Rewolucja kadrowa w Ruchu
-
- Kontakt:
Niech mi ktoś wytłumaczy o co w tym chodzi, bo chyba jestem zbyt ciemna? Myślałam, że Zadylak już jest w Ruchu, a tu czytam, że nie miał jeszcze kontraktu. JEDNA WIELKA PARANOJA. Ale zawodnikom sie nie dziwię, gdybym miała wybierać oferte pracy też wybrałabym tą, gdzie nie bałabym się o pieniądze. Mam nadzieję, że powiedzie się im w nowych klubach. A kluby, które ich jak ktoś to określił "podebrały" nam zawodników - ich święte prawo, nie mieliśmy z nimi kontraktu, więc byli do wzięcia, a że ich ugościliśmy i dalismy możliwość przygotowania do sezonu, to jeszcze o niczym nie świadczy. To tylko nieudolnośc i głupota pewnych ludzi, których zresztą pominę milczeniem. Tylko tyle. Pozdrowienia.
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do ku.... nedzy co sie w tym klubie dzieje. Wlasnie czytam na 90minut.pl, ze zadylak na rok bedzie gral w Piescie. Niech mi ktos wytlumaczy, czy ktos zarzadza w tym klubem. Jak mozna brac zawodnikow na zgrupowania, kiedy oni nie zagraja w naszym klubie. Ciekawe, czy Mosor i zadylak zaplaca z wlasnych kieszeni, za to ze mogli trenowac i wyjechac z Ruchem ?
Rzygac mi sie chce jak takie rzeczy sie czyta. Niech ktos rozd.....ten klub i zaczynajmy od 5 ligi od poczatku bo dla nas juz nie ma ratunku.
Lekkomyslnosc, glupota, i wrecz totalne !!!!!!! amatorstwo, tyle mam do powiedzenia. Szkoda mi tylko kibicow ( glownie z Nucleo ), ktorzy haruja jak glupcy by ktos nie zapomnial jeszcze co Ruch znaczy, a tutaj dupni dzialacze tak marnuja ich prace. Ach............szkoda gadac. :twisted:
Rzygac mi sie chce jak takie rzeczy sie czyta. Niech ktos rozd.....ten klub i zaczynajmy od 5 ligi od poczatku bo dla nas juz nie ma ratunku.
Lekkomyslnosc, glupota, i wrecz totalne !!!!!!! amatorstwo, tyle mam do powiedzenia. Szkoda mi tylko kibicow ( glownie z Nucleo ), ktorzy haruja jak glupcy by ktos nie zapomnial jeszcze co Ruch znaczy, a tutaj dupni dzialacze tak marnuja ich prace. Ach............szkoda gadac. :twisted:
wspaniale , jest coraz lepiej ,a mnie sie juz tylko śmiać chce. Robią nas w ciula jak nic, coraz to lepsze kluby haha Arka, Piast podbieraja nam pilkarzy, niedlugo Rozwoj bedzie atrakcyjniejszy od Ruchu :lol: Tak dalej panie rogala , powodzenia na drodze do 3 ligii i 100 lat prezesowania.Okno transferowe zostanie zamknięte wraz z upływem bieżącego miesiąca. Czekamy na sensowne wzmocnienia...
PS. Ah ten rozbudowany scouting, te dzieisatki propozycji dla pilkarzy ktorzy mogli by wzmocnic nasz klub i te wzmocnienia samymi gwaiazdami, ahhh ..." jest super jest super wiec o co wam chodzi??... "
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak podają gazety nie rozwiązali kontraktu Malinowskiemu i raczej u nas zostanie. Ponadto coraz bliżej Ruchu jest Artur Kapela z płocka, a na testy ma przyjechać 2 macedończyków (Sport, Tempo). I nie zgadzam sie że najsłabszym ogniwem w Ruchu jest obrona. To jest akurat formacja do której nie miałem największych zastrzeżeń. Niech lepiej rozglądną się za jakimś pomocnikiem. Pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią w 100%!To nic dziwnego że wybierają klub z lepszą admosferą oraz z większymi pieniędzmi,ja również życzę im powodzenia!!!PozdRo.Niebieska pisze:Niech mi ktoś wytłumaczy o co w tym chodzi, bo chyba jestem zbyt ciemna? Myślałam, że Zadylak już jest w Ruchu, a tu czytam, że nie miał jeszcze kontraktu. JEDNA WIELKA PARANOJA. Ale zawodnikom sie nie dziwię, gdybym miała wybierać oferte pracy też wybrałabym tą, gdzie nie bałabym się o pieniądze. Mam nadzieję, że powiedzie się im w nowych klubach. A kluby, które ich jak ktoś to określił "podebrały" nam zawodników - ich święte prawo, nie mieliśmy z nimi kontraktu, więc byli do wzięcia, a że ich ugościliśmy i dalismy możliwość przygotowania do sezonu, to jeszcze o niczym nie świadczy. To tylko nieudolnośc i głupota pewnych ludzi, których zresztą pominę milczeniem. Tylko tyle. Pozdrowienia.
rewolucjakadrowa
Mnie juz sie godac niy chce ROGALA RAUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:flaga:
Re: rewolucjakadrowa
I ja z mojej strony dołączam się do życzeń dla prezesa Rogali! :lol:SODA pisze:Mnie juz sie godac niy chce ROGALA RAUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
- Kontakt:
za gazeta.pl
Zadylak i Węgier na rok w Piaście
Działacze Piasta Gliwice postarali się o kolejne wzmocnienia. Nowymi piłkarzami w kadrze szkoleniowca Józefa Dankowskiego są Jarosław Zadylak i Przemysław Węgier.
Sporym zaskoczeniem jest zwłaszcza zatrudnienie 31-letniego Zadylaka, który niedawno rozwiązał kontrakt ze Szczakowianką. Piłkarz od kilku tygodni trenował bowiem z Ruchem Chorzów, gdzie doszedł już do porozumienia z działaczami i wczoraj miał pobrać pierwszą pensję. Tymczasem Zadylak pojawił się w Gliwicach, gdzie bardzo szybko doszedł do porozumienia z działaczami Piasta. Wzmocnieniem linii ataku ma być natomiast Przemysław Węgier, który występował m.in. w Pogoni Szczecin. - Jesteśmy dogadani z obydwoma piłkarzami, więc można powiedzieć, że to już nasi zawodnicy. W środę podpiszemy umowy i sprawa zostanie sfinalizowana. No, chyba że przez noc im się coś zmieni, ale nie sądzę - uśmiecha się Marcin Żemaitis, wiceprezes Piasta.
Działacze zrezygnowali za to z Vlado Sladojevicia, który chce pozostać w Górniku Zabrze, oraz Tomasza Pawlaka z Polaru Wrocław.
Ps.
No comment.
Zaba wy%%%%laj do Gdanska i wez ze soba rogale i reszte ciot z zarzadu.Miec zawodnika kilka tygodni i nie umiec zalatwic sprawy to trzeba byc #@@#@!!!!!!
(Piastowi wystarczyly 2 dni :? )
Zadylak i Węgier na rok w Piaście
Działacze Piasta Gliwice postarali się o kolejne wzmocnienia. Nowymi piłkarzami w kadrze szkoleniowca Józefa Dankowskiego są Jarosław Zadylak i Przemysław Węgier.
Sporym zaskoczeniem jest zwłaszcza zatrudnienie 31-letniego Zadylaka, który niedawno rozwiązał kontrakt ze Szczakowianką. Piłkarz od kilku tygodni trenował bowiem z Ruchem Chorzów, gdzie doszedł już do porozumienia z działaczami i wczoraj miał pobrać pierwszą pensję. Tymczasem Zadylak pojawił się w Gliwicach, gdzie bardzo szybko doszedł do porozumienia z działaczami Piasta. Wzmocnieniem linii ataku ma być natomiast Przemysław Węgier, który występował m.in. w Pogoni Szczecin. - Jesteśmy dogadani z obydwoma piłkarzami, więc można powiedzieć, że to już nasi zawodnicy. W środę podpiszemy umowy i sprawa zostanie sfinalizowana. No, chyba że przez noc im się coś zmieni, ale nie sądzę - uśmiecha się Marcin Żemaitis, wiceprezes Piasta.
Działacze zrezygnowali za to z Vlado Sladojevicia, który chce pozostać w Górniku Zabrze, oraz Tomasza Pawlaka z Polaru Wrocław.
Ps.
No comment.
Zaba wy%%%%laj do Gdanska i wez ze soba rogale i reszte ciot z zarzadu.Miec zawodnika kilka tygodni i nie umiec zalatwic sprawy to trzeba byc #@@#@!!!!!!

My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Hajduczek i Mosór jednak w Ruchu?
Z drużyną Ruchu Chorzów ponownie trenował wczoraj Piotr Mosór. Wszystko wskazuje, że doświadczony, 30-letni obrońca jednak wzmocni drużynę "niebieskich".
Na zajęciach pojawił się też 22-letni pomocnik Paweł Hajduczek. Wychowanek GKS Jastrzębie jest mistrzem Europy do lat 16 z roku 1999, w rundzie jesiennej grał w Polonii Warszawa. Wcześniej był zawodnikiem UKS SMS Łódź oraz Podbeskidzia Bielsko-Biała. W sezonie 2001/02 był na stażu AJ Auxerre.
W Chorzowie trenowali też: Dawid Leszczyński, 21-letni napastnik, wychowanek GKS Katowice, który w rundzie jesiennej grał w Olimpii Piekary Śląskie, oraz dwójka juniorów z Pogoni Oleśnica. W Chorzowie cały czas pozostają Łukasz Plewko z Chrobrego Głogów i Mateusz Jaskólski ze Śląska Wrocław. Zdaniem działaczy do soboty powinna zostać skompletowana kadra Ruchu na rundę wiosenną.
Dziś, najdalej w piątek, powinna zapaść decyzja, czy Ruch pojedzie na zgrupowanie do Macedonii (15 lutego). Sponsor, który miał opłacić pobyt piłkarzy Ruchu na Bałkanach, na razie nie wywiązał się z tej obietnicy.
Jeżeli wyjazd jednak dojdzie do skutku, być może trener Jerzy Wyrobek sprawdzi umiejętności dwóch piłkarzy z Macedonii. Jeden z menedżerów zaproponował też Ruchowi pomocnika z Serbii.
źródło: Gazeta.pl
Juz niby wyjazd do Macedonii byl dopiety na ostatni guzik a jednak chyba nikaj nie pojadom
Z drużyną Ruchu Chorzów ponownie trenował wczoraj Piotr Mosór. Wszystko wskazuje, że doświadczony, 30-letni obrońca jednak wzmocni drużynę "niebieskich".
Na zajęciach pojawił się też 22-letni pomocnik Paweł Hajduczek. Wychowanek GKS Jastrzębie jest mistrzem Europy do lat 16 z roku 1999, w rundzie jesiennej grał w Polonii Warszawa. Wcześniej był zawodnikiem UKS SMS Łódź oraz Podbeskidzia Bielsko-Biała. W sezonie 2001/02 był na stażu AJ Auxerre.
W Chorzowie trenowali też: Dawid Leszczyński, 21-letni napastnik, wychowanek GKS Katowice, który w rundzie jesiennej grał w Olimpii Piekary Śląskie, oraz dwójka juniorów z Pogoni Oleśnica. W Chorzowie cały czas pozostają Łukasz Plewko z Chrobrego Głogów i Mateusz Jaskólski ze Śląska Wrocław. Zdaniem działaczy do soboty powinna zostać skompletowana kadra Ruchu na rundę wiosenną.
Dziś, najdalej w piątek, powinna zapaść decyzja, czy Ruch pojedzie na zgrupowanie do Macedonii (15 lutego). Sponsor, który miał opłacić pobyt piłkarzy Ruchu na Bałkanach, na razie nie wywiązał się z tej obietnicy.
Jeżeli wyjazd jednak dojdzie do skutku, być może trener Jerzy Wyrobek sprawdzi umiejętności dwóch piłkarzy z Macedonii. Jeden z menedżerów zaproponował też Ruchowi pomocnika z Serbii.
źródło: Gazeta.pl
Juz niby wyjazd do Macedonii byl dopiety na ostatni guzik a jednak chyba nikaj nie pojadom
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
Niech się k***a wkońcu zdecydują...
Niech się wkońcu zdecydują działacze kogo zatrzymać z nowych nabytków a kogo nie bo narazie z tymi nowymi zawodnikami to jest istny zajob-przykład tego osła Zadylaka!!! :xJedyne co w kadrze Ruchu wiadomo na dzień dzisiejszy z zawodnikami to to że nic niewiadomo!
PozdRo.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: