Ruch Chorzów vs Legia Warszawa 21.11.2008 Godz.20:00
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jo powiem że mamy dobry skład, mamy w miarę dobry zarząd, ale wg mnie to trener jest niezbyt uzdolniony.. Pietrzak to jest amator, ma dobre kontakty z Ćwielongiem i jak widać gra w każdym meczu! Pietrzak raus, nie pisze tego w złości ale powiem szczerze że Radolsky najlepiej byłoby aby wrócił.. Wielki oświecenie? Śmianie się z szczewa? Żebyśmy piłkarsko nie zniżyli się do ich poziomu!
PS. Czemu Ćwielong dzisiaj nie grał?
he he he 
PS. Czemu Ćwielong dzisiaj nie grał?

- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KOMPLETNE DNO.
Legia przeważała CAŁY czas, zwycięstwo zasłużone.
Grzyb - na trybuny za karnego
Bramekę zawalił Pilarz - 4 metr MUSI być bramkarza...
ZERO POMYSŁU NA GRĘ
Oni po prostu nie wiedzieli co robić na tym boisku !!!
Pietrzak: dalej wystawiaj Ćwielonga, dalej zmieniaj kiepskich zawodników na 15 min przed końce dalej leć w ch... z taktyką. WSTYD i ŻENADA.
Szkoda mi tylko tych na trybunach, którzy wymarzli w śniegu i chłodzie
PS. I KIEDY DO CHOLERY DASZ POGRAĆ GRZYBOWI NA POMOCY??? Ślepy jesteś pan, że Zając NIE POTRAFI wciepywać???Trener słabizna i dziwię się jego obrońcom...
Legia przeważała CAŁY czas, zwycięstwo zasłużone.
Grzyb - na trybuny za karnego

Bramekę zawalił Pilarz - 4 metr MUSI być bramkarza...
ZERO POMYSŁU NA GRĘ
Oni po prostu nie wiedzieli co robić na tym boisku !!!
Pietrzak: dalej wystawiaj Ćwielonga, dalej zmieniaj kiepskich zawodników na 15 min przed końce dalej leć w ch... z taktyką. WSTYD i ŻENADA.
ŚWIYNTO prowda...SODA's pisze:brak honoru ..ale same gorole grają ...

Szkoda mi tylko tych na trybunach, którzy wymarzli w śniegu i chłodzie

PS. I KIEDY DO CHOLERY DASZ POGRAĆ GRZYBOWI NA POMOCY??? Ślepy jesteś pan, że Zając NIE POTRAFI wciepywać???Trener słabizna i dziwię się jego obrońcom...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Hm..
Nie wiem czy niektórzy tu sie spodziewali wyniku typu 3-0 czy 4-0 dla Nas..
Ruch jest za słaby na Legie,Wisłe,Dyskopolo,Lecha...
ta wygrana z Lechem była przypadkowa,może dlatego,że Kicaj i Szeryf sie spieli na swój były klub..
a tak jesteśmy po prostu za słabi..
My powinniśmy i musimy wygrywać z całą resztą oprócz czołówki.. i w takich meczach szukać punktów a nie z wymienionymi..
Zagraliśmy słabo,ale wydaje mi sie,niestety,że na swoim poziomie.. Legia też nie grała nic ciekawego,ale po prostu jest lepszą drużyną.. i to widać po wyniku..
Może gdyby Grzyb strzelił tego karnego,może gdyby Kicaj też strzelił swoje byłoby inaczej.. ale gdybać możemy..
i na koniec.. z Wisła też będzie porażka
wierzyć można oczywiście..ale cytując pewien Kabaret 'wiara nie ma z tym nic wspólnego..' bo Wisła też jest od Nas lepsza..tak samo jak Legia,Lech i Dyskopolo. 
Nie wiem czy niektórzy tu sie spodziewali wyniku typu 3-0 czy 4-0 dla Nas..
Ruch jest za słaby na Legie,Wisłe,Dyskopolo,Lecha...
ta wygrana z Lechem była przypadkowa,może dlatego,że Kicaj i Szeryf sie spieli na swój były klub..
a tak jesteśmy po prostu za słabi..
My powinniśmy i musimy wygrywać z całą resztą oprócz czołówki.. i w takich meczach szukać punktów a nie z wymienionymi..
Zagraliśmy słabo,ale wydaje mi sie,niestety,że na swoim poziomie.. Legia też nie grała nic ciekawego,ale po prostu jest lepszą drużyną.. i to widać po wyniku..
Może gdyby Grzyb strzelił tego karnego,może gdyby Kicaj też strzelił swoje byłoby inaczej.. ale gdybać możemy..
i na koniec.. z Wisła też będzie porażka

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sorry na mecze nie moge jezdzic bo mam daleko, ogladam w internecie i musze powiedziec ze dzieje sie nie najlepiej i krew mnie zalewa.Trener Pietrzak powoli mnie wkur.ia te wstawianie Grzyba,Cwielaga bez formy to juz przegiecie.Pozatym podania nie celne to juz tak raza w oczy ze plakac sie chce do tego bramkarz co nie wie kiedy sie do pilki przy wrzutkach wychodzi to oznacza ze cos jest nie tak w sztabie skoleniowym.Co to za glupia taktyka ze trzy podania i wciepka na slepo pod bramke ? Kto tak gra to nie musi sie chyba pytac dlaczego sie mecz za meczem przegrywa z takimi kluami jak Legia, ktora spacerkiem wygrala unas i nie zmeczyla sie.Pan Zajac to juz powinien troche sie zastanowic ile szans potrzebuje zeby jedna strzelic!Na koniec musze powiedziec ze grali tak jak by zgory wiedzieli ze przegraja!Boli to jak sie jest kibicem Ruchu i nie ma co liczyc ze mecze takie jak z Legia albo z Wisla przegrywa sie bo oni w siebie nie wierza!Jesli sie karnych nie strzela to trzea sie pytac jak oni chca latwiej te bramki zdobywac !Z Wisla bez Cwielaga mam nadzieje ze bedzie lepiej! Nadzieja matka idiotow a ja nim jestem bo marze o tym co i tak z gory jest przegrane bo nasi pilkarze sa poprostu bez jaj !
- Lutz
- Kontakt:
Kuriwa 0:1 do zadku a łoni sie grali choby na majówce byli choby sie nic niy stało. Co sam dużo szkamrać - za wysokie progi ?
Elmer ty sie tyn twój podpis pod postami wiynkszy zrób, ale zedytuj go na 15 laci
To tyż Soda, ale gównom przyczynom ty tragedi je to że łoni einfach niy poradzom , może i chcom ale niy ta klasa , niy te umiejyntności i pisza to niy piyrszy roz. Na ŁKS przy "dobrym wietrze" może od czasu do czasu styknie, ale to je wszysko na co naszych kopaczy stać i trudno mieć do jednego czy drugiego pretynsje że szmaciorz jedyn z drugim bala niy umi przyjonć abo cylnie podać na 3 metry. Tego ich tyż Pietrzak niy nauczy.brak honoru ..ale same gorole grają ..
Elmer ty sie tyn twój podpis pod postami wiynkszy zrób, ale zedytuj go na 15 laci

-
- Kontakt:
gównom przyczynom ty tragedi je to że łoni einfach niy poradzom , może i chcom ale niy ta klasa , niy te umiejyntności i pisza to niy piyrszy roz. Na ŁKS przy "dobrym wietrze" może od czasu do czasu styknie, ale to je wszysko na co naszych kopaczy stać i trudno mieć do jednego czy drugiego pretynsje że szmaciorz jedyn z drugim bala niy umi przyjonć abo cylnie podać na 3 metry.

I właśnie o to chodzi.. i tutaj jest sedno sprawy...

- Lutz
- Kontakt: