Transfery. Zima 2008/2009.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Totalnym kretynizmym było włonczynie komyntarzy na niebiescy.pl. Dziynki tymi wszelki maści półgłówki, debile, opóźnione umysłowo i cało reszta dziesiynciolatków ma raj i mogą z ty strony zrobić połonczynie chlywa z burdelym. Gańba to czytać, a jeszcze wiykszo gańba, że to przeciyż ta strona w bardzo wielkim stopniu mo wpływ na postzreganie Ruchu przez innych.
Wstyd, syf, dno, zero i ch***ia.. to i tak za słabe słowa.
Przikładym tego syfu są właśnie poniższe słowa na poziomie sfrustrowanego bajtla
Wstyd, syf, dno, zero i ch***ia.. to i tak za słabe słowa.
Przikładym tego syfu są właśnie poniższe słowa na poziomie sfrustrowanego bajtla
To niy jest śmiyszne - to je żałosne łamane przez infantylneMoże nasz "sponsor strategiczny", którego logo szpeci niebieską koszulkę, wyłoży kase na zakup prawdziwych piłkarzy.
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chyba jednak trochę więcej, Brzyski co potwierdził Janas 350 tys. zł, Straka tak pisał SPORT na podstawie wywiadu z Śrutwą "kosztował najwięcej ze wszystkich zawodników kupionych w zimie" no i Nowacki na pewno w granicach 500 - 600 tys. Co nie zmienia tematu, że macie rację.Tak. Straka, Nowacki, Brzyski kosztowali 1 mln ale wszyscy trzej razem.
Znając życie o transferach do Ruchu dowiemy się w styczniu...
OT
Mam taką samą opinię co do komentarzy na stronie niebiescy.pl jak hydroxy, a co się będzie działo przed WDŚ, gdzie żabolki będą wylewać kompleksy.
-
- Kontakt:
sportslaski.pl pisze:Dzisiaj pod Klimczokiem kolejne decyzje personalne. Krzysztof Chrapek i Mariusz Sacha nie są na sprzedaż. No chyba, że ktoś położy na stół pół miliona euro „za głowę”.
Przesądzone zdają się być kolejne pożegnania w Podbeskidziu. Niewykluczone, że z klubem rozstaną się doświadczeni Łukasz Gorszkow i Grzegorz Pater, a definitywną odpowiedź, czy nadal chce występować w Bielsku, ma dać mający propozycje z ekstraklasy bramkarz Łukasz Merda. - Łukasz ma u nas kredyt zaufania i nawet jak puści 2-3 głupie bramki, to nikt mu tego pamiętać nie będzie - mówi prezes Podbeskidzia, Jerzy Wolas.
Nie jest już tajemnicą, że z Italii mogą wkrótce nadejść zaproszenia na testy pod adresem Krzysztofa Chrapka i Mariusza Sachy, ale nie są to w tej chwili piłkarze na sprzedaż. Obaj na 99 procent zostaną wiosną w Bielsku-Białej.
Więcej w Dzienniku „SPORT”
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wg mnie to nie powinno byc kilka mozliwosci ale jedna jedyna mozliwosc w kolejnosci: (moze oprocz tej 6 tys publiki.)bogas1985 pisze:
Mozliwosci jest kilka
- Gramy jak z nut. Wuygrywamy co kolejke. Cplus pokazuje lidera, czyli nas. W efekcie zdobywamy Mistrzostwo i kupe kasy z premii za liczbe transmisji i zajete miejsce
- Podnosimy ceny biletow. Wyciagamy jak najwiecej pieniedzy od tej stalej 6 tysiecznej publiki.
- Pojawia sie jakis jebniety oszolom, ktory nie patrzac na wszystko daje nam kupe kasy i gada "robta co chceta"
- Zaczyna nas chodzic po 40 000 na Slaski. Przy biletach srednich za 15 zlotych do budzeti trafia okolo 10 mln zlotych
- Zamiast u Frontala gazdety Ruchu kupujemy w oficjalnym sklepie Ruchu Chorzow SSA.
1) Gramy jak z nut. Wuygrywamy co kolejke. Cplus pokazuje lidera, czyli nas. W efekcie zdobywamy Mistrzostwo i kupe kasy z premii za liczbe transmisji i zajete miejsce
2) Zamiast u Frontala gazdety Ruchu kupujemy w oficjalnym sklepie Ruchu Chorzow SSA.
3) Pojawia sie jakis jebniety oszolom, ktory nie patrzac na wszystko daje nam kupe kasy i gada "robta co chceta"
4) Zaczyna nas chodzic po 40 000 na Slaski. Przy biletach srednich za 15 zlotych do budzeti trafia okolo 10 mln zlotych
5) Podnosimy ceny biletów.
no i wracajac do tematu kupujemy reprezentantów a nie 30 latkow z Regionalligi itd...
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- tuRin
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
za pilkanozna.pl
26 listopada 2008, godz: 09:57
PiłkaNożna.pl
Piłka NożnaW spotkaniu Pucharu Ekstraklasy przeciwko Odrze w barwach Ruchu Chorzów zagrał Tomasz Janiszewski. 19-letni napastnik przebywa na testach w drużynie "Niebieskich". Jest wychowankiem Pogoni Szczecin, a ostatnio występował w czwartoligowym Wybrzeżu Rewalskim Rewal.
Janiszewski pojawił się na placu gry w 67. minucie gry i pod koniec meczu zdołał zaliczyć asystę. - Bardzo się starałem, bo chciałem się pokazać jak najlepiej. Dużo biegałem. Może trochę mi jeszcze brakuje i kondycji, i umiejętności, ale z pewnością zaangażowaniem nie odstawałem od kolegów - przekonuje 19-latek.
Zawodnik z Zachodniopomorskiego nie chce oceniać swojego występu. - Nigdy tego nie robię, bo to nie jest takie łatwe. Chętnie jednak poznam opinię trenera - tłumaczy młody piłkarz, który do Chorzowa został ściągnięty z myślą poprawienia skuteczności drużyny. - Jestem napastnikiem i chciałbym strzelić dla Ruchu jak najwięcej bramek. Ale najpierw ... do tego klubu muszę się dostać, bo w tej kwestii żadne decyzje jeszcze nie zapadły - dodaje Janiszewski.
26 listopada 2008, godz: 09:57
PiłkaNożna.pl
Piłka NożnaW spotkaniu Pucharu Ekstraklasy przeciwko Odrze w barwach Ruchu Chorzów zagrał Tomasz Janiszewski. 19-letni napastnik przebywa na testach w drużynie "Niebieskich". Jest wychowankiem Pogoni Szczecin, a ostatnio występował w czwartoligowym Wybrzeżu Rewalskim Rewal.
Janiszewski pojawił się na placu gry w 67. minucie gry i pod koniec meczu zdołał zaliczyć asystę. - Bardzo się starałem, bo chciałem się pokazać jak najlepiej. Dużo biegałem. Może trochę mi jeszcze brakuje i kondycji, i umiejętności, ale z pewnością zaangażowaniem nie odstawałem od kolegów - przekonuje 19-latek.
Zawodnik z Zachodniopomorskiego nie chce oceniać swojego występu. - Nigdy tego nie robię, bo to nie jest takie łatwe. Chętnie jednak poznam opinię trenera - tłumaczy młody piłkarz, który do Chorzowa został ściągnięty z myślą poprawienia skuteczności drużyny. - Jestem napastnikiem i chciałbym strzelić dla Ruchu jak najwięcej bramek. Ale najpierw ... do tego klubu muszę się dostać, bo w tej kwestii żadne decyzje jeszcze nie zapadły - dodaje Janiszewski.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- ch-R
-
- Kontakt:
z tego co pamietam to dokładnie rok temu miał do nas trafic tylko ze... działacze nie chcieli wykladac pieniedzy poniewaz kontrakt mu wygasał w czerwcu. Sam zawodnik chciał podpisac kontrak obowiazujacy od lata i trafił by na zasadzie wolnego transferu do nas lecz 'prezes' GKS-u stwierdził że pół roku chłopak pogra sobie w rezerwach jezeli podpisze z nami kontrakt i wszystko upadło. A latem konkretna oferta z Odry i wszystko jasne. Chyba nasi działacze troche przespali to, ten zawodnik naprawde wiele potrafi. Brakuje nam w pomocy takiego chopa no cóż.. moze dopatrzymy sie kolejnego Małkowskiego w innym klubie i działacze nie oleja sprawychorzowskaR pisze:Dobre pedziane "miol" he . Czy ktoś może przypomnieć ja do tego doszło że nie jest u nos ?tuRin pisze:Ten Małkowski z Odry.... to mioł być nasz Chop

-
- Kontakt:
Już jest lepszy Małkowski w postaci Adriana MierzejewskiegoSouth pisze:z tego co pamietam to dokładnie rok temu miał do nas trafic tylko ze... działacze nie chcieli wykladac pieniedzy poniewaz kontrakt mu wygasał w czerwcu. Sam zawodnik chciał podpisac kontrak obowiazujacy od lata i trafił by na zasadzie wolnego transferu do nas lecz 'prezes' GKS-u stwierdził że pół roku chłopak pogra sobie w rezerwach jezeli podpisze z nami kontrakt i wszystko upadło. A latem konkretna oferta z Odry i wszystko jasne. Chyba nasi działacze troche przespali to, ten zawodnik naprawde wiele potrafi. Brakuje nam w pomocy takiego chopa no cóż.. moze dopatrzymy sie kolejnego Małkowskiego w innym klubie i działacze nie oleja sprawychorzowskaR pisze:Dobre pedziane "miol" he . Czy ktoś może przypomnieć ja do tego doszło że nie jest u nos ?tuRin pisze:Ten Małkowski z Odry.... to mioł być nasz Chop

- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ruch Chorzów zainteresowany jest napastnikiem Tura Turek, Łukaszem Cichosem
Może ktoś mi przybliży tę postać, przedewszystkim jej osiągniecia, zalety, ilosc bramek, ewentualna nominalna pozycja poza napastnikiem, itd.
Może ktoś mi przybliży tę postać, przedewszystkim jej osiągniecia, zalety, ilosc bramek, ewentualna nominalna pozycja poza napastnikiem, itd.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2008, o 16:28 przez Świerkolfan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Akurat sie składa ze byłem pod koniec kwietnia w okolicach Płocka mam tam rodzine i byłem na meczu incognito wisła płock : gks katowicearango-mokre pisze:a skad to wiecie:) ze Mierzejwski jest lepszy jak na oczy go nie widzieliscie:)
Akurat bramke w tym meczu strzelił Mierzejewski który wskoczył odrazu po sprzedniu Peszki do lecha.
Bardzo przebojowy zawodnik ten Mierzejewski , który uczył sie obecnego kadrowicza lecha i ciach!

A tutaj macie bramki Łukasza Cichosa ----> http://www.tur-turek.pl/index.php?go=video