jako pRawdziwy kibic Ruchu tako opcja przed meczem nie istnieje - zawsze o 3pkt - a przed meczem tym bardziej nie myslec o porazkachHajdzik pisze:Mnie teraz śmieszy ta ankieta w tym temacie.

to jest grajek wogule nieutożsamiajacy sie z klubem niestety...Elmer pisze:Martwi mnie, że 5 minut po meczu Jezierski z bananem na twarzy chodził po trybunie i rozmawiał chyba z rodziną. Po porażce mógłby przynajmniej jakieś pozory zachować, a nie uśmiechac od ucha do ucha.
Nie uwazosz ze to lekko przesada?Na co wy liczycie na puchary?To bylo pewne ze gromy o utrzimanie i NARAZIE to dobrze wyglondo.I tym sposobym, po tym prawie szpilu zaczynomy walka o utrzymanie ( jak zwykle). Miernota, kalectwo, minimalizm, partactwo, dziadostwo itd itp......... jo wybredny niy ma ale na to do k u r w y nydzy sie zaglondać niy do, z tym co te prawie kopacze prezentujom niy nadowajom sie na III liga w Burkina Faso. To nie jest piłka nożno to co na placu pokazuzjom , niy wiym co to je ale na 100% niy gra we fussball. Koga sam wyróżniać ?? Nikogo !! Vican by ich za taki szpil nagrodzioł - ołów do kapsów i zadupiać na trybuna po schodach tam a nazod, a zamiast geldtagu sucho bryła chlyba. Ani jedyn szpil od poczontku sezonu, powtarzom ani jedyn szpil niy zagrali tak jak sie gro w piłka, bo to z Lechym było wylotane zwyciynstwo. Momy mniyj jak przeciyntnych prawie piłkarzy co niy potrafiom kulnoć cylnie bala z "A" do "B" i spomnicie moje słowa - jak my sie w tym roku utrzimiemy to wdupia niy ino jedna pora laci ale zarozki 10.
Czorno to widza - oprócz Zająca - wszyscy do wymiany ( Grzibek niech łostanie - za "zasługi" no i monyj Sadlok bo mody) . To je moje karlusiki kochane poleku niy tragedio to je dramat !! Łosz ku*** takiego dziadostwa to jak dugo na tym świecie żyja niy oglondoł, to mo być fussball ?? to mo być Ruch ?? pi***ola tako zbiyranina przipadkowych pseudograjków. Boła już kolyjka cudów, ale nojwiynkszym cudym bydzie jak sie utrzimiemy. Kończa po zaczynom z nerwów poleku beblać, pra ? Wkurwiołch sie i tela
błąd - Lech grał otwartą piłkę, myśmy kontrowali i efekt: 2-0.chorzowski_rsl pisze:pokozali to w meczu z Lechem,ze mecz im wyszol a Lech tego dnia miol slabszy dzien?jak by Lech zagrol z nami tak jak w niedziela na Lechii to spusciliby nom taki wp***dol ze do konca sezonu niezapomnieliby o tym!
Zgadzam się z tą wypowiedzią. Myślę, że piłkarze to widzą i na pewno atmosfera przez to lepsza nie jest.'PYJTER' pisze: Pretensje możemy mieć tylko do trenera który wystawio skład taki a nie inny i on powinien być rozliczany z tego że pakuje ciągle na murawa zawodników (wg. klucza tylko sobie znanego) którzy nie powinni się tam w ogóle znaleźć...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Mavo1920 i 58 gości