Jestech takigo samego zdania ! jak to mo byc oficjalny kalyndorz to mo być własnie taki jak ten projekt !! Była sonda na stronie i widać że większości tyż sie podobo.bluefil pisze:Panowie, dla mnie 6 jest bardzo fajna. Prosta, kolory sepii, nawiazanie do tradycji i chyba o to chodzilo! Wszystkie teorie spiskowe sa dla mnie zabawne. Byla sonda, wygrala opcja 6 i tyle. Czy kalendarze musza byc zawsze takie same, z oprawami, kibicami itd. Taki niech sobie zrobia kibice osobno, a oficjalny ma byc estetyczny i charakterny, a ten wybrany wlasnie taki jest!heli pisze:i tak pewnei kibice zrobią swój kalendarz, a ten klub po kilku sprzedanych egzemplarzach bedą za darmo rozdawac jako bonus do jakiegoś kwietnioweo bądź majowego. I na koniec pierwsze skojarzenie jak patrza na ten kalendarz to, że wRuchu jest taak biednie, że grają rozdupionymi balami i ten kolor szarosci. Pewnie autorom chodziło o jakieś nawiązanie do historii, ale zrobili to słabo
Dziadostwo zarządu
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Chciałem Ci napisać grzecznie ale chyba nie dotrze. PITEJ do PIS-u.Bzzyk pisze:Ale ja wiem ze to robil ktos od nas strone i przypuszczam ze to oni, chwala im za to po poprzednia byla jeszcze gorsza. To nic zlego ze tez wystartowali w tym konkursie ale na moje oko mogli by dac szanse innym ;-)
Agencja graffiti zajela sie wylacznie wizerunkiem klubu i niby dbaniem o jego wizerunek. Z

Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
- Kontakt:
niestety Fazi. Wybacz im bo oni tak się zapamiętali w szale, leczenia własnych kompleksów błędami zarządu Ruch SSA, że przerodził się ten szał w jakąś obsesje maniakalną czy inną manię prześladowczą. To ponoć się leczy, tylko czy już na to nie jest za późno.Krzysztof M. pisze:podobno tyn kalendorz doł zrobić zarząd, abo ktos znajomy itd ????
prowda jest tako ze zarzad zrobioł konkurs ! a my jako kibice Matys Fazi Siwy i Hadul , zrobili sie dwa kalendorze i jedyn z nich wygrol.
tyn drugi tyz sam jest kajs wczesni.
Przykro mi jest ale strony z Ruchu ani zodnej innej my nie robili !!!)
czasami jom odwiedzomy ,
a i zoden z nos nie mo w famili nikogo z tego waszego "kryminogennego" zarządu
Wiec w takim razie dejcie się na luz, bo nie potrzebnie się nakręcocie !!!
Fazi.
-
- Kontakt:
Bzzyk wiem ze ze zaden z chlopakow ktorzy zrobili kalendarz nie robili strony internetowej.
Bo znam trzech z nich.
Co do samego kalendarza to chodzilo aby byl neutralny i mozna go powiesic wszedzie.
Wiem ze wiekszosc wolala aby byly na nich nasze fany, mlyn ,napisy Oberschlesien abo moze nawet haken....ale taki by mogl wisiec tylko u nas w domach a nie np gdzies w biurze.
Kazdy produkt ma swojich zwolennikow ale i przeciwnikow.
Amen
Bo znam trzech z nich.

Co do samego kalendarza to chodzilo aby byl neutralny i mozna go powiesic wszedzie.
Wiem ze wiekszosc wolala aby byly na nich nasze fany, mlyn ,napisy Oberschlesien abo moze nawet haken....ale taki by mogl wisiec tylko u nas w domach a nie np gdzies w biurze.
Amen
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Adamku, czytaj post nad Twoim!!! Ludzie wy juz chyba poszaleliscie z tymi teoriami spiskowymi! Zarzad jest tez odpowiedzialny za koklusz, gradobicie itd....adamku pisze:cieszy mnie chociaż fakt że miałem nosa odnośnie projektu![]()
w tym momencie konkurs zupełnie bez sensu gdy zarząd wystawia projekt swoich naczelnych grafików bo wiadomo że zwykły projekt kogoś z nas nie będzie miał siły przebicia
konkurs, postawa zarządu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przesadzacie. Wygrał projekt najlepszy graficznie. Źle mi się kojarzy, jak już napisałem wcześniej z biedą. Pomysł bardzo dobry, tylko zamiast tej obdartej piłki, prawdziwie stara z muzeum, z układem łatek jak teraz w siatkówce
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja tam tego kalendarza nie chce.. jest poprostu brzydki. Niby nawiazanie do tradyzji a wyszlo na pierwszy rzut oka tak - jakbysmy byli szmaciarzami.. stara bala.stare trampki..
Takie moje odczucie - prosze nie jechac mnie za wyrazenie swojego zdania.
[color=blue][b]"Ślonzoka nie czyni ino miejsce urodzenia ale także postawa życiowa,
bo co to za Ślonzok co umie godać i pisać fess po Ślonsku a zachowuje sie jak gorol :kwasny: "
[/b][/color]
bo co to za Ślonzok co umie godać i pisać fess po Ślonsku a zachowuje sie jak gorol :kwasny: "
[/b][/color]
- 19flasteR20
- Kontakt:
Projekt wygladoł najlepiej pod wzglyndym grafikii i jest do powieszenio nawet jak pracujesz z zabolami w robocieHBSiwy pisze:Bzzyk wiem ze ze zaden z chlopakow ktorzy zrobili kalendarz nie robili strony internetowej.
Bo znam trzech z nich.![]()
Amen
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
To je oficjalny kalendorz
TeRa czekomy na Kibicowski bo pewnie w sklepie "NIEBIESCY" byda wydane i inne kalyndorze.było głosowanie to je demokracja a nie siła pięsci

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- amra
- Kontakt:
To sie kup cały nakład.
Kalyndorz dramat!!!
Kaj ta tradycja - my som szmaciorze ???
Rozumia Stare tryjtki, stary bal, a niy zniszczony bal, i jajkeś star trampki.
A tak na marginesie to ino sie pisze wszyndzie taki farmazon "legenda bez końca"
a mo sie to nijak do polityki klubu w temacie podtrzymania tradycji .
Ale tak już bywo w niyktórych "firmach" z tradycjom jak jest niy taki managment.amyn
Kalyndorz dramat!!!

Kaj ta tradycja - my som szmaciorze ???
Rozumia Stare tryjtki, stary bal, a niy zniszczony bal, i jajkeś star trampki.
A tak na marginesie to ino sie pisze wszyndzie taki farmazon "legenda bez końca"
a mo sie to nijak do polityki klubu w temacie podtrzymania tradycji .
Ale tak już bywo w niyktórych "firmach" z tradycjom jak jest niy taki managment.amyn
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Po pierwsze stary bal - bo to jest tyn bal, a nie ta bala!!! Nie umiesz nie pisz!Selene pisze:Ja tam tego kalendarza nie chce.. jest poprostu brzydki. Niby nawiazanie do tradyzji a wyszlo na pierwszy rzut oka tak - jakbysmy byli szmaciarzami.. stara bala.stare trampki..
Druga rzecz, jakies kompleksy macie? Moze magnatami finansowymi nie jestesmy, ale dlugow nie mamy, za wszystko placimy i idziemy do przodu, wiec nie wiem dlaczego wam sie wszystko z bieda kojarzy. Najwazniejsza jest tRadycja!
Poza tym czesto sie taka zdziadziala pilka na placach gralo i pewnie wiele z naszych gwiazd (Wilimowski, Cieslik, Wyrobek) wlasnie takie obdarte pilki na placu kopalo!
A ogolnie, zeby temat kalendarza byl w temacie dziadostwo zarzadku to az zal...banda pisowcow weszacych spisek wszedzie. A Legia tez wylosowala Sanok, zeby dojsc do finalu..
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A teraz popatrz na swoja wypowiedz i zobacz ile sam nawaliles bledow.. NIE UMIESZ TO NIE PISZ !!!bluefil pisze:Po pierwsze stary bal - bo to jest tyn bal, a nie ta bala!!! Nie umiesz nie pisz!Selene pisze:Ja tam tego kalendarza nie chce.. jest poprostu brzydki. Niby nawiazanie do tradyzji a wyszlo na pierwszy rzut oka tak - jakbysmy byli szmaciarzami.. stara bala.stare trampki..
Druga rzecz, jakies kompleksy macie? Moze magnatami finansowymi nie jestesmy, ale dlugow nie mamy, za wszystko placimy i idziemy do przodu, wiec nie wiem dlaczego wam sie wszystko z bieda kojarzy. Najwazniejsza jest tRadycja!
Poza tym czesto sie taka zdziadziala pilka na placach gralo i pewnie wiele z naszych gwiazd (Wilimowski, Cieslik, Wyrobek) wlasnie takie obdarte pilki na placu kopalo!
A ogolnie, zeby temat kalendarza byl w temacie dziadostwo zarzadku to az zal...banda pisowcow weszacych spisek wszedzie. A Legia tez wylosowala Sanok, zeby dojsc do finalu..
i pozwol, ze mamy swoje zdanie na temat tego kalendarza. Wypraszam sobie jakiekolwiek podszywanie mojej osoby pod pisowcow..
Poprostu przedstawili nas jako szmaciarzy wg mnie ( i nie tylko mnie).
Ta pilka jest totalnei zniszczona..jak i trampki. Jesli chcieli zrobic cos zwiazanego z tRadycja - mogli w inny sposob. A nie poprzez dziadowskie rzeczy.
pozdRo !
[color=blue][b]"Ślonzoka nie czyni ino miejsce urodzenia ale także postawa życiowa,
[/b][/color]
[/b][/color]