Transfery. Zima 2008/2009.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chyba sfera marzeń, al kto wie
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,59688 ... enitu.html
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,59688 ... enitu.html
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Jak Gorawski tam przejdzie to sie nie zdziwia ( kasa do niego je wazno ) a co do Baszczynskiego to tego mu nie zapomna. Bo go zawsze szanowol ale jak do szczew przejdzie to sie przeje...bogas1985 pisze:Gornik chce sprowadzic Gorawskiego i Baszczynskiego. Gorawski jak przejdzie do Zabrza to przegra sobie na calej linii. Na Baszczynskim mocno sie wowczas zawiode. Oczywiscie to tylko spekulacje mediow, ale to taka ot ciekawostka.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- MBR-200
- Kontakt:
Tu jest pełny tekst http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3502 ... brze_.html
Zwróćcie uwagę kto pisał ten tekst w GW - mocno proszczewowski dziennikarz Piotr Płatek. Ja nie wiem po ch** oni zatrudniają w tej gazecie takich ludzi jak on, jak red. Blaut. Ci dwaj powinni pisać co najwyżej do gazetek przedmeczowych na Górniku i Gieksie. Żenada.
"(Górnik) to Śląski klub" - to mnie rozbawiło bardziej niż wczorajsze "Jola Rutowicz naszej komisji" skierowane do posła Mularczyka
Zwróćcie uwagę kto pisał ten tekst w GW - mocno proszczewowski dziennikarz Piotr Płatek. Ja nie wiem po ch** oni zatrudniają w tej gazecie takich ludzi jak on, jak red. Blaut. Ci dwaj powinni pisać co najwyżej do gazetek przedmeczowych na Górniku i Gieksie. Żenada.

"(Górnik) to Śląski klub" - to mnie rozbawiło bardziej niż wczorajsze "Jola Rutowicz naszej komisji" skierowane do posła Mularczyka

O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Nie wiadomo, czy z klubem nie pożegnają się Krzysztof Chrapek i Mariusz Sacha. Ich świetne występy zostały dostrzeżone we Włoszech. Obaj piłkarze niebawem udadzą się na testy do Empoli FC.
http://www.90minut.pl/news.php?id=807100
Hmmm.......
http://www.90minut.pl/news.php?id=807100
Hmmm.......

-
- Kontakt:
Przychodzą: Wojciech Białek II (O - Zagłębie Sosnowiec), Łukasz Janoszka (N - GKS Katowice), Adrian Kasztelan (P - Korona Kielce), Adrian Marek (O - Zagłębie Sosnowiec), Adrian Mierzejewski (P - Wisła Płock), Rafał Pietrzak (N - Zagłębie Sosnowiec)
Odchodzą: Piotr Ćwielong (N - Wisła Kraków), Daniel Feruga (P - ?)
zrodło: 90minut
jak wiadomo to mlodzi pilkarze, wiec jacys od zaraz do skladu pewnie dojda jeszcze
- mam nadzieja ze zaro na zielono 
Odchodzą: Piotr Ćwielong (N - Wisła Kraków), Daniel Feruga (P - ?)
zrodło: 90minut
jak wiadomo to mlodzi pilkarze, wiec jacys od zaraz do skladu pewnie dojda jeszcze

- ObeRschlesien
- Kontakt:
Wiadomo nie od dzis ze te 90 minut te transfery maja chybione ale w przyblizeniu zapewne sa ok. Adrian Marek mysla ze synek bylby dobrym wzmocnieniem 21 lot gro w reprezentacji wiec jestech na ja , oby byl taki dobry za młodu jak Baszczu
ktoś pisoł o Tyrale z Borussi mysla ze jednak wybiere Arka . Co do napastników to moze prezesi zrobia niespodzianka i wyciagnom Janczyka z CSKA
Co do tego modego to Sosnowiec trocha przesadzilo z cena 

Ostatnio zmieniony 21 lis 2008, o 12:40 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Kontakt:
wiadomo ze tyla kasy to byloby przegiecie - za to mogymy miec 2ch super napastnikowbogas1985 pisze:Za Pietrzaka Sosnowiec chce milion euro. Wiadomo, ze spuszciliby mono z ceny. ale nie ma co placic zbyt duzych pieniedzy za 16-latka. o ktorym praktycznie nie wiadomo nic.
ale za mni czemu nie - pewnie go ktos z naszych obserwuje

Adrian Marek 19 19 0 1710 2 0 2 0 0 0
Wojciech Białek 17 17 0 1530 4 0 4 0 0 0
Rafał Pietrzak 13 5 2 945 1 0 1 0 0 0
Legenda: W kolejnych rubrykach imię, nazwisko, liczba meczów, liczba meczów w pełnym wymiarze czasowym, liczba meczów jako rezerwowy wchodzący z ławki, czas gry w minutach, żółte kartki, czerwone kartki, bramki, bramki samobójcze, karne wykorzystane, karne niewykorzystane
wiec pewnie zainteresowanie nie wzielo sie z nikad, ale z pewny strony zodnego modego nie powinni my kupowac bo sie moga nie sprawdzic,
ryzyk fizyk...
mi i tak sie marza: Gorawski, Baszczynski i Chrapek
obroncy bym nie kupowol, dolbych szansa Grodzickiemu i Sadlokowi, zeby sie pewniej poczuli w zespole, a nie ze co okno to propozycje - chcieli my obroncy solidnego - a wg mie oni takimi sa, a Marka pewnie nie zadowola mecze w ME
dla mnie wypozyczenia nie sa dobre - szczegolnie mlodych z zagranicznych klubow, bo szczeli 3-4 bramki i juz go nie ma, (jakby nie szczelil to tez) a na wykupienie to watpia bo przeca u nos mimo ze dlugow nie ma juz praktycznie to watpia w zakupy mlodych bardzo znanych, na nich sie nie zarobi - a moze nawet straci
jo licza na dwa-trzy transfery (licza na nazwiska wyzy) - nie "bijcie" mie tukej za Gorawskiego

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: