Ruch Chorzów vs Legia Warszawa 21.11.2008 Godz.20:00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pietrzak - trener doskonały, strateg jakiego jeszcze w Ruchu nie widzieliśmy, ustawienie i taktyka na mecz perfekcja, a nasza gra to wszystko przez wiatr, deszcz, śnieg, podgrzewaną murawę i to że doping był do dupy.
Na końcu powinno być zaśpiewane coś zupełnie innego, na kogoś innego.
historiaruchu.pl
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Adamski zagrał tragicznie ;/ karny niestety zawalił w pewnej części Grzybek, bo i za lekko strzelał i na połowe wysokości bramki. Niestety Grzyb sie nie nadaje na prawego obrońcę... tak samo jak Baran na pomocnika... Najlepszym graczem u nas był Pilarz i Szeryf wg mnie.
A jeśli chodzi o samo spotkanie... nasi naprawdę dobrze grali, ale tylko do bramki... później najnormalniej w życiu było mi wstyd... przez nie całe 30 min grała tylko Legia a my statystowaliśmy... Wg mnie nie trafiona zmiana Balaza, no chyba że jakaś kontuzja mu się przyplątała... Marcin Zając - niestety bez formy, nic nie gra, próbuje się fiksać ale mu nie wychodzi; głupie straty; tylko przyspieszeniem i techniką w obecnej formie jako tako błyszczy... Pepe, oj Pepe. Niby dużo biegał, niby dużo walczył - ale co z tego, skoro lata jak jezdziec bez głowy... nic tym nie wnosił. Z Wisłą niestety będzie Brożek show. Chciałbym być optymistą, ale niestety nie moge, po tak fatalnej skuteczności i pomysłu po straconej bramce na jakąkolwiek sensowną gre. Schluss
A jeśli chodzi o samo spotkanie... nasi naprawdę dobrze grali, ale tylko do bramki... później najnormalniej w życiu było mi wstyd... przez nie całe 30 min grała tylko Legia a my statystowaliśmy... Wg mnie nie trafiona zmiana Balaza, no chyba że jakaś kontuzja mu się przyplątała... Marcin Zając - niestety bez formy, nic nie gra, próbuje się fiksać ale mu nie wychodzi; głupie straty; tylko przyspieszeniem i techniką w obecnej formie jako tako błyszczy... Pepe, oj Pepe. Niby dużo biegał, niby dużo walczył - ale co z tego, skoro lata jak jezdziec bez głowy... nic tym nie wnosił. Z Wisłą niestety będzie Brożek show. Chciałbym być optymistą, ale niestety nie moge, po tak fatalnej skuteczności i pomysłu po straconej bramce na jakąkolwiek sensowną gre. Schluss
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
To, że nie strzelamy karnego i nie trafiamy do pustej bramki to też wina Pietrzaka? Jak się marnuje takie okazje to nie można wygrać meczu.grzej pisze:Pietrzak - trener doskonały, strateg jakiego jeszcze w Ruchu nie widzieliśmy, ustawienie i taktyka na mecz perfekcja, a nasza gra to wszystko przez wiatr, deszcz, śnieg, podgrzewaną murawę i to że doping był do dupy.
Swoją drogą podania do Pilarza przy stanie 0:1 to już majstersztyk.
-
- Kontakt:
nie no chopcy powalczyli trocha,ale wkur***lo mnie to jak loni stoli
kur** zamiast grac balym do przodku to loni stojom
pozegnanie NIEBIESKICH miolo byc "dzieki za walka" a nie takie jak bylo
doping to tragedia
Pilarz +
Sadlok +
Sobiech + za walka do konca
Jakubowski + za fikolka
Lekkie przeblyski Cwielonga a Grzybek i Zajac na lawa!!!

kur** zamiast grac balym do przodku to loni stojom

pozegnanie NIEBIESKICH miolo byc "dzieki za walka" a nie takie jak bylo

doping to tragedia

Pilarz +
Sadlok +
Sobiech + za walka do konca
Jakubowski + za fikolka

Lekkie przeblyski Cwielonga a Grzybek i Zajac na lawa!!!

KLIMZOWIEC!!!
- Lutz
- Kontakt:
Jo sie na trenerce niy znom i niy byda tyż zwolnioł Pietrzaka tak jak niy zwolniołch Radolskiego , ale powiedzcie mi ino co mo Pietrzak abo Ferguson do tego że patałachom sie lotać niy chce, że bala niy poradzom przyjonoć ,odbijo sie od nich jak od ściany, co poradzi Pietrzak na to że kożde dugie podanie je w życi zresztom kożde podanie to takie na od***rdol jak dojdzie to dojdzie jak niy to tyż to pi***ola, to je piłkarskie abecadło - przyjyncie piłki i podanie jak sie tego za bajtla niy nauczyli to teroz ich nawet tyn Ferguson niy nauczy. Niy ma sie co oszukiwać ( po roz ftoryś) momy ciynkich piłkarzy i szkamranie że taktiku ciulato je niy na miejscu. Egal jako by ta taktyka niy boła z tymi piłkarzam som my skozane na zufale ze Poloniom abo inkszym ŁKS-sym i walka o utrzimanie.
Grzyb :
Tyn już tyż ku*** zaczyno beblać od rzeczy - akcje oskrzydlające , kaj i kiedy panie Grzyb ?
Grzyb :
Czasami prowadziliśmy grę i nasze akcje oskrzydlające były bardzo fajne

Tyn już tyż ku*** zaczyno beblać od rzeczy - akcje oskrzydlające , kaj i kiedy panie Grzyb ?
Ostatnio zmieniony 21 lis 2008, o 22:51 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kirek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Co do szpilu to tak samo jak ktos wczesniej pedziol Zajac obok szpilu przeloz ;/ powinien siedziec z Wisla na lawie a za niego Sobiecha bych wciep do ataku. Szkoda ze Grzybek karnego nie strzelil bo pewnie by byl inny szpil. Do bramy my cos grali a potem to ino gra na pilarza albo podania do adamskiego kery bala na aut wybijol.My zamiast strzelac z daleka (oporcz strzalu Scherfena)tak jak legia to my chyba chcymy do tora wlyz z balym.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2008, o 23:18 przez staRvin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I wyladujemy kajs na 13 placu. Tego im zycza, bo moze ktos w koncu pojdzie w tym klubie po rozum do glowy i zrobi cos z ta druzyna, bo ja na to patrzec juz nie umia. Ja osobiscie nie widza roznicy miedzy byciem sredniakiem w Ekstraklasie a gra w II czy III lidze. Ruch ma tylko walczyc o MAJSTRA. Inaczej na ch** mi ta cala ich gra.chorzowski_rsl pisze:wyszlo jak zawsze!niestety ale tyz w dwoch ostatnich meczach z Wisła i Śląskiem ugromy 0 punktow
Jestem fest wkurwiony.