Ruch Chorzów - Wisła Kraków 29.11.08 Godz.18:15

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#46 Post autor: 19flasteR20 » 24 lis 2008, o 21:11

Lutz pisze:Niy momy żodnych szans , bez to trzeba to wykorzystać :D
2:0 do nos !!
no to jo chyba przyloncza sie do Elmera i wyciongom pora laci z komorki :D
I tak musza sobie kupic nowe na zima wieync jest okazja!!
2:0 do niebieskich :rotfl:

A propo czy bydzie gRoł "Abdul" pytom sie panie tRenneRze od 1 minuty? :zdegustowany:

R_1920_TOMEK_DE
Kontakt:

#47 Post autor: R_1920_TOMEK_DE » 24 lis 2008, o 21:31

CHOPCY WITOM WOS !!!!
4-2 do nos !!!!
to bydzie festiwal fussballu !!!!
pozdro i K.S. RUCH 1920 Chorzów FÜR IMMER UND EWIG !!!!
ICH BIN KEIN POLE ICH BIN KEIN DEUTSCHER ICH BIN EIN OBERSCHLESIER !!!!!!!! :P
K.S. RUCH 1920 Chorzów FÜR IMMER UND EWIG !!!!

19ivo20
Kontakt:

#48 Post autor: 19ivo20 » 24 lis 2008, o 21:49

NA WISLE ZEBY WSTYDU NIE BYŁO BO NA MECZU Z LEGIA DALISMY CIAŁA , CHOPY Z WIDZEWA,ELANY ITP JECHALI DONOS A MY DOJEBALI Z TAKIM DOPINGIEM JAK NARZUD LIPINY TO JAK TAK MOMY SPIEWAC TO NIE SPIEWEJMY WCALE ALBO WSZYSCY ALBO NIKT. NIECH KAZDY PIKNIKOSZ SE TO DO SERCA WEZNIE . BO MECZE ''RUCHU'' TO NIE BYLE CO

Lipiniorz25
Kontakt:

#49 Post autor: Lipiniorz25 » 24 lis 2008, o 22:15

Na Naprzodzie Lipiny doping nie najgorszy :p Jeden z kilku dopingujacych wali nawet deklami z hasiow zeby zmobilizowac chopcow z "orlow" hehe

A co do szpilu to przeciez doping z Legia nie byl zly niewiem czymu co niektorzy pisza ze beznadziejny skoro do stracenia bramy wedlug mie byl bardzo dobry ale fakt stac nos na wiecyj.
Wisla do spotkania przystapi oslabiona a my juz z "Brzytwa" w skladzie wiec
widza przynajmnij remis.Nie taki diabel straszny a wypadaloby odrobic glupio stracone punkty z Warszawiokami
Moj typ: 2-1 :hyhy:
Niebieski od uRodzenia

Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

#50 Post autor: Amela » 24 lis 2008, o 23:36

klucz to sukcesu z Wisłą to zagrać tak jak z "pyrami". :)
Ale czy naszych stać? :/
Według mnie przed meczem z Lechem atmosfera została podkręcona przez Scherfena i Zająca, wiadomo że im zależało żeby się pokazać przed byłym klubem. :]
Ale przed meczem z Wisłą jakoś nie widać nikogo kto podkręcił by atmosferę przed meczem. :(
Można się założyć że nasi na boisko wyjdą z nastawieniem "a jakoś to będzie" :kwasny:
I wyjdzie z tego raczej nic dobrego :orany: bo naszym brakuje ambicji i woli walki , a dosyć często również pomysłu na prowadzenie gry, odwagi w podjęciu decyzji i umiejętności :zalamany:
A bez tego trzeba być przygotowanym na najgorsze :(
Serce mówi - zwycięstwo -1:0 dla nas! :D ale rozum podpowiada- porażka 0:1 :(
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#51 Post autor: HKSADIK » 25 lis 2008, o 11:48

a ja wam powiem,ze wybacze im nawet porazke,jesli zagraja z Wisła ambitnie,odwaznie,ofesnywnie,niech zagraja tak jak w drugiej polowie w Krakowie-bo jesli zagraja tak bojazliwie jak w pierwszej polowie w tamtym spotkaniu to bedzie katastrofa...Najbardziej wkurza mnie to,ze ta druzyna nie ma swojego stylu,nie ma charakteru!

Pietrzak niech tez juz nie zartuje i nie wystawia jakis Adamskich na lewej obornie-to lepiej dac tam Jakubowskiego(dzialacze!!!szukac lewego obronce!!!).I na srodku pomocy tez nie potrzebujemy i Barana i Scherfchena.Lepiej dac tam Brzyskiego niech rozgrywa te pile,bo dosc niezle mu to wychodzi...

Ja bym taki sklad wystawil...:)

Pilarz-Jakubowski,Sadlok,Grodzicki,Nykiel-Balaz,Scherfchen,Brzyski,Grzyb-Zając,Jezierski

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#52 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 25 lis 2008, o 12:03

HKSADIK pisze:a ja wam powiem,ze wybacze im nawet porazke,jesli zagraja z Wisła ambitnie,odwaznie,ofesnywnie,niech zagraja tak jak w drugiej polowie w Krakowie-bo jesli zagraja tak bojazliwie jak w pierwszej polowie w tamtym spotkaniu to bedzie katastrofa...

Pietrzak niech tez juz nie zartuje i nie wystawia jakis Adamskich na lewej obornie-to lepiej dac tam Jakubowskiego(dzialacze!!!szukac lewego obronce!!!).I na srodku pomocy tez nie potrzebujemy i Barana i Scherfchena.Lepiej dac tam Brzyskiego niech rozgrywa te pile,bo dosc niezle mu to wychodzi...

Ja bym taki sklad wystawil...:)

Pilarz-Jakubowski,Sadlok,Grodzicki,Nykiel-Balaz,Scherfchen,Brzyski,Grzyb-Zając,Jezierski
Brzyski najlepeij sie spisuje na lewej obronie i niech tam gra.
mój skład na Wisłe i w tym składzie gdybysmy zagrali punkty na bank zdobywamy
Pilarz-Brzyski,Grodzicki,Sadlok,Nykiel-Balaz , Nowacki , Scherfchen,Grzyb-Sobiech,Jezierski

Zając na ławe niech sie wreszcie obudzi bo nie ma w Ruchu świętych krow , ktore bedą przechodziły obok meczu obojętnie!

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#53 Post autor: HKSADIK » 25 lis 2008, o 12:09

a Nowacki juz jest w pelni zdrowy?Jesli tak to wiadomo-musi grac,ale wydaje mi sie,ze nie jest i jestesmy w du***,za przeproszeniem(dzialacze!!szukac ofensywnych srodkowych pomocnikow!!!!!!!).Bo ani Scherfchen,ani Baran nie potrafia rozegrac pilk,nie potrafia kreowac akcji.Pulkowski niby z nich jest w tym najlepszy,ale i tak to nie jest to...Wstawilbym tam do srodka Brzyskiego.Nie dosc,ze jest w dobrej formie to zawsze gra ambitnie!

19Kam20
Kontakt:

#54 Post autor: 19Kam20 » 26 lis 2008, o 09:43

ten mecz bedzie wyglądał jak wszytkie poprzednie z wisla nasi zawodnicy juz przed meczem wystrasza sie bandy brożka beda w 11 grac na swoje polowie wyprowadzajac nie liczne kontry a wisla i tak strzeli a brozek na pewno. chyba ze.... Pietrzak ustawi bardzie ofensywna taktyke i zagramy jak te ostanie 20 minut w co watpie... :znudzony:

Kama_wiRek
Kontakt:

#55 Post autor: Kama_wiRek » 26 lis 2008, o 09:54

HKSADIK pisze:Bo ani Scherfchen,ani Baran nie potrafia rozegrac pilk,nie potrafia kreowac akcji
Scherfchen nie umi bali rozgrac ? :zdziwko: Ty chyba nie patrzysz dokładnie na szpile ;) co do Barana to sie zgodza, bo jak ŚRODKOWY OBRONCA moze grac na środku POMOCY :przestraszony:
[size=200][color=blue]WIDZEWSKIE CHOJNY & NIEBIESKA RUDA ŚLĄSKA ![/color][/size]
[img]http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_Widzew_01.jpg[/img]
http://rap-port.wrzuta.pl/audio/ghTvTzVvIE/ <---cała prawda o PZPN'ie

Siwy Mikołów
Kontakt:

#56 Post autor: Siwy Mikołów » 26 lis 2008, o 14:28

MIKOŁÓW I ŁAZISKA >>>>ZBIÓRKA NA BANIE W MIKOŁOWIE ODJAZD AUTOBUSÓW O GODZ.16.30>>>>>KOSZT PRZEJAZDU 10 ZŁ W DWIE STRONY>>>NAZOT AUTOBUSY KOŃCZOM KURS W ŁAZISKACH.

LUDZIE BEZ KASY NIY WLEZOM!!! SOM ZAMÓWIONE INO 2 AUTOKARY.
".............Czos uciyko wszystko mijo to co ważne pozostowo,
z miłościom do Ruchu, tak mnie plac mój wychowoł............"

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#57 Post autor: arango-mokre » 26 lis 2008, o 15:14

Kama_wiRek pisze:
HKSADIK pisze:Bo ani Scherfchen,ani Baran nie potrafia rozegrac pilk,nie potrafia kreowac akcji
Scherfchen nie umi bali rozgrac ? :zdziwko: Ty chyba nie patrzysz dokładnie na szpile ;) co do Barana to sie zgodza, bo jak ŚRODKOWY OBRONCA moze grac na środku POMOCY :przestraszony:
to chyba ty nie patrzysz na 10 podan 7 niecelnych, zreszta bylo widac na meczu z lks i legia szczgolnie dobre mecze to zagrol z cracovia i lechem

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: wojt » 26 lis 2008, o 15:36

Muszą walczyć i to ostro ja wierzę w zwycięstwo, remis też nie będzie zły.

Kris KLZ
Kontakt:

#59 Post autor: Kris KLZ » 26 lis 2008, o 15:41

19_kRzysiek_20 pisze:Pilarz-Brzyski,Grodzicki,Sadlok,Nykiel-Balaz , Nowacki , Scherfchen,Grzyb-Sobiech,Jezierski
Balaz - kontuzja
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#60 Post autor: spyru » 26 lis 2008, o 16:52

Z takimi osłabieniami Wisły mamy szanse na wygraną jaka od dawna sie nie zdarzyła.
GRAĆ !!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ODPOWIEDZ