Transfery. Zima 2008/2009.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Faktycznie.... pozbycie sie Cwielonga w tej chwili to najtansze i dosc dobre wzmocnienie.
Nie ma sensu ogrywac wisle Cwielonga, ktory nam malo co daje w meczu. Albo sie go pozbyc, albo wykupic za rozsadna cene i po sprawie.
Ja tez licze na jakies 1-2 porzadne transfery. Od awansu do ekstraklasy mamy dobre transfery, wiec licze na powtorke
Nie ma sensu ogrywac wisle Cwielonga, ktory nam malo co daje w meczu. Albo sie go pozbyc, albo wykupic za rozsadna cene i po sprawie.
Ja tez licze na jakies 1-2 porzadne transfery. Od awansu do ekstraklasy mamy dobre transfery, wiec licze na powtorke

-
- Kontakt:
Jezeli Cwielong to tylko za 400-500 tys zl Wydawanie za niego kazdej wiekszej kasy to strata pieniedzy Zbyt duze ryzyko
Jednak wolalbym przeznaczyc te pieniadze na Chrapka
Chlopak wie jak strzelac bramki , szybki , przebojowy , walczak Do tego jak pokazuje zycie gorale maja ostatnio wieksze jaja i ambicje od " chopcow ze Slonska " niestety
Potrafia zawalczyc i sie odnalezc
Przyklady: Jelen,Sikora
Jednak wolalbym przeznaczyc te pieniadze na Chrapka
Chlopak wie jak strzelac bramki , szybki , przebojowy , walczak Do tego jak pokazuje zycie gorale maja ostatnio wieksze jaja i ambicje od " chopcow ze Slonska " niestety
Potrafia zawalczyc i sie odnalezc
Przyklady: Jelen,Sikora
-
- Kontakt:
Kogo zatem będzie starał się sprowadzić Marek Zub? Jak udało nam się dowiedzieć, wysoko stoją akcje Michała Golińskiego (Zagłębie) i Marcina Nowackiego (Ruch). - Jeśli jest w odpowiedniej formie, może być niezwykle przydatny drużynie - chwali swojego podopiecznego Bogusław Pietrzak, trener chorzowian.
Środek pomocy to jednak nie jedyna pozycja, na którą Zub poszukuje piłkarzy. Trzeba zwiększyć także rywalizację w ataku, a także na bokach pomocy i obrony. W związku z tym - jak udało nam się dowiedzieć - łodzianie będą zabiegali o takich zawodników, jak Janusz Gancarczyk (Śląsk Wrocław), Piotr Ćwielong (Ruch Chorzów), Patryk Małecki oraz Andrzej Niedzielan (obaj Wisła Kraków). - Ale akurat ich chętnie sprowadziłaby połowa ekstraklasy - nie ukrywa Zub.
http://www.sportowefakty.pl/pilka/2008/ ... a-w-ataku/
Środek pomocy to jednak nie jedyna pozycja, na którą Zub poszukuje piłkarzy. Trzeba zwiększyć także rywalizację w ataku, a także na bokach pomocy i obrony. W związku z tym - jak udało nam się dowiedzieć - łodzianie będą zabiegali o takich zawodników, jak Janusz Gancarczyk (Śląsk Wrocław), Piotr Ćwielong (Ruch Chorzów), Patryk Małecki oraz Andrzej Niedzielan (obaj Wisła Kraków). - Ale akurat ich chętnie sprowadziłaby połowa ekstraklasy - nie ukrywa Zub.
http://www.sportowefakty.pl/pilka/2008/ ... a-w-ataku/
-
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmmm......... jak to prowda co pisze staRvin to sie okaze co mo zamiar robic zarzad
- jakby sie odezwali o niego to ciekawe czy by go puscili latwo czy ino za super kwota...
z pewny strony nie wiem jako je atmosfera w Ruchu, ale po tym co widza to nie wiem czy by chciol odejsc - z Chorzowa mo blisko do Brzegu wiec......
roznie to bywo.....
smieszy mie trocha ze wiekszosc zespolow buduje potege...
az strach pomyslec co sie bedzie dzialo za pora lot
mi sie marza 2 transfery, najlepiej 2ofensywnych pilkarzy
po tym co czytom o Chrapku to sie nie dziwia czemu go chcemy ( kibice)
a wiek mo super (23lata) jest na pewno szybki, bo mo ino 170....
do tego jakby rzeczywiscie byl ten kamerunczyk i jakby rzeczywiscie sie dobrze spisol na testach to jo bych z nim podpisol kontrakt polroczny ale tak ze mogymy go automatycznie przedluzyc o dwa lata (mielibymy bezpieczenstwo finansowe - ze jak sie nie sprawdzi to nie bydzie nom budzetu obciazac
Edit:
tu kilka info o Chrapku:
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=7065&id_sezon=69 - dosc duzo szczylol, a wtedy oni byli w dolku - walczyli o uczimanie
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=7065&id_sezon=71 - tu miol dolek Chrapek - na ponad 1900 meczow to bardzo malo 2bramki
a tera za szczylo - a wiec pytanie- czy mo runda zycia czy sie rozkreco - wg mie cza zaryzokowac - BRAC GO

z pewny strony nie wiem jako je atmosfera w Ruchu, ale po tym co widza to nie wiem czy by chciol odejsc - z Chorzowa mo blisko do Brzegu wiec......
roznie to bywo.....
smieszy mie trocha ze wiekszosc zespolow buduje potege...
az strach pomyslec co sie bedzie dzialo za pora lot

mi sie marza 2 transfery, najlepiej 2ofensywnych pilkarzy
po tym co czytom o Chrapku to sie nie dziwia czemu go chcemy ( kibice)
a wiek mo super (23lata) jest na pewno szybki, bo mo ino 170....
do tego jakby rzeczywiscie byl ten kamerunczyk i jakby rzeczywiscie sie dobrze spisol na testach to jo bych z nim podpisol kontrakt polroczny ale tak ze mogymy go automatycznie przedluzyc o dwa lata (mielibymy bezpieczenstwo finansowe - ze jak sie nie sprawdzi to nie bydzie nom budzetu obciazac
Edit:
tu kilka info o Chrapku:
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=7065&id_sezon=69 - dosc duzo szczylol, a wtedy oni byli w dolku - walczyli o uczimanie
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=7065&id_sezon=71 - tu miol dolek Chrapek - na ponad 1900 meczow to bardzo malo 2bramki

a tera za szczylo - a wiec pytanie- czy mo runda zycia czy sie rozkreco - wg mie cza zaryzokowac - BRAC GO

-
- Kontakt:
więc trzeba go wymienić (sprzedać i kupić Gargułę)Co Ty gadasz? Nowacki to nasz jedyny rozgrywający

a tak serio, to ostatnio znacznie lepiej rozgrywa Brzyski
ile jeszcze można ogrywać zawodnika, który na szczeblu centralnym rozegrał ponad 100 meczy ?Mevan pisze:Nie ma sensu ogrywac wisle Cwielonga
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Napewno Chrapek by był dobrym posunieciem zeby do nos przyszoł , pamietocie jak sie pisało o Kołodzieju z Podbeskidzia to nom go żabole zwineli teraz siedzi na rezerwie unich, oby nie bylo podobnie z Chrapkiem moze by Hernaniego (obronca) wyciagnac z Korony? marzy mi sie Garguła ale on to chyba zaduzo oczekuje na kontrakcie . Co do Pepka chciolbych zeby my go wykupili nie za tyle co poszol do Wisły ale za polowa tej ceny to max . Skoro nie kierzy twierdza ze nie mo teraz formy to kto ja w Ruchu teraz mo hmm ... chyba ino Pilarz .

-
- Kontakt:
wg mie my go nie ogrywomy, my poczebowali dobrego napastnika - na poczatku szczylol za mu dupne dzieki (WDS,korona,lks,no i jaga)slavo pisze:więc trzeba go wymienić (sprzedać i kupić Gargułę)Co Ty gadasz? Nowacki to nasz jedyny rozgrywający
a tak serio, to ostatnio znacznie lepiej rozgrywa Brzyski
ile jeszcze można ogrywać zawodnika, który na szczeblu centralnym rozegrał ponad 100 meczy ?Mevan pisze:Nie ma sensu ogrywac wisle Cwielonga
i to byl do nos jakby nie bylo zysk te wypozyczenie na poczatku
a wisla tez zyskala bo daje mu szansa grac i oni bardzi czekali na eksplozja i zeby Pepe szczylol jak na zawolanie
wg mie Pepe nie jest zly, ale lepi do niego grac w pomocy - uszlaby presja z niego i byloby lepiej
a wiec zysk byl dla wszystkich
my poczebowali napastnika
Pepe poczebowol gry
w wisle nie miol szans - wiec czekali na eksplozja
no ale z pewny strony wypozyczenie to i tak ogranie

-
- Kontakt:
trzeba kupioc jedego napastnika i kogos do rozprowadzania piłek ale naprawde z prawdziwego zdarzenia bo to co unas dzieje sie w srodku pola to jest katastrofa tyle strat juz dawno nie widzielem
wystarczy nam dwoch dobrych graczy i podpisac dalszy kontrakt z Nykielem i Balazem
wystarczy nam dwoch dobrych graczy i podpisac dalszy kontrakt z Nykielem i Balazem
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
Z Nowackim jest ten problem , ze gra jeden dobry mecz na jakies 5
Do tego ledwo go szturchniesz a chlop fruuunie
Ludzilem sie , ze popracuje w Ruchu nad soba
To , ze jest maly wcale nie oznacza , ze nie moze mocno stac na nogach
Ale to trzeba byc w jakims tam stopniu walczakiem ( Nowacki nie ma tego w ogole ) i troche chciec Pochodzic rowniez na silownie , dbac o muskulature
Jak na niego spogladam , jak udziela wywiadow ze zwieszona glowa to zestawiajac to z tym co widac na boisku juz wszystko wiadomo Tatus , ktory najbardziej chce posiedziec w ciepelku przy tv w kapciach Grac zeby grac , kasa sie zgadzala Taka mam wizje
Wiec jak bedzie dobra kasa oferowana ( w co malo wierze ) spokojnie mozna wymienic go na kogos lepszego
Oczywiscie ma tez zalety , niezle wyszkolony technicznie , niezle podanie
Lepsze jest wrogiem dobrego , na tej zasadzie ta sprzedaz
Do tego ledwo go szturchniesz a chlop fruuunie
Ludzilem sie , ze popracuje w Ruchu nad soba
To , ze jest maly wcale nie oznacza , ze nie moze mocno stac na nogach
Ale to trzeba byc w jakims tam stopniu walczakiem ( Nowacki nie ma tego w ogole ) i troche chciec Pochodzic rowniez na silownie , dbac o muskulature
Jak na niego spogladam , jak udziela wywiadow ze zwieszona glowa to zestawiajac to z tym co widac na boisku juz wszystko wiadomo Tatus , ktory najbardziej chce posiedziec w ciepelku przy tv w kapciach Grac zeby grac , kasa sie zgadzala Taka mam wizje
Wiec jak bedzie dobra kasa oferowana ( w co malo wierze ) spokojnie mozna wymienic go na kogos lepszego
Oczywiscie ma tez zalety , niezle wyszkolony technicznie , niezle podanie
Lepsze jest wrogiem dobrego , na tej zasadzie ta sprzedaz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
u się z Tobą Jugador zgodzę. Zresztą to nie jedyny "bezjajeczny" w drużynie. (A takich lepiej sprzedać - jeśli można zarobić).jugador pisze:Jak na niego spogladam , jak udziela wywiadow ze zwieszona glowa to zestawiajac to z tym co widac na boisku juz wszystko wiadomo Tatus , ktory najbardziej chce posiedziec w ciepelku przy tv w kapciach Grac zeby grac , kasa sie zgadzala Taka mam wizje
-
- Kontakt: