Ruch Chorzów - Śląsk WROCŁAW ul. Cicha 6, Chorzów 11.11.2008

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Jak zakończy się mecz Ruch - Śląsk

Czas głosowania minął 11 lis 2008, o 19:43

Zwycięstwo Ruchu
98
85%
Remis
17
15%

Liczba głosów: 115

Wiadomość
Autor
WieM
Kontakt:

#91 Post autor: WieM » 11 lis 2008, o 23:14

Rozczarowanie... Brak pomysłu na grę, brak umiejętności. Tylu niedokładnych podań w wykonaniu Ruchu nie widziałem juz dawno! Niebiescy złapali zadyszkę... i mam nadzieję, ze nie przerodzi się to w kryzys.
Przed Ruchem ciezkie mecze: Legia Wisła i to na Ślaskim, który mało odpowiada naszym piłkarzom...
Nie ma sensu rozpatrywać, gry poszczegolnych zawodnikow bo tak naprawde zawiodl caly zespol. Podobał mi sie jedynie Marcin Zając i to nie tylk dlatego, ze strzelił gola.

Przykro było obserwowac schodzacego z boiska Ćwieląga...
Warto pamietac ze krytyka tez ma swoje granice, co nie wszyscy rozumią
[b][size=200][flash=]KS RUCH Chorzów[/flash][/size][/b]

Kris KLZ
Kontakt:

#92 Post autor: Kris KLZ » 11 lis 2008, o 23:16

Fazid pisze:Pulkowski - tragedia ani z przodu pograc nie umie ani z tylu w srodku sie gubi
Grzyb - z calym szacunkiem do niego ale ku*wa w obronie bledy do przodku biegac umie ale co z tego jak se bal wypusci to i ten murzyn z pekinu by nie doleciol i do tego dosrodkowania ni w piz*e ni w oko
Scherfen - czemu go sciagnal nie mam pojecia ladnie rozgrywal zatrzymywal akcje slaska asekurowal grzyba ... nie wiem
Cwielong - no nic stara sie ale ch*** mu wychodzi pozytek bylby z niego w pomocy w ataku padlina ale nie znaczy to ze odrazu z ku*wami czeba po nim jechac
Jezierski - dobra gra nic nadzwyczajnego ale tez nic nie spier*olil
Brzyski - :padam: ale juz w koncowce nie mial sil dal z siebie wszystko
Zajac - gdyby nie ta brama to ch*ja zagral co z tego ze biega jak nic z tego nie ma
Baran - jak on sie dostal do kadry to nie wiem padaka
Grodzicki,Sadlok,Nykiel - Mieli i bledy i troche ratowali ani zle ani dobrze nijako
Sobczak - niestety slabo zaczyna mi troche cwielonga przypominac cos mu nie wyjdzie odrazu sie wk***ia sedzia cos do niego ... rece rozklada szczela mine macha glowa nie podoba mi sie to - ktos napisal ze forme przesiedzial i chyba ma racje !
Balaż - za krotko gral zeby cos powiedziec ale jako jedyny chyba staral sie dosrodkowywac nie z pod linni koncowej
Mecz w pierwszej polowie mogl sie podobac w drugiej liga okregowa
Daj Boże lepsze czasy !
nic dodac,nic ujac :cwaniak: i na tej wypowiedzi chyba by szlo zamknac temat i skupic sie na mobilizacji na Legie :]
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

pepe1920
Kontakt:

#93 Post autor: pepe1920 » 11 lis 2008, o 23:18

a ja uważam, ze pierwsza połowa nie była zła, brakowało jak zwykle wykończenia.Pepe niestety nie nadaje się do gry w pierwszym składzie , ale żal mi go bo waleczności nie mogę mu odmówić. Pietrzak to nie jest trener na extraklasę , potrzeba nam napastników i dobrego trenera. I jescze jedno nie podobała mi się reakcja kibiców w niektórych momentach bo z drużyną jest się na dobre i złe :padam: :padam:

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#94 Post autor: Ama » 11 lis 2008, o 23:29

Nie rozumia tu nie których po***anych komentarzy jak pomoc ma funkcjonować jak gra w nim nominalnie trzech defensywnych zawodników a w całej drużynie 7. Jak Pulkowski ma coś zagrać jak nie ma wsparcia w pomocy , z kim miał zagrać z Baranem no proszę was . Na Grzybka nikt nic nie powie to jest dla mnie też nie porozumienie w 2 połowie każde dośrodkowanie zj***ł . I coś na temat Pepka rozumia mo szanse nie umii wykorzystać mo u mnie minus ale jakie on bale dzisiaj dostawoł jakie pytom sie chyba każdo była górno , a czym sie wyróżnia Pepe - szybkościa dostoł jakoś prostopadło bala po ziemi kto powinienem mu ja dograć ? . I teraz do tej śmietanki co po nim pojechali , Gratuluje wysokiego poziomu z takim nastawieniem . Wcześniej ku*** żeście go na rękach nosili a teraz takie teksty odpierdalacie . Pierdolnijcie się w łeb. Z analizujcie trocha gra nastawienie i taktyka drużyny a potem jedzcie po zawodnikach bo raczej powinniśmy jechać po trenerze .
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

jugador
Kontakt:

#95 Post autor: jugador » 11 lis 2008, o 23:34

Cwielong dostal z 2-3 prostopadle pilki , niestety jak zwykle - nie dobiegl

Raz dobiegl to spartolil swietna sytuacje Jest cienki i tyle Oczywiscie nie jako jedyny

Tak zeby juz nie bylo calkowicie pesymistycznie

Jeszcze co nie co mozna odkrecic wygrywajac w Lodzi Tylko jak to zrobic ?

W kazdym razie mozna

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#96 Post autor: Lutz » 11 lis 2008, o 23:37

I tym sposobym, po tym prawie szpilu zaczynomy walka o utrzymanie ( jak zwykle). Miernota, kalectwo, minimalizm, partactwo, dziadostwo itd itp......... jo wybredny niy ma ale na to do k u r w y nydzy sie zaglondać niy do, z tym co te prawie kopacze prezentujom niy nadowajom sie na III liga w Burkina Faso. To nie jest piłka nożno to co na placu pokazuzjom , niy wiym co to je ale na 100% niy gra we fussball. Koga sam wyróżniać ?? Nikogo !! Vican by ich za taki szpil nagrodzioł - ołów do kapsów i zadupiać na trybuna po schodach tam a nazod, a zamiast geldtagu sucho bryła chlyba. Ani jedyn szpil od poczontku sezonu, powtarzom ani jedyn szpil niy zagrali tak jak sie gro w piłka, bo to z Lechym było wylotane zwyciynstwo. Momy mniyj jak przeciyntnych prawie piłkarzy co niy potrafiom kulnoć cylnie bala z "A" do "B" i spomnicie moje słowa - jak my sie w tym roku utrzimiemy to wdupia niy ino jedna pora laci ale zarozki 10.
Czorno to widza - oprócz Zająca - wszyscy do wymiany ( Grzibek niech łostanie - za "zasługi" no i monyj Sadlok bo mody) . To je moje karlusiki kochane poleku niy tragedio to je dramat !! Łosz ku*** takiego dziadostwa to jak dugo na tym świecie żyja niy oglondoł, to mo być fussball ?? to mo być Ruch ?? pi***ola tako zbiyranina przipadkowych pseudograjków. Boła już kolyjka cudów, ale nojwiynkszym cudym bydzie jak sie utrzimiemy. Kończa po zaczynom z nerwów poleku beblać, pra ? :hyhy: Wkurwiołch sie i tela.

Elmer
Kontakt:

#97 Post autor: Elmer » 11 lis 2008, o 23:42

Nie dziwcie się takiej postawie "kibiców sukcesu".jak byliśmy 2 lidze to nie wiedzieli gdzie jest Cicha, a teraz wielcy specjaliści. Akurat Pepe dzisiaj miał ochote do gry,a że gola nie strzelił? Być może ekstraklasa to dla niego za wysokie progi.

Martwi mnie, że 5 minut po meczu Jezierski z bananem na twarzy chodził po trybunie i rozmawiał chyba z rodziną. Po porażce mógłby przynajmniej jakieś pozory zachować, a nie uśmiechac od ucha do ucha.

Tak jak pisałem wcześniej ciężko to widzę.

Aha. Już w komentach na 90 minut odezwały się zakompleksione cygany, ktore od pół roku się czaiły i czekały na naszą porażkę u siebie :rotfl: To jest ich 5 minut, więc dajmy się im nacieszyć do soboty (do szmarów od Kmity ;) )
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

jugador
Kontakt:

#98 Post autor: jugador » 11 lis 2008, o 23:42

Lutz bedzie wdupial lacie dobry znak - utrzymamy sie ; ]

Ale czy o to chodzi ?

kattowitz
Kontakt:

#99 Post autor: kattowitz » 11 lis 2008, o 23:46

Jo rozumia kibiców że wygwizdali Pepego bo w tyn sposób mogli wyrazić swojo opinia na temat jego indolencji strzeleckiej i tu podkreśla jedynie indolencjo strzelecko bo do zangażowania w gre nie można moim zdaniem nic mu zarzucić ale Panowie żeby ryczeć "wy....laj" do swojego zawodnika to już jest gańba i to wielko. To sie nie może nigdy już powtórzyć. Jo uważom że to Pietrzak robi mu największo krzywda wystowiając go do pierwszego składu a on jest poprostu bez formy. Powinien się odbudować w ME. On więcej wnosi na boisku niż Sobczak.
I jeszcze jedno Pulkowskiego niechca już widzieć, Balaz jest od niego 100% lepszy.
Dzisiej w Canal+ pedzieli że Wisła nie chce Ćwieolnga i chcieliby aby następny sezon zostoł w Ruchu.
Pyrsk

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#100 Post autor: milanos » 11 lis 2008, o 23:55

Przeżyjmy to jeszcze raz :wstyd: :wstyd:
[youtube]http://youtube.com/watch?v=DhWN8D66ti8[/youtube]
Obrazek

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#101 Post autor: Darth Kabut » 11 lis 2008, o 23:57

To jo jeszcze dociepna to co Bułek pisoł w dziale kibice
Bułek pisze:Z bracikami analizowali my cosik we przerwie na brama we kieryj stoł Miodek szczylali Balaż Sobczak Adamski i ftos jeszcze. Oddali kańs kole 200 strzałów w sumie, na te ok 200 do tora wleciało może kańs ze 3 po prostu brak mi słow.

:wstyd: :wstyd: :wstyd:
Cos musi w tym byc.

Pani prezes podziekujemy...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#102 Post autor: Lutz » 11 lis 2008, o 23:59

Elmer pisze:Akurat Pepe dzisiaj miał ochote do gry,a że gola nie strzelił? Być może ekstraklasa to dla niego za wysokie progi.
Z tego co jo widza ochota to on mo zawsze, ale niy uważosz że chcieć a umieć to je tako mało ale zasadnoczo różnica ? Jak sie dobrze przypominom piłka nożno polego na tym co by drużynie przeciwny wciepnoć kula do tora, a niy na bezproduktywnym tyraniu tam a nazod, chyba że łon mo od kilometra płacone a niy za strzylone tory.

PS. fajny mosz tyn podpis :rotfl: , a żebyś wiedzioł, wdupia je ale z niesmakiym bo niy o to mieli my w tym roku grać , pra ?

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: grzej » 12 lis 2008, o 00:01

Zgadzam się z opiniami, że Pietrzak nie ma pomysłu na tą drużynę, co potwierdza mecz za meczem, skład, ustawienie i taktyka. Szczególnie było to widoczne w I połowie gdzie atakowaliśmy 3!!! zawodnikami grając u siebie, Zając wychodząc na pozycję nie miał komu podać, to samo zresztą miał Pepe, któremu największą krzywdę wyrządził Pietrzak wystawiając go w tym meczu. Niestety moim zdaniem jego pożegnanie powinno być skierowane w inną stronę..

Po raz kolejny Pietrzak pokazał, że osobiste animozje do zawodników są dla niego ważniejsze niż dobro drużyny.
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
MBR-200
Kontakt:

#104 Post autor: MBR-200 » 12 lis 2008, o 00:06

Zmiany w tym klubie powinny się zacząć od wypierdolenia Sobstylowej...

Frajersko stracilismy 5 punktow w ten weekend :wstyd:
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??

Lipiniorz25
Kontakt:

#105 Post autor: Lipiniorz25 » 12 lis 2008, o 00:09

adamku pisze:a czy wam by się dobrze grało gdybyście ciągle słyszeli ku*** w swoim kierunku?
chopak się stara, to widać a ciągle wysłuchuje obelgi :zdegustowany: :zdegustowany:

moim zdaniem won z Cichej te stare barany wyklinające swoich :wstyd: :wstyd: :zdegustowany: :zdegustowany:

gdybym tam był już by k... usłyszeli co myślę żenua :wstyd: :zdegustowany:
Adamku juz go tak nie bron
Nie ma co sie rozczulac bo przez te rozczulanie to somy coroz to nizej
Zawod pilkarza jak kazdy inny.Pomysl sobie jakbys ty czy kto inny zle wykonywal swoja robote od jakiegos czasu,to jakbys dlugo porobil?

Dzisiaj to bylo dno zarozwno jego i naszego calego zespolu
Powinni grac za darmo do konca roku :wstyd: :wstyd:
Niebieski od uRodzenia

ODPOWIEDZ