Dziadostwo zarządu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
URANIA
Kontakt:

#151 Post autor: URANIA » 9 lis 2008, o 01:53

wojt pisze:To sam mnie zastanowiło kompletnie puste "loże" vipów. Widać niektórym wypada pokazac sie na Ruchu tylko w meczach transmitowanych bezpośrednio w canal+ z Lechem,legia i Wisłą, smutne to. Nie widuję ostatio pani prezes na meczach, może ogląda z tunelu jak Rogala, ale nie wyobrażam sobie jak można byc sternikiem klubu i nie przychodzic na szpil.
na meczu z lechem loże takze były puste.... zajęte było moze max 5 miejsc... :szok:
Co do pani prezes to sie wypowiadam, bo tak to jest jak z klubu zrobili firme... liczą sie pieniadze i tylko pieniadze...

Awatar użytkownika
klauduŚ
Kontakt:

#152 Post autor: klauduŚ » 9 lis 2008, o 02:09

URANIA pisze:Co do pani prezes to sie wypowiadam, bo tak to jest jak z klubu zrobili firme... liczą sie pieniadze i tylko pieniadze...
To jest największy błąd, szkoda, że pani S. nie bierze innej opcji pod uwagę.
Gdyby była osoba, która patrzyłaby na większość spraw okiem kibica (były takie osoby, ale się zmyły ze względu właśnie na (...)), to to wszystko wyglądałoby zupełnie inaczej.
Pani prezes nie bierze pod uwagę, że gdyby nie my, to po prostu by nie istnieli, bo to my tu jesteśmy tym silnikiem napędowym. Znowu oczy się otworzą, jak będzie za późno, i na trybunach będzie zasiadać 2 tysiące kibiców :niepewny:
Ale rozumiemy, wygląd przede wszystkim :rotfl:
Obrazek

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#153 Post autor: jajo » 9 lis 2008, o 02:38

arcio pisze:naszym Ruchem to chyba się już nikt nie interesuje
w loży tylko Bugdoł, Wieczorek i Paterman
a gdzie reszta? gdzie pani prezes? szefowie klubu?
co gorsze, dziwniejsze, smiesniejsze.. bo nie wiem jak to nazwac, ten jedyny przedstawiciel klubu siedzi w innym rzedzie niz v-ce prezes pzpn-u. Ciekawe w ilu ligowcach jeszcze loza tak swieci pustkami. Dopoki tam nie bedzie ludzi, to marzenia o powaznym sponsorze mozemy sobie odkladac na potem
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#154 Post autor: Darth Kabut » 9 lis 2008, o 08:21

klauduŚ pisze:
URANIA pisze:Co do pani prezes to sie wypowiadam, bo tak to jest jak z klubu zrobili firme... liczą sie pieniadze i tylko pieniadze...
To jest największy błąd, szkoda, że pani S. nie bierze innej opcji pod uwagę.
Gdyby była osoba, która patrzyłaby na większość spraw okiem kibica (były takie osoby, ale się zmyły ze względu właśnie na (...)), to to wszystko wyglądałoby zupełnie inaczej.
Pani prezes nie bierze pod uwagę, że gdyby nie my, to po prostu by nie istnieli, bo to my tu jesteśmy tym silnikiem napędowym. Znowu oczy się otworzą, jak będzie za późno, i na trybunach będzie zasiadać 2 tysiące kibiców :niepewny:
Ale rozumiemy, wygląd przede wszystkim :rotfl:
Powiydz mi droga kobiałko a fto mo z tym zarzondym godac?
Skoro my sia ze sobom nie potrafiemy dogodac?
Co sektor abo nawet raja na tym sektorze to inksze pomysly i kozdy wazniejszy od drugigo (ot kuzwa "POLSKO" mentalnosc - bo jo to jo i jo je nojwazniyjszy).
Bylo by stowarzyszenie - pizlo by sia ryncami we stol ze to i to mo tak wyglondac a niy inaczyj.
Bo ci ludzie maja nosze zdanie glymboko kajs.
Do przipomniynio:
bilety do szczewow na slonskim,
brak rakcji na szczewskie hipokryzje,
zero informacji na temat sytuacji klubu,
chaos z identyfikatorami i wejsciem na estadio,
niewysoka (jak na nosze mozliwosci) publika na szpilach,
brak organizacje i wspoldzialanio klubu z kibicami na temat reklamowania marki klubu czy szpili.
Na forum larum ze to je zle tamto je zle ze niy szanujom symbolow i tradycji a fto to mo im pedziec?
garstka non stop smiyniajoncych sia ludzi?
Dziesiej jo ponda poszkamrac abo napisza mejla a jutro Zefel ze Piekor a pojutrze Ziga Kochlowic.
Same sia niy szanujemy to jak ftos mo nos brac na serio i nosz glos pod uwaga?
A tak bylo by jasne to wolno robic tego niy i niy dochodzilo by do gupich sytuacji (czytej wczorejszy szpil :wstyd: )

A tak przynajmij jedyn od nos powinien siedziec w klubie (prawie jak czlonek zarzadu) i miec duzo do powiedzenio.

ewald
Kontakt:

#155 Post autor: ewald » 9 lis 2008, o 09:33

a widział ktoś reklamę na bandzie Teatru Rozrywki?
Z jednej strony logo teatru, a z drugiej herb Ruchu. Tyle, ze... eRka była biała, a tło niebieskie... Napisy niebieskie na białym tle - na opak niż jest :/
Nie wiedzą nawet jak herb Ruchu wygląda :(

19aRtuR20
Kontakt:

#156 Post autor: 19aRtuR20 » 9 lis 2008, o 15:25

gdzie jest pani prezes

z calym szacunkiem ale ona pewnie robi 8h, w soboty 4h - czyli mecz nie jest w programie (to takie polemizowanie ale cos w tym jest)

wg mie prezesem powinien byc ktos zwiazany z fusbalem, bo to jest najwazniejsze w klubie - fusbal
jo rozumia ze loni chca byc lepsi i zrobic firma, ale naszo prezeska moglaby byc asystentem i podsuwac pomysly (o ile je sama wymyslila)

to je moje zdanie - bo osoba co jest z zewnatrz fusbalu mysli o klubie jak o firmie - a w firmie najwazniejszy jest zysk, czyli kasa...

a w fusbalu nie ma tak jak w firmie normalnych klientow, chociaz kibicow idzie porownac trocha...
ale kibic nie je jak klient ze przydzie zalatwi co chciol i pojdzie bo ta "firma" to jest jego zycie a fusbal i wydatki bezsynsowne typu identyfikator to smiech...ale dla firmy zysk....rozumia ze chca zrobic te elektroniczne identyfikatory - dobrze - ale co jak co u nos nic lepi nie wyglondo z kasa wiec raczy nie bydzie ich w przyszlym sezonie....wiec pewnie zas byda kolejki skuli identyfikatorow na 09/10

ludzie laza na szpile na Ruch - kawal swojego zycia i jakis typ rozrywki, tak jakby ftos zrobil bilety i identyfikatory do parku np. po kere cza stoc w kolejkach
fusbal to rozrywka w polsce bardzo kosztowno jak ftos mo np 2bajtli po np. 10 lot, baba i łon
to juz dodejcie sie wiela musza zaplacic - fakt ze sa opcje karnet itp
osoba kero je klientem w firmie nie liczy tego jak rozrywka i pewnie nie musi liczyc kasy, a przecietno rodzina zyjaco w polsce musi.......

ale ludzi cza przyciagnac - nie pomoze reklama firmy, musza byc tez atrakcje/przywileje (np. brak zbednych kosztow i tracenia czasu)
fakt ze teraz cos poprawili, ale mimo wszystko prezes kery sie jakb nie bylo zajmuje Ruchem powinien byc na meczu

marzy mi sie zdobyc kasa i kupic Ruch ......
:wstyd: pomazyc kazdy moze...
bo wg mie kibic wie nojlepi co poczebuje kibic - a ktos zwiazany z fusbalem tez byl/jest kibicem

najbardzi mie martwia deRby w luty/maRzec bo sie nie zdziwia jak ludzie nie pojda skuli identyfikatorow bo sie "obrazili" na Ruch (czyt.zarzad) lub nie maja zamiaru stoc w kolejach... som mieszkom za granica i siedziolch wczora na czacie podczas meczu, pytom sie czymu nie na meczu, bo jesce nie mom identyfikatora........
a jakby zarzad bydzie chciec zrobic kasa na deRbach wiec moze podzial biletow 50/50.....albo jeszcze inaczy :orany: a my tego nie chcymy - mom nadzieja ze zarzad wymysli cos normalnego na to bo nie widza tego niebiesko :zalamany:

PYTANIE - CZY MO KTOS DANE ILE IDENTYFIKATOROW JEST WYROBIONYCH??

Elmer
Kontakt:

#157 Post autor: Elmer » 9 lis 2008, o 16:19

arcio pisze:gdzie pani prezes?
Może z rodziną w Sosnowcu na meczu była :szok: ;)

Niepokoi mnie sytuacja w lożach. Obawiam się, że rządy tej pani wyjdą nam wkrótce bokiem. Już jest źle, patrząc np. na to, że łatwo pozbyto się p. Drabik na jej miejsce dając kolejną kobietę, która o współpracy z mediami ma blade pojęcie
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

snuffq
Kontakt:

#158 Post autor: snuffq » 9 lis 2008, o 21:54

Pani prezes kibicem nie jest i to już wiemy, ale z tego co widać to Ruchem jako firmą gospodarzyć też nie umie...zysku nie widać (za to zaległości owszem są)
Porządku organizacyjnego też nie ma.
I mam to głęboko w d.... komu ona kibicuje, niech tylko wywiązuje się ze swoich obowiązków.

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#159 Post autor: MkF » 10 lis 2008, o 00:18

brak słow na temat naszej pani prezes, mam nadzieje ze doczekam sie Śrutwy na fotelu :]

slavo
Kontakt:

#160 Post autor: slavo » 10 lis 2008, o 00:22

MkF pisze: mam nadzieje ze doczekam sie Śrutwy na fotelu :]
:szok:

i prywatnych wojenek, odwetów, małych zemst i wpierdalania się we wszystko....
.... to już lepiej, żeby wrócił krystian :mur:

jugador
Kontakt:

#161 Post autor: jugador » 10 lis 2008, o 00:25

Dokladnie , Prezes ke trzeba odsunac ale Srutwa na szefa ... zaglada

Darek Gesior na prezesa To by bylo to

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#162 Post autor: jalboss » 10 lis 2008, o 17:38

Jak już wybieramy nowego Prezesa to ja proponuje Jacka Bednarza...

Wiem, wiem zaraz sie ktoś przyczepi, ale po dłuższym zastanowieniu to nie jest głupia propozycja...
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#163 Post autor: jajo » 10 lis 2008, o 17:41

długo on nie zagościł ani w Legii ani w Wiśle. Wiem, że to nie wyznacznik, ale coś w tym może być
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#164 Post autor: MkF » 10 lis 2008, o 22:28

slavo pisze:
MkF pisze: mam nadzieje ze doczekam sie Śrutwy na fotelu :]
:szok:

i prywatnych wojenek, odwetów, małych zemst i wpierdalania się we wszystko....
.... to już lepiej, żeby wrócił krystian :mur:
najsłabsze ogniwa szybko by odpadły! mysle ze tak zle by nie byl!! porzadek by byl szybko, za***iste stosunki z kibicami pewne !! oby oby kiedys to nastapilo !! szlak mnie trafia jak sobie przypomne w jakich okolicznosciahc odchodzil Srutwa i jak teraz jest traktowany ! Powiem tak, zobaczycie jak zegna sie zasłuzone osoby dla klubu juz niedlugo (Reiss w Lechu)

hydroxy
Kontakt:

#165 Post autor: hydroxy » 10 lis 2008, o 22:46

'PYJTER' pisze: Chciałbym dożyć takiej chwili aby zdanie kibiców było brane pod uwagę i byśmy doczekali się jakiejś 3 osobowej delegacji która by nas reprezentowała przed zarządem...
już była tako "delegacja" za Rogali ... głównym ich zajynciym były "podatki" :/
(choć bardzi idzie to podciągnąć pod "ochrona") :/
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"

Zablokowany