wiesz, różnie to bywalo....chorzowskaR pisze:No z 5 metrów to chyba by wypadało?

2 decydujace tory w ostatnich minutach - SZPIL NA PEWNO USTAWIONYDawidoff4deep pisze:91 min i 1 :1
Nie wiem czy mam sie cieszyć czy nie
Z jednej strony awans Ruchu ale z drugiej strony USTAWIONY mecz
niestety ale w takie przypadki nie wierzei jak ta Polska piłka ma być czysta
poszukalem troche w necie i okazuje sie,ze moze to byc wychowanek Zawiszy Bydgoszcz-pomocnik.Rocznik 89:) Grywa w drugiej druzynie Zawiszy,w jakims tam ostatnim meczu rezerw w tej rundzie strzelil 4 bramki:)Elmer pisze:kto to jest ten Janiszewski?
Tak , tylko jaki to jest puchar ? Tylko o kasa sie gro , z reszta PP tyz nigdy nie był aż tak popularny ale przynajmniej idzie grać w europejskich pucharachblue blood pisze:Juz niy pamiyntocie wiela razy przegrywali my w ostatnich minutach? a tak poza tym wywalic Gornik z pucharu bezcenne
to sie nadaje do dzialu smieszne tekstyDawidoff4deep pisze:91 min i 1 :1
Nie wiem czy mam sie cieszyć czy nie
Z jednej strony awans Ruchu ale z drugiej strony USTAWIONY mecz
niestety ale w takie przypadki nie wierzei jak ta Polska piłka ma być czysta
Weź chłopie odpocznij troche od internetu bo od długiego czasu nie moge czytac twoich wypocin. Elokwencja w twoich wypowiedziach to tak poziom, jak naszego nowego prezesa PZPN.19_kRzysiek_20 pisze:Dla mnie ta bramka nic nie daje !
druzyna ta nie ma jaj , co strzelił Pepe bramke teraz go na rękach będziecie nosic?!
Zmiana trenera w Chorzowie zmiana trenera! i pół drużyny do wywalenia!
trol, trolem, "mondrosci", "mondrosciami" ale z jednym się zgodzę i jedno powtórzę (pomimo korzystnego wyniku) - ta drużyna, a w zasadzie jej środek (Grzyb, Scherfen, NOWACKI, do tego bezradny Baran) NIE MA JAJ !!!. Kto tych młodych ma pociągnąć do walki ? (i nie chodzi mi o Walke Zabrze)bluefan pisze:Weź chłopie odpocznij troche od internetu bo od długiego czasu nie moge czytac twoich wypocin. Elokwencja w twoich wypowiedziach to tak poziom, jak naszego nowego prezesa PZPN.19_kRzysiek_20 pisze:Dla mnie ta bramka nic nie daje !
druzyna ta nie ma jaj , co strzelił Pepe bramke teraz go na rękach będziecie nosic?!
Zmiana trenera w Chorzowie zmiana trenera! i pół drużyny do wywalenia!![]()
tak czy siak Pietrzak za pół roku będzie trenował młodziki.
Zauważ że połowa skłądu to była ME a mecz śmiesznej rangi pucharu. Plan został wykonany, awansowaliśmy dalej i tyle.
Użytkownicy przeglądający to forum: BandzioR, moRi95 i 38 gości