Ruch Chorzów - Śląsk WROCŁAW ul. Cicha 6, Chorzów 11.11.2008

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Jak zakończy się mecz Ruch - Śląsk

Czas głosowania minął 11 lis 2008, o 19:43

Zwycięstwo Ruchu
98
85%
Remis
17
15%

Liczba głosów: 115

Wiadomość
Autor
19_kRzysiek_20
Kontakt:

#61 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 11 lis 2008, o 21:59

Z całym szacunkiem do Grzyba ale niech mi nie pi***oli że sie starali wygrac mecz bo starali sie 10 min do końca , ale niektorzy zawodnicy!

Nie ma miejsca dla takich zawodników w Ruchu oraz w pierwszej 11 : Pulkowski , Baran , Pepe , Sobczak .

Ogolna ocena meczu : ŻAL.PL

Harpo
Kontakt:

#62 Post autor: Harpo » 11 lis 2008, o 22:04

:szok: :zly: :zly: :zly:
Maiło być 6 pkt (Arka, Slaska), a są 3. Zaje...fajnie.

Wypierdzielić Ćwielonga z drużyny!!! Nikt nie będzie płakał - wręcz przeciwnie.
:zdegustowany:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
theirons
Kontakt:

#63 Post autor: theirons » 11 lis 2008, o 22:07

[quote="Harpo"]:szok: :zly: :zly: :zly:
Maiło być 6 pkt (Arka, Slaska), a są 3. Zaje...fajnie.

...jakby byly 3 to i tak nie byloby zle...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#64 Post autor: spyru » 11 lis 2008, o 22:08

Harpo jakie 3 ?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#65 Post autor: vinc84 » 11 lis 2008, o 22:10

Jestem prawie w 100% teroz pewien ze idzie o kase
GŮRNY ŚLŮNSK

Elmer
Kontakt:

#66 Post autor: Elmer » 11 lis 2008, o 22:16

K A L E K I do potęgi. Śląsk w 1 połowie nic nie grał. Po przerwie zagrał 2 kontry i po szpilu.

Do końca roku możemy nawet przegrać wszystkie mecze, a Golum i tak będzie wystawiał Ćwielonga w ataku. 2 mecze u siebie i 1 punkt. Tego nawet w najczarniejszych snach nie przewidywałem.

Sobczak swoją najlepszą formę jesienią przesiedział na ławce.

Źle to widzę
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: kibol-siem-ce » 11 lis 2008, o 22:16

DNO i to totalne, aż niy chce sie pisac, cwielong wracej do wisły :zly:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

kacza
Kontakt:

#68 Post autor: kacza » 11 lis 2008, o 22:20

Bzzyk pisze:2:1 po meczarni. Zajac cos strzeli.
prawie Trafiles ino nie kolejnosc :padam: :rotfl: :rotfl:
smiac mni sie juz chce z postawy zawodnikow
Zero ambicji Niebiescy zero Amibicji :wstyd: :wstyd:

Awatar użytkownika
ch-R

#69 Post autor: ch-R » 11 lis 2008, o 22:21

F-16 nie pomoglo :znudzony:
Ps. Jedyn z Batorego , Drugi z Ochojca .....i tak dalyj .....kaj wy jestescie ? W necie ? No to fajnych netowych kiboli momy ! Grzejcie dalyj dupy w doma , zima idze !!!!!!!!!!
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

binaR
Kontakt:

#70 Post autor: binaR » 11 lis 2008, o 22:21

jakzech zawsze w miara bronil Cwielonga tak dzisiej no niestety...moze i chce cos zrobic ale mu to najprosciej na swiecie nie wylazi...ale chyba juz rozumi ze czas powrocic do ciezkich treningow a nie do opier*** sie po knajpach...
Pulo - tyz zle
Zajac - gdyby nie brama to tez dla mnie zle...
ogolnie nie moze byc dobrze jak momy 0pkt zamiast 3 :wstyd:
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]

pedro1920
Kontakt:

#71 Post autor: pedro1920 » 11 lis 2008, o 22:24

Pozwolę sobie napisać parę zdań na temat dzisiejszej gry naszych zawodników

Pliarz- jego występ oceniam wyżej niż przeciętnie ponieważ nie miał szans przy straconych golach a był za to bardzo pewny w bramce i nie popełniał jakiś wielkich błędów
Grzyb- na plus to ze w 1 połowie zneutralizował Gancarczyka ( szkoda ze nie przez cały mecz) włączał się w akcje ofensywne ale cóż z tego jak chłop nie potrafi wygrać żadnego pojedynku jeden na jeden?
Nykiel- przeciętny , nawet radził sobie na tej stronie w obronie ale nic nie wnosił w akcje ofensywne
Grodzicki– przeciętnie ,parę kiksów w obronie , oraz poszedł na raz gdzie Gancarczyk go minął jak pachołek po czym mogła by paść 3 bramka jakby nie Pilarz i jeszcze jedno za dużo długich piłek grał ;/
Sadlok – przypominam sobie kiks gdzieś na 18 m oraz podanie do przeciwnika i także spóźniony po czym faulował i dostał żółta kartkę
Zając – najlepszy piłkarz w tym meczu : strzelił bramkę ,szybki potrafiący wygrać pojedynek jeden na jeden , walczący , potrzeba cos więcej?
Scherfchen– wydaje mi się ze wywiązał się ze swoich obowiązków ponieważ często odbierał piłki w środkowej części boiska
Baran- mam mieszane uczucia co do jego gry (znaczy tragedia), jak patrzę na jego poruszanie się to zastanawiam się czy przypadkiem on nie ma braków w kordynacji Ruchowej
Pulkowski – mało widoczny w akcjach ofensywnych ,zero pomysłu na grę ..po prostu słabiutko
Brzyski – dużo strzelał , biegał , walczył , obok Zająca druga osoba która może zasłużyć na pochwały , i także pokazał ze jest dobry technicznie ...bardzo mi się podobała przewrotka ( ofiarna i skuteczna)
Ćwielong– jak to ćwielong nie skuteczny , dużo strat, jedynie na plus ze włączył potrafił przyjac pilke ale cóż z tego jak ja szybko tracił ... moje takie zdanie ze było lepiej dla nas jakby zmienił pozycje na pomocnika lub wiecznego rezerwowego bo na napastnika się nie nadaje !!

Jezierski – najlepszy wśród naszych napastników –podobała mi się jego gra nawet ,potrafił przyjąć ,zagrać co naszym sprawiało dużo problemu –mam nadzieje ze w końcu dojdzie do pełni sil

Sobczak – jak dla mnie to tragedia ani szybkości ani techniki nic !

Balaz- wszedł zrobił 3 wrzutki w pole karne które były za krotkie ... tyle na jego temat

Ogólnie tragedia !!! zastanawiam się gdzie są ci zawodnicy którzy grali bardzo fajnie z Lechem ! bo jak dzisiaj ogladałem mecz w wykonaniu Ruchu to zastanawiałem się co niektórzy robią w ekstraklasie

nie zgodze się z ambicją ich..bo mieli! ale samom ambicją się nie wygra!! fakt bramki dla Śląska padły jak my spaliśmy chyba myśleli ze sa jeszcze w szatni!! szkoda gadac

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#72 Post autor: MkF » 11 lis 2008, o 22:26

Baran nigdy nie byl pomocnikiem i nigdy nie bedzie
Grzyb nigdy nie byl prawym obroncom i nigdy nie bedzie
Ćwielong... brak słow , Pulkowski w Ruchu juz jest wypalony... Sobczak zero wielka kapa ! zeby czasem im do glowy nie przyszlo zj***c na lks!!

na szczescie kibice pierwsza klasa :hyhy:

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#73 Post autor: bluemario » 11 lis 2008, o 22:26

mialy byc 6 pkt jest 1pkt. :zly: Sobczak brak szybkosci, Pepe widac ze walczyl i chcial sie pokazac z dobrej strony ale nie wychodzi szkoda Grzybka cos probowal w ataku zrobic ale bramki wszystkie padly po jego stronie ja go nie obwiniam lecz cala druzyne
I pytanie czy na trybunie byl ktos dzis z zarzadu ?
Kiedy spotkanie z pilkarzykami bo ani trener ani zarzad nie umia ich zmotywowac
RUCH TO MY KIBICE

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#74 Post autor: Patton » 11 lis 2008, o 22:30

Ruch jest skazany na "bylejakosc" :( Cwielong pokazal swoja klase, nasz "coach" rowniez. wolalem ta "Taktiku" Duszana - bo przynajmniej jakos sie to kulalo. Teraz jest tylko "lepiej". 4 kolejki i zabole sa nad nami... :/ :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

P.S. Pani Prezes - kulturalnie "Dziekujemy"!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#75 Post autor: Zip » 11 lis 2008, o 22:30

A według mnie to wszystko wina Pietrzaka... Jak można grając u siebie ustawić zespół z pięcioma pomocnikami (w tym dwoma defensywnymi chyba ze licząc też Pulkowskiego to z 3) i jednym napastnikiem na szpicy, który przy takiej taktyce powinien dostawać i strącać górne piłki, mając Ćwielonga, najmniejszego chopa na boisku... ku*wa mać Pietrzak obudź się! Nie zrozumiała dla mnie zmiana za Szeryfa, kery to jedyny trzymał nasz środek w kupie. Wpuszczanie Balaza na ostatnie 8min... tragedia... Grzybek też się nie popisał, trzeba sobie to szczerze powiedzieć... przez jego faul sędzia powinien podyktować karny dla Śląska. Nie umiał zresztą sobie nawet dobrze piłki wypuścić bo co chwila go ktoś doganiał i nabijał. Ogólnie " :padam: " dla Pietrzaka za zajebistą taktykę "bij a leć"...
In Siemian We Trust

ODPOWIEDZ