 01:44

jak czytam niekiere wypowiedzi to :wstyd: :wstyd: :wstyd:
Momy 3 pkt z Wisłą :padam: :padam: tyle w temacie.
Widać ze chopcy walczyli...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#149 Post autor: spyru » 30 lis 2008, o 02:45

czoRny pisze:
dobrze widzisz
on grał u nas :wstyd:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#150 Post autor: Czemps » 30 lis 2008, o 02:49

czorny pisze:
czoRny pisze:

pewnie myslal ze spalony albo cos i tak wyskoczyl w obuzeniu :hyhy: :hyhy:
Obrazek

ODPOWIEDZ