Rewolucja kadrowa w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Niebieska
Kontakt:

#196 Post autor: Niebieska » 4 lut 2004, o 07:46

Niech mi ktoś wytłumaczy o co w tym chodzi, bo chyba jestem zbyt ciemna? Myślałam, że Zadylak już jest w Ruchu, a tu czytam, że nie miał jeszcze kontraktu. JEDNA WIELKA PARANOJA. Ale zawodnikom sie nie dziwię, gdybym miała wybierać oferte pracy też wybrałabym tą, gdzie nie bałabym się o pieniądze. Mam nadzieję, że powiedzie się im w nowych klubach. A kluby, które ich jak ktoś to określił "podebrały" nam zawodników - ich święte prawo, nie mieliśmy z nimi kontraktu, więc byli do wzięcia, a że ich ugościliśmy i dalismy możliwość przygotowania do sezonu, to jeszcze o niczym nie świadczy. To tylko nieudolnośc i głupota pewnych ludzi, których zresztą pominę milczeniem. Tylko tyle. Pozdrowienia.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#197 Post autor: Wilus » 4 lut 2004, o 09:07

Do ku.... nedzy co sie w tym klubie dzieje. Wlasnie czytam na 90minut.pl, ze zadylak na rok bedzie gral w Piescie. Niech mi ktos wytlumaczy, czy ktos zarzadza w tym klubem. Jak mozna brac zawodnikow na zgrupowania, kiedy oni nie zagraja w naszym klubie. Ciekawe, czy Mosor i zadylak zaplaca z wlasnych kieszeni, za to ze mogli trenowac i wyjechac z Ruchem ?
Rzygac mi sie chce jak takie rzeczy sie czyta. Niech ktos rozd.....ten klub i zaczynajmy od 5 ligi od poczatku bo dla nas juz nie ma ratunku.
Lekkomyslnosc, glupota, i wrecz totalne !!!!!!! amatorstwo, tyle mam do powiedzenia. Szkoda mi tylko kibicow ( glownie z Nucleo ), ktorzy haruja jak glupcy by ktos nie zapomnial jeszcze co Ruch znaczy, a tutaj dupni dzialacze tak marnuja ich prace. Ach............szkoda gadac. :twisted:

Gość

#198 Post autor: Gość » 4 lut 2004, o 10:02

Okno transferowe zostanie zamknięte wraz z upływem bieżącego miesiąca. Czekamy na sensowne wzmocnienia...
wspaniale , jest coraz lepiej ,a mnie sie juz tylko śmiać chce. Robią nas w ciula jak nic, coraz to lepsze kluby haha Arka, Piast podbieraja nam pilkarzy, niedlugo Rozwoj bedzie atrakcyjniejszy od Ruchu :lol: Tak dalej panie rogala , powodzenia na drodze do 3 ligii i 100 lat prezesowania.

PS. Ah ten rozbudowany scouting, te dzieisatki propozycji dla pilkarzy ktorzy mogli by wzmocnic nasz klub i te wzmocnienia samymi gwaiazdami, ahhh ..." jest super jest super wiec o co wam chodzi??... "

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#199 Post autor: spyru » 4 lut 2004, o 11:47

Jak podają gazety nie rozwiązali kontraktu Malinowskiemu i raczej u nas zostanie. Ponadto coraz bliżej Ruchu jest Artur Kapela z płocka, a na testy ma przyjechać 2 macedończyków (Sport, Tempo). I nie zgadzam sie że najsłabszym ogniwem w Ruchu jest obrona. To jest akurat formacja do której nie miałem największych zastrzeżeń. Niech lepiej rozglądną się za jakimś pomocnikiem. Pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

EveRlast

#200 Post autor: EveRlast » 4 lut 2004, o 12:50

Niebieska pisze:Niech mi ktoś wytłumaczy o co w tym chodzi, bo chyba jestem zbyt ciemna? Myślałam, że Zadylak już jest w Ruchu, a tu czytam, że nie miał jeszcze kontraktu. JEDNA WIELKA PARANOJA. Ale zawodnikom sie nie dziwię, gdybym miała wybierać oferte pracy też wybrałabym tą, gdzie nie bałabym się o pieniądze. Mam nadzieję, że powiedzie się im w nowych klubach. A kluby, które ich jak ktoś to określił "podebrały" nam zawodników - ich święte prawo, nie mieliśmy z nimi kontraktu, więc byli do wzięcia, a że ich ugościliśmy i dalismy możliwość przygotowania do sezonu, to jeszcze o niczym nie świadczy. To tylko nieudolnośc i głupota pewnych ludzi, których zresztą pominę milczeniem. Tylko tyle. Pozdrowienia.
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią w 100%!To nic dziwnego że wybierają klub z lepszą admosferą oraz z większymi pieniędzmi,ja również życzę im powodzenia!!!PozdRo.

SODA

rewolucjakadrowa

#201 Post autor: SODA » 4 lut 2004, o 14:31

Mnie juz sie godac niy chce ROGALA RAUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:flaga:

EveRlast

Re: rewolucjakadrowa

#202 Post autor: EveRlast » 4 lut 2004, o 14:49

SODA pisze:Mnie juz sie godac niy chce ROGALA RAUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:flaga:
I ja z mojej strony dołączam się do życzeń dla prezesa Rogali! :lol: :wink: :P PozdRo.

AndRe
Kontakt:

#203 Post autor: AndRe » 4 lut 2004, o 22:56

za gazeta.pl

Zadylak i Węgier na rok w Piaście
Działacze Piasta Gliwice postarali się o kolejne wzmocnienia. Nowymi piłkarzami w kadrze szkoleniowca Józefa Dankowskiego są Jarosław Zadylak i Przemysław Węgier.

Sporym zaskoczeniem jest zwłaszcza zatrudnienie 31-letniego Zadylaka, który niedawno rozwiązał kontrakt ze Szczakowianką. Piłkarz od kilku tygodni trenował bowiem z Ruchem Chorzów, gdzie doszedł już do porozumienia z działaczami i wczoraj miał pobrać pierwszą pensję. Tymczasem Zadylak pojawił się w Gliwicach, gdzie bardzo szybko doszedł do porozumienia z działaczami Piasta. Wzmocnieniem linii ataku ma być natomiast Przemysław Węgier, który występował m.in. w Pogoni Szczecin. - Jesteśmy dogadani z obydwoma piłkarzami, więc można powiedzieć, że to już nasi zawodnicy. W środę podpiszemy umowy i sprawa zostanie sfinalizowana. No, chyba że przez noc im się coś zmieni, ale nie sądzę - uśmiecha się Marcin Żemaitis, wiceprezes Piasta.

Działacze zrezygnowali za to z Vlado Sladojevicia, który chce pozostać w Górniku Zabrze, oraz Tomasza Pawlaka z Polaru Wrocław.

Ps.
No comment.
Zaba wy%%%%laj do Gdanska i wez ze soba rogale i reszte ciot z zarzadu.Miec zawodnika kilka tygodni i nie umiec zalatwic sprawy to trzeba byc #@@#@!!!!!! :evil: (Piastowi wystarczyly 2 dni :? )
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Gość

#204 Post autor: Gość » 4 lut 2004, o 23:22

Ponadto coraz bliżej Ruchu jest Artur Kapela z płocka, a na testy ma przyjechać 2 macedończyków (Sport, Tempo).
Srali dupki bedzie wiosna. pi***olenie z ktorego i tak nic nie wynika.

EveRlast

#205 Post autor: EveRlast » 5 lut 2004, o 06:01

Ten Zadylak jest jak prostytutka-bierze go kto chce!!! :? :x :twisted: PozdRo.

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#206 Post autor: KOSTA » 5 lut 2004, o 06:59

Hajduczek i Mosór jednak w Ruchu?
Z drużyną Ruchu Chorzów ponownie trenował wczoraj Piotr Mosór. Wszystko wskazuje, że doświadczony, 30-letni obrońca jednak wzmocni drużynę "niebieskich".

Na zajęciach pojawił się też 22-letni pomocnik Paweł Hajduczek. Wychowanek GKS Jastrzębie jest mistrzem Europy do lat 16 z roku 1999, w rundzie jesiennej grał w Polonii Warszawa. Wcześniej był zawodnikiem UKS SMS Łódź oraz Podbeskidzia Bielsko-Biała. W sezonie 2001/02 był na stażu AJ Auxerre.

W Chorzowie trenowali też: Dawid Leszczyński, 21-letni napastnik, wychowanek GKS Katowice, który w rundzie jesiennej grał w Olimpii Piekary Śląskie, oraz dwójka juniorów z Pogoni Oleśnica. W Chorzowie cały czas pozostają Łukasz Plewko z Chrobrego Głogów i Mateusz Jaskólski ze Śląska Wrocław. Zdaniem działaczy do soboty powinna zostać skompletowana kadra Ruchu na rundę wiosenną.

Dziś, najdalej w piątek, powinna zapaść decyzja, czy Ruch pojedzie na zgrupowanie do Macedonii (15 lutego). Sponsor, który miał opłacić pobyt piłkarzy Ruchu na Bałkanach, na razie nie wywiązał się z tej obietnicy.

Jeżeli wyjazd jednak dojdzie do skutku, być może trener Jerzy Wyrobek sprawdzi umiejętności dwóch piłkarzy z Macedonii. Jeden z menedżerów zaproponował też Ruchowi pomocnika z Serbii.

źródło: Gazeta.pl

Juz niby wyjazd do Macedonii byl dopiety na ostatni guzik a jednak chyba nikaj nie pojadom
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Jr

#207 Post autor: Jr » 5 lut 2004, o 07:34

NO TO ZAŚ się zaczyno karozela u rogalika tu pojadą tam pojadą az do trzeciej ligi zjadą szkoda gadać

EveRlast

Niech się k***a wkońcu zdecydują...

#208 Post autor: EveRlast » 5 lut 2004, o 10:26

Niech się wkońcu zdecydują działacze kogo zatrzymać z nowych nabytków a kogo nie bo narazie z tymi nowymi zawodnikami to jest istny zajob-przykład tego osła Zadylaka!!! :xJedyne co w kadrze Ruchu wiadomo na dzień dzisiejszy z zawodnikami to to że nic niewiadomo! :evil: PozdRo.

Niebieska
Kontakt:

#209 Post autor: Niebieska » 5 lut 2004, o 11:56

[quote="EveRlast"]Zgadzam się z Twoją wypowiedzią w 100%!To nic dziwnego że wybierają klub z lepszą admosferą oraz z większymi pieniędzmi,ja również życzę im powodzenia!!!PozdRo.[/quote]

EveRlast, jesteś jak chorągiewka, najpierw piszesz tak, a potem ....

Niebieska
Kontakt:

#210 Post autor: Niebieska » 5 lut 2004, o 12:00

[quote="EveRlast"]Ten Zadylak jest jak prostytutka-bierze go kto chce!!! :? :x :twisted: PozdRo.[/quote]

I nazywasz go osłem, zdecyduj się, bo na razie mam wrażenie, że nie masz własnego zdania. Sorki. Ale tak właśnie myślę.

ODPOWIEDZ